Ostrava – Vítkovice 4:5 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
4:5 (1:3, 2:0, 1:1 - 0:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Úterý 11.11.2014, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
    DELONG - 4:5
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým 1. SC Vítkovice Oxdog.
    Vítězný gól si připisuje ADAM DELONG.
    ŠEBESTA - 4:4
     
    57:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zmatku kolem branky Ostravy využil nejlépe JAN ŠEBESTA a vrací Vítkovicím naděje na úspěch. Je opět vyrovnáno! Asistence: Adam Delong.
    KOVÁČ - 4:3
     
    56:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Rychlá akce Ostravy, která znovu končí gólem. Po levém mantinelu vytáhl míček Ivan, nahrál jej před branku JURAJI KOVÁČOVI, a ten z první zakončil pod tělo bezmocného Součka. Asistence: Radim Ivan.
    ŠVAJNÝ - 3:3
     
    38:30
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava využívá přesilovou hru. Krzyžanek přihrál na střed hřiště MARKU ŠVAJNÉMU, který byl sice pod tlakem, ale dokázal míček umístit do sítě Vítkovic. Asistence: Petr Krzyžanek.
    ŠIMÍČEK - 2:3
     
    33:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Z dalšího rychlého protiútoku už Ostrava těží kontaktní gól. Do koncovky se dostal PATRIK ŠIMÍČEK a překonal vítkovického Součka. Asistence: Jan Šimík.
    BRUS - 1:3
     
    17:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Veltšmíd vyslal přesnou a rychlou přihrávku na střed hřiště, kde čekal PAVEL BRUS a vyslal svůj projektil za záda brankáře Ostravy. Vítkovice tak využívají přesilovou hru. Asistence: Lukáš Veltšmíd.
    VELTŠMÍD - 1:2
     
    14:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    U pravého mantinelu vybojoval Matejčík míček a přenechal jej LUKÁŠI VELTŠMÍDOVI. Ten si vyběhl na střed hřiště a z otočky přesně zakončil do horní části branky. Asistence: Marek Matejčík.
    HECZKO - 1:1
     
    02:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla parádní akce v podání FILIPA HECZKA. Ten v rohu u své branky vybojoval míček a dostal se až na útočnou polovinu. Následně vymetl pavučinky v levém horním růžku branky Laji. Napravil tak svou předchozí chybu jak nejlépe mohl. Bez asistence.
    TRULÍK - 1:0
     
    01:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Obrovskou hrubku v rozehrávce vyrobil Heczko a míčku se na polovině hřiště ujal PETR TRULÍK. Ten si s míčkem vyběhl do středu hřiště a bekhendovou střelou překonal Součka. Bez asistence.

    Zuzana Košťálová

    Branky a nahrávky: 2. Trulík, 34. Šimíček (Šimík), 39. Švajný (Krzyžanek), 56. Kováč (Ivan) – 3. Heczko, 15. Veltšmíd (Matejčík), 18. Brus (Veltšmíd), 58. Šebesta (Delong), rozh. náj. Delong

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Veltšmíd (VIT)
    0:0   Trulík (BGR)
    2. série:
    0:1   Delong (VIT)
    0:1   Klimscha (BGR)
    3. série:
    0:2   Hájek (VIT)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Mazánek) – Komačka, Šimíček, Vítovec, Peřka, Lipový, Hrabal, Ivan, Ožana – Kašovský, Svačinka, Švajný – Trulík, Krzyžanek, Kováč – Šimík, Eichner, Kolajta – Klimscha
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Rataj) – Hrubý, Petr Jankulár, Brus, Heczko, Žydel, Šebesta, Vilím, Pešat, Zbořil, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Jousi, Matúš

    Rozhodčí: Pavel Hála a Martin Kotala

    Diváci: 365