Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Čerepovec 8:2 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 2:0 (kon.)
Riga – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Záhřeb – Viťaz 3:6 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Dynamo Moskva
Neděle 16.11.2014, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Jakub Sedláček (RIG) 95,7% úspěšnost zásahů, 1 obdržený gól, 22 zásahů
    Marcel Hossa (RIG) 0+0, čas na ledě: 17:59, 2 střely
    Milan Jurčina (RIG) 0+0, čas na ledě: 20:03, 0 střel

    Filip Novák (DMS) 0+0, čas na ledě: 19:47, 1 střela (18:24:47)
     
    Je dobojováno! Ve třetí části branka nepadla, domácí dotáhli souboj do vítězného konce. Po celou dobu zápasu byla Riga lepším celkem. Především díky excelentní první periodě zdolala Dinamo Moskva 3:1. Favorit se tak po předchozím vítězství nad Petrohradem opět vrátil na zem. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 20:23
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Gints Meija zkusil přes celé hřiště přidat další branku, ovšem kotouč mezi tři tyče nezamířil. O vítězi je přesto rozhodnuto.
     
    59:31
    Jalasvaara branku netrefil, nyní domácí vyvezli puk do útočného pásma. Hosté jsou však ihned zpět.
     
    59:03
    Karsumsova křižná přihrávka z pravé strany hrací plochy skončila mimo hrací plochu. Vhazovat se bude v útočném pásmu Moskvy. Mužstvo z hlavního města Ruska si bere oddechový čas.
     
    58:43
    Jerjomenko opouští svatyni, hosté to zkusí v šesti!
     
    57:40
    V domácím obranném pásmu je to jak na střelnici. Až nyní hokejisté v rudých trikotech vyvezli puk do útočného pásna, kde pošetřili cenné vteřinky.
     
    56:29
    Na branku Rigy létá jeden projektil za druhým, ovšem domácí se velmi dobře brání. K vidění jsou obětavé pády do ran, vynikající bruslení. Rižské Dinamo dnes prokazuje učebnicový hlad po vítězství.
     
    55:47
    Karsumsův pokus od levého mantinelu nemohl domácího muže v masce v žádném případě zaskočit. Sedláček poté raděju přerušil hru a dopřál svým spoluhráčům odpočinek.
     
    55:02
    Jakub Sedláček eliminoval další střelecký pokus od modré čáry, hosté jsou dnes v koncovce zkrátka bezradní. Nutno však podotknout, že se tak děje díky vynikající defenzivě Rigy.
     
    54:11
    Indrašis si našel cestu do útočného pásma, načež z pozice levého kruhu vypálil. Kotouč ale za brankovou čáru nezamířil, poměrně o velký kus minul Jerjomenkovu svatyni.
     
    53:03
    Dinamo Riga přečkalo oslabení bez větší úhony. Nadále tak směřuje za vítězstvím které by bylo velkým úspěchem. Moskevští se stále nemohou prosadit.
     
    52:14
    Pestuško zkusil vypálit z velkého úhlu ale neuspěl. Následně tečoval ránu od modré Daugavinš. Sedláček byl znovu úspěšný. Moskve se ale zatím přesilová hra vede velmi dobře.
     
    51:23
    Denis Mosaljov byl vlastním hráčem zasažen do tváře, a to tvrdou ranou od modré čáry. Nakonec se ale zvedá a za pomoci lékaře a spoluhráčů odjíždí na střídačku. Na pokračování v zápase to již ale nevypadá.
     
    51:03
    Bude se vylučovat, Linus Videll (RIG) putuje podruhé v utkání na trestnou lavici, dostává dvě minuty za podražení. Jak se Dinamo Riga s touto situací vypořádá?
     
    50:34
    Žerděv nabil Sinicynovi, který ale od modré rány vyprášil lapačku Jakuba Sedláčka. Domácí brankář poté přerušil hru. Riga podává disciplinovaný výkon, díky kterému míří k vítězství. Domácí si berou oddechový čas.
     
    49:32
    Dinamo bylo pod mírným tlakem, ovšem nakonec se z něj dokázalo vymanit a zaútočit. Dzerinš ale z velkého úhlu nemířil do černého. Přesně toto však Rize plně vyhovuje.
     
    48:21
    Na druhé straně ledové plochy se zaskvěů Sedláček, a to proti pokusu z poměrně velké vzdálenosti. Moskva si dokáže vytvořit šance, leč málokterá je vážnějšího charakteru. Proto rižské Dinamo stále drží dvoubrankové vedení.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 16. Bičevskis (Saulietis), 18. Bukarts (Jerofejevs), 21. Videll (Cibulskis) – 29. Osipov (Těreščenko, Kokarev)


    Dinamo Riga: Sedláček (Masalskis) – K. Redlihs, Cibulskis, Jerofejevs, Genoway, Sotnieks, Jurčina, Augskalns – Darzinš, M. Redlihs, Videll – Hossa, Meija, Wilson – Dzerinš, Bukarts, Indrašis – Skvorcovs, Bičevskis, Sauliets
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višněvskij, Sinicyn, Jalasvaara, Osipov, Mironov, Budkin – Gorovikov, Pestuško, Daugavinš – Volkov, Karpov, Karsums – Glazačev, Dugin, Žerděv – Mosaljov, Kokarev, Těreščenko

    Rozhodčí: Anisimov, Naumov – Misjur, Parfjonov

    Diváci: 8790
    bahis siteleri