IFK Helsinky – Fribourg 3:1 (kon.) | SaiPa – Ženeva 5:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – TPS 3:4 (kon.)
Linköping – Sparta 2:2 (kon.) | Skellefteå – JYP 4:2 (3:2 po s.n.) | Vienna Capitals – Kärpät 2:3 (kon.)
Salzburg – Luleå 5:8 (0:1 po s.n.) | Frölunda – Tappara 4:2 (kon.)
konec
Linköpings HC
2:2 (0:1, 0:0, 2:1)
HC Sparta Praha
Úterý 11.11.2014, 19:00 • Saab Arena, Linköping (SWE) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Sudí ani nekontroloval video, což se nelíbilo Patriku Martincovi, který to dal důrazně najevo. Martinec opustil lavičku a celý realizační tým dostal trest ve hře.
    MICFLIKIER - 2:2
     
    59:58
    Linköping právě vstřelil branku!
    Nedůraz sparťanů byl potrestán. Jeff Taffe poslal kotouč před branku, kde ho nedokázali odvrátit hostující hráči a JACOB MICFLIKIER praštil do kotouče, který skončil v brance. Asistence: Jeff Taffe.
     
    59:58
    Neuvěřitelné. To by byla krutá rána pro Spartu, jelikož Micflikier vteřinu před koncem poslal kotouč mezi betony Filipa Novotného a pravděpodobně rozhodl o postupu Linköpingu!
     
    59:01
    Robert Sabolič jel sám na brankáře Davida Rautia, ale s kličkou do backhandu neuspěl!
     
    56:36
    Na trestnou tentokrát zamíří domácí hráč. Oscar Sundh (LIN) podsekl ujíždějícího Martina Réwaye a dostal menší trest.
     
    56:13
    Perfektní Filip Novotný! Johaness Salmonsson vymotal za brankou Sparty Jana Buchteleho a obloukem si najel až před branku. Švédskému útočníkovi se podařilo položit brankáře Sparty, ale Novotný na poslední chvíli zasáhl vyrážečkou!
     
    54:05
    Další zbytečný trest pro Spartu. Tentokrát pro celou střídačku, protože na ledě bylo šest hráčů Sparty. Teď není zrovna ideální čas na oslabení. Doufejme, že tentokrát sparťané odolají.
    PISKÁČEK - 1:2
     
    51:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Za modrou čárou střílel opět Martin Réway, jehož střelu zbrzdila brusle Jonase Almtorpa a kotouč dojel na hokejku JANA PISKÁČKA. Obránce Sparty se v mezikruží rychle zorientoval a z otočky vrátil svému týmu vedení. Asistence: Martin Réway.
    JUNLAND - 1:1
     
    47:53
    Linköping právě vstřelil branku!
    Zbytečný faul Lukáše Cingela je potrestán a vinu nesou také sparťanští obránci. Těm se nepodařilo zformovat po závaru před brankou a tvrdá střela JONASE JUNLANDA proplula do sítě díky výborně clonícímu Sebastianu Karlssonovi. Asistence: Magnus Johansson.
     
    47:25
    Zbytečný faul Lukáše Cingela (SPA) na útočné modré znamená dvouminutový trest pro sparťanského útočníka. Přesilová hra Linköpingu.
     
    40:00
    Sparta si přesilovou hru přenese do třetí třetiny. Daniel Rahimi (LIN) fauloval Lukáše Cingela a poslední část zahájí na trestné.
     
    36:43
    Pozor na chyby! Obránci Sparty teď nechali před Filipem Novotným zcela volného Kenta McDonella, který dostal přihrávku a pokusil se zvednout kotouč. Novotný ale uhájil čisté konto a napravil chybu svých spoluhráčů.
     
    35:08
    Tak to je velká škoda! Střelu od mantinelu David Rautio neudržel a puk mu spadl před beton. Lukáš Cingel ovšem nepolevil a k brance dojel. Dokonce šťouchl do kotouče, který se po betonu svezl až na brankovou čáru. Cingel se ještě snažil v obklopení protihráčů poslat kotouč do sítě, ale bohužel pro Spartu mu to nevyšlo. Nutno ale pochválit slovenského útočníka za to, že nepřestal hrát a situaci dohrál.
     
    28:22
    A Marek Ďaloga byl ve středním pásmu podražen. Na trestnou lavici zamířil Fredric Andersson (LIN), který si odpyká menší trest. Síly na ledě se tak vyrovnaly.
     
    27:01
    A Linköping si došel pro přesilovou hru. Jeden z hráčů si najížděl před branku a Jaroslav Hlinka (SPA) ho pravděpodobně zasáhl holí do obličeje. Dvě minuty pro jediného střelce zápasu.
     
    16:43
    Obrovská šance Sparty! Lukáš Pech se ocitl zcela sám před brankářem Rautiem, pokusil se posunout kotouč do strany, ale domácí brankář se stihl přesunout.
     
    11:58
    Také druhé vyloučení pošle do čtyř pražskou Spartu. Jan Piskáček (SPA) v souboji před brankou podrazil svého soupeře a odpyká si menší trest.
     
    04:56
    Máme tu první trest a bohužel na sparťanské straně. Jeff Taffe si najížděl po levé straně na přihrávku svého kolegy a ve slibné příležitosti zpracoval kotouč. Do zakončení se ale nedostal, protože si ho Lukáš Klimek (SPA) podržel holí.
    HLINKA - 0:1
     
    01:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní úvod v podání Sparty! JAROSLAV HLINKA své zaváhání napravuje o pár vteřin později. Jan Buchtele posunul v rohu kluziště kotouč na hokejku Daniela Přibyla. Ten našel v mezikruží právě Hlinku, který se podruhé nemýlil. Asistence: Daniel Přibyl, Jan Buchtele.
     
    01:13
    Obrovská šance Sparty! Pražský celek vstoupil do utkání velmi aktivně. V útočné třetině se do stoprocentní šance dostal Jaroslav Hlinka, ale na zadní tyči odkrytou branku minul.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 48. Junland (Johansson), 60. Micflikier (Taffe) – 2. Hlinka (Přibyl, Buchtele), 52. Piskáček (Réway)


    Linköpings HC: Rautio – A. Karlsson, Dahlström, Junland "A", Rahimi, Johansson "C", Matheson, Hansson – S. Karlsson "A", McDonell, Andersson – Salmonsson, Almtorp, Sundh – Taffe, Micflikier, Little – Tornqvist, M. Karlsson. Trenér: Roger Melin.
    HC Sparta Praha: Novotný – Ďaloga, Mikuš, Polášek, Piskáček, Švrček, Barinka, Hrbas, Pilař "A" – Kumstát, Pech, Rolinek "C"- Přibyl, Hlinka "A", Buchtele – Klimek, Cingel, Sabolič – Réway, Bahenský, Chlapík. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Kaukokari, Rantala (oba FIN) – Dahmen, Malmqvist (oba SWE)

    Diváci: 2437
    bahis siteleri