IFK Helsinky – Fribourg 3:1 (kon.) | SaiPa – Ženeva 5:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – TPS 3:4 (kon.)
Linköping – Sparta 2:2 (kon.) | Skellefteå – JYP 4:2 (3:2 po s.n.) | Vienna Capitals – Kärpät 2:3 (kon.)
Salzburg – Luleå 5:8 (0:1 po s.n.) | Frölunda – Tappara 4:2 (kon.)
konec
Frölunda HC
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
Tappara Tampere
Úterý 11.11.2014, 20:05 • Scandinavium (Göteborg) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pekka JORMAKKA - 4:2
     
    48:40
    Tappara právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Gustafsson opět zaváhal s pukem na vlastní modré čáře, podruhé v zápase se nechal takto obrat o kotouč a podruhé je z toho branka pro Tapparu. Dobře napadajícím hráčem byl tentokrát PEKKA JORMAKKA, který překonal Johanssona povedenou střelou do horního rohu branky. Bez asistence.
    Max GÖRTZ - 4:1
     
    47:14
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Odražený puk se dostal před branku k MAXU GÖRTOVI, který zblízka překonává bekhendem Metsolu. Asistence: Anton Blidh.
    Danny DA COSTA - 3:1
     
    42:57
    Tappara právě vstřelila branku!
    Gustafsson udělal velkou chybu, když se nechal připravit o kotouč ve vlastním obranném pásmu a TEDDY DA COSTA jel sám na Johanssona, kterého zblízka překonal. Bez asistence.
    Mats ROSSELI OLSEN - 3:0
     
    35:15
    Frölunda právě vstřelila branku!
    MATS ROSSELI OLSEN se dostal k puku po vyhraném vhazování v útočné třetině a zpoza zadní čáry si nabruslil před Metsolu, za něhož sice napoprvé kotouč neprocpal, ale následně se dostal ještě k dorážce, z níž už rozvlnil síť hostující branky. Asistence: Andreas Johnsson, Mathis Olimb.
    Pontus WIDERSTRÖM - 2:0
     
    08:07
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Kahnberg přihrál zpoza branky volnému Bäckmanovi, který střílel z gólové pozice na Metsolu, finský brankář sice dokázal puk skvělým zákrokem vyrazit, jenže kotouč následně trefil ve vzduchu PONUTS WIDERSTRÖM, který "baseballovým" způsobem posílá Frölundu do dvougólového vedení. Asistence: Christian Bäckman, Magnus Kahnberg.
    Andreas JOHNSSON - 1:0
     
    04:31
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Lehkonen přihrál ANDREASU JOHNSSONOVI, který si nabruslil do levého kruhu, odkud následně povedenou střelou překonal brankáře Metsolu. Asistence: Artturi Lehkonen, Robin Figren.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 5. Johnsson (Lehkonen, Figren), 9. Widerström (Bäckman, Kahnberg), 36. Rosseli Olsen (Johnsson, Olimb), 48. Görtz (Blidh) – 43. da Costa, 49. Jormakka


    Frölunda HC: Johansson (Fernström) – Bäckman, Djuse, Gustafsson, Fantenberg, Fälth, Persson, Nyberg – Axelsson, Karlsson, Lasu – Janmark, Figren, Lehkonen – Görtz, Olimb, Johnsson – Kahnberg, Blidh, Widerström – Rosseli Olsen
    Tappara Tampere: Metsola (Hrachovina) – Mäntylä, Aalto, Saravo, Kolomatis, Kankaanpera, Mäkinen, Puistola, Elorinne – Palola, Järvinen, Kuusela – Jormakka, Karjalainen, Malinen – Laine, Erkinjuntti, Peltola – Rauhala, Kaksonen, da Costa

    Rozhodčí: Anisimov (RUS), Warschaw (AUT) – Pihlblad (SWE), Haster (SWE)
    bahis siteleri