Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Čerepovec 8:2 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 2:0 (kon.)
Riga – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Záhřeb – Viťaz 3:6 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Dynamo Moskva
Neděle 16.11.2014, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Jakub Sedláček (RIG) 95,7% úspěšnost zásahů, 1 obdržený gól, 22 zásahů
    Marcel Hossa (RIG) 0+0, čas na ledě: 17:59, 2 střely
    Milan Jurčina (RIG) 0+0, čas na ledě: 20:03, 0 střel

    Filip Novák (DMS) 0+0, čas na ledě: 19:47, 1 střela (18:24:47)
     
    Je dobojováno! Ve třetí části branka nepadla, domácí dotáhli souboj do vítězného konce. Po celou dobu zápasu byla Riga lepším celkem. Především díky excelentní první periodě zdolala Dinamo Moskva 3:1. Favorit se tak po předchozím vítězství nad Petrohradem opět vrátil na zem. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 20:23
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Gints Meija zkusil přes celé hřiště přidat další branku, ovšem kotouč mezi tři tyče nezamířil. O vítězi je přesto rozhodnuto.
     
    59:31
    Jalasvaara branku netrefil, nyní domácí vyvezli puk do útočného pásma. Hosté jsou však ihned zpět.
     
    59:03
    Karsumsova křižná přihrávka z pravé strany hrací plochy skončila mimo hrací plochu. Vhazovat se bude v útočném pásmu Moskvy. Mužstvo z hlavního města Ruska si bere oddechový čas.
     
    58:43
    Jerjomenko opouští svatyni, hosté to zkusí v šesti!
     
    57:40
    V domácím obranném pásmu je to jak na střelnici. Až nyní hokejisté v rudých trikotech vyvezli puk do útočného pásna, kde pošetřili cenné vteřinky.
     
    56:29
    Na branku Rigy létá jeden projektil za druhým, ovšem domácí se velmi dobře brání. K vidění jsou obětavé pády do ran, vynikající bruslení. Rižské Dinamo dnes prokazuje učebnicový hlad po vítězství.
     
    55:47
    Karsumsův pokus od levého mantinelu nemohl domácího muže v masce v žádném případě zaskočit. Sedláček poté raděju přerušil hru a dopřál svým spoluhráčům odpočinek.
     
    55:02
    Jakub Sedláček eliminoval další střelecký pokus od modré čáry, hosté jsou dnes v koncovce zkrátka bezradní. Nutno však podotknout, že se tak děje díky vynikající defenzivě Rigy.
     
    54:11
    Indrašis si našel cestu do útočného pásma, načež z pozice levého kruhu vypálil. Kotouč ale za brankovou čáru nezamířil, poměrně o velký kus minul Jerjomenkovu svatyni.
     
    53:03
    Dinamo Riga přečkalo oslabení bez větší úhony. Nadále tak směřuje za vítězstvím které by bylo velkým úspěchem. Moskevští se stále nemohou prosadit.
     
    52:14
    Pestuško zkusil vypálit z velkého úhlu ale neuspěl. Následně tečoval ránu od modré Daugavinš. Sedláček byl znovu úspěšný. Moskve se ale zatím přesilová hra vede velmi dobře.
     
    51:23
    Denis Mosaljov byl vlastním hráčem zasažen do tváře, a to tvrdou ranou od modré čáry. Nakonec se ale zvedá a za pomoci lékaře a spoluhráčů odjíždí na střídačku. Na pokračování v zápase to již ale nevypadá.
     
    51:03
    Bude se vylučovat, Linus Videll (RIG) putuje podruhé v utkání na trestnou lavici, dostává dvě minuty za podražení. Jak se Dinamo Riga s touto situací vypořádá?
     
    50:34
    Žerděv nabil Sinicynovi, který ale od modré rány vyprášil lapačku Jakuba Sedláčka. Domácí brankář poté přerušil hru. Riga podává disciplinovaný výkon, díky kterému míří k vítězství. Domácí si berou oddechový čas.
     
    49:32
    Dinamo bylo pod mírným tlakem, ovšem nakonec se z něj dokázalo vymanit a zaútočit. Dzerinš ale z velkého úhlu nemířil do černého. Přesně toto však Rize plně vyhovuje.
     
    48:21
    Na druhé straně ledové plochy se zaskvěů Sedláček, a to proti pokusu z poměrně velké vzdálenosti. Moskva si dokáže vytvořit šance, leč málokterá je vážnějšího charakteru. Proto rižské Dinamo stále drží dvoubrankové vedení.
     
    47:41
    Dzerinš zachytil moskevskou rozehrávku a vydal se do útočného pásma. Posléze přihrál najíždějícímu Bukartsovi, který byl ale na hranici pravidel zablokován. Přesto se mu podařilo zakončit. Na pozorného Jerjomenka ale nevyzrál.
     
    46:35
    Žerděv přihrával zpoza branky do mezikruží, kde ale nikdo z hostujících borců nebyl. Následný protiútok zakončil ostrou ranou Cibulskis. Domácí borec ale branku minul.
     
    46:03
    Jakub Sedláček nyní po méně výrazné pasáži lapil prudký kotouč. Poté raději přerušil hru. Následovat bude komerční přestávka, po níž se bude vhazovat po pravici českého muže v masce.
     
    44:41
    Marián Hossa přejel podél levého mantinelu útočnou modrou, ovšem hnedle poté byl obrán o puk. Moskvě se nedá upřít snaha. Vše ale ztroskotává na výborné defenzivě Rigy.
     
    43:41
    Domácí vůbec nepůsobí dojmem bránícího celku, Darzinš velmi dlouho betonoval kotouč v útočném pásmu. Do střelecké příležtiosti se ale Riga nedostala. Od domácího publika se jí dostává velké podpory.
     
    42:12
    Nyní se Moskva přece jenom dostala do zakončení, Alexandr Osipov si udělal prostor na hranici levého kruhu. Branku ale následně vůbec netrefil. Protiútok Rigy končí v ochranné sítě. Buly po Jerjomenkově levici.
     
    41:23
    Hosté působí ve třetí části živějším dojmem. Není divu, stále ztrácejí dvě branky. Defenzivní práce Rigy je ale příkladná, domácím jsou pozorní.
     
    40:21
    Kaspars Daugavinš se individuálně procpal do útočného pásma, ovšem hnedle poté byl zastaven hvizdem pomezního arbitra, který spatřil postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí. Hned v jejím úvodu se elegantním průnikem prosadil Linus Videll. Následně přišla na řadu série menších trestů, která ale nebyla potrestána. Následně hostí zásluhou Alexandra Osipova vykřesali naději. Jaký průběh bude mít třetí část? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 19:12
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Maxim Pestuško si proklestil cestu mezi dvěma beky Rigy. Nakonec ale byla jeho rána zblokována, a tak branku domácí družiny nikterak neohrozila.
     
    38:50
    Hosté nyní poněkud přidali, tvrdo uránu od modré čáry vyslal Jegor Dugin. Sedláček si s ní ale poradi ls elegancí sobě vlastní. Poté Riga vyhodila, ovšem icing se pískat nebude.
     
    38:06
    Před brankou Rigy nastal poměrně velký závar, který ale ukončil hvizd hlavního arbitra, který viděl hru vysokou holí v podání hostí. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže domácí svatyni.
     
    37:12
    Situace se změnila, Moskva nyní dobývá domácí území. Zatím se ale hostujícím borcům přílši nedaří, defenziva lotyšského celku je dobře konsolidovaná.
     
    36:18
    Lehký Wilsonův pokus srazil Jerjomenko do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce. Druhé dějství se pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru.
     
    35:42
    Gorovikov zavezl puk do útočného pásma, kde byla odzbrojen pohotovým Jerofejevsem. Domácí protiútok měl ale poté jepičí život. Hrát tak může opět Moskva.
     
    34:32
    Domácí nyní zabetonovali kotouč v útočném pásmu, kde jej ale nakonec získali hosté. Těreščenkův pokus následně zlikvodal Sedláček. Riga stále drží dvoubrankový náskok. Mosvka se domnělému outsiderovi nemůže dostat na kobylku.
     
    33:29
    Hosté měli opět namále Mikelis Redlihs se velmi odvážně procpal až před Jerjomenka, který ale jeho výpad s notnou dávkou paní štěstěny zlikvidoval. Následný protiútok Moskvy zastavuje nepříliš obtížný Sedláčkův zásah.
     
    32:29
    Domácí si nyní příliš nerozumněli a vyhodili kotouč na zakázané uvolnění. Pokračovat se bude po skončení komerční přestávky. Utkání opět nabralo obrátky, opět sledujeme vynikající podívanou. Jak se bude klání vyvíjet nadále?
     
    31:54
    Bude se opět trestat. Jako dva znesváření kohouti se do sebe pustili Oskars Cilbulskis (RIG) a Denis Mosaljov (DMS). Oba po bitce, která by se neztratila ani v zámořské NHL, dostávají 2+2 minuty za hrubost. Hrát se ale bude nadále v pěti.
     
    31:26
    Gints Meija sebral v pravé rohu kotouč a vydal se do mezikruží. Zprvu nenápadná akce skončila výtečnou střelou a neméně kvalitním zákrokem Jerjomenka, který tak udržel akcie svého celku nad vodou.
     
    30:32
    Lauris Darzinš se procpal až do zakončení, ovšem stopku mu vystavil pozorný Višněvskij, který jeho dělovku zblokoval. Následně neuspěl ani pálící Jurčina.
     
    29:42
    Hosté se snaží znovu útočit, nyní jim narostla křídla. Dinamo Riga se ale zatím brání dobře. Nyní navíc vyrazili domácí kupředu, načež musel Jerjomenko krýt nepříliš ostrý pokus. Poté raději podržel kotouč ve své moci.
    Alexandr OSIPOV - 3:1
     
    28:46
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jenom vykřasli naději. Těreščenko velmi dobře viděl najíždějícího ALEXANDRA OSIPOVA, kterému také adresoval kotouč. Obránce Dinama Moskva se poté napřáhl a dělovou ranou překonal Sedláčka. Vrátí tato branka utkání náboj? Asistence: Alexej Těreščenko, Denis Kokarev.
     
    28:15
    Domácí si nyní nerozumněli a vyhodili kotouč přes všechny čáry. Vhazovat se bude před Sedláčkem, konkrétně po jeho pravé ruce. Stále sledujeme spíše úporný boj.
     
    27:32
    Hossa ve vlastním oslabení vjel do pásma, kde nalezl Wilsona. Rána ale byla zblokována. Následně neuspěl ani Darzinš, který si neobhodil hostujícího zadáka. S tímto oslabením mohou být domácí spokojeni.
     
    26:40
    Riga vyhazuje jeden kotouč za druhým, hostující ekipě se vůbec nedaří usadit v útočném pásmu. Domácí jsou dnes zkrátka vynikající ve všech činnostech.
     
    26:04
    Dlaší trest na domácí straně. Za sekání nyní odjíždí na trestnou lavici Martins Karsums (RIG). Utkání již není tak atraktivní, k vidění je rozkouskovaná hra a celá řada nedovolených zákroků. Pokračovat se bude po skončení komerční přestávky.
     
    25:31
    Ani Dinamo se ale niktreak vážněji neprosadilo. Moskva se bránila bez problémů, další kotouč ve své síti již nechce dopustit. Již za tohoto stavu budou mít hosté návrat do utkání velmi těžký.
     
    24:41
    Hra ve čtyřech zatím nepřináší žádné větší příležitosti. Za malou chvíli budou domácí v plném počtu, tudíž započne jejich zkrácená přesilová hra.
     
    23:46
    Síly na ledové ploše se srovnají. Nikolaj Žerděv (DMS) si odjíždí odpočinout, odsedí trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše.
     
    23:34
    Zatím to tak nevypadá, doácí hokejisté vyhazují jeden kotouč za druhým. Mužstvu z hlavního města Ruska se vůbec nedaří usadit v útočném pásmu. Uvidíme, co přinesou následující okamžiky.
     
    22:57
    Bude se vylučovat. Na trestnou lavici odjíždí Linus Videll (RIG). Domácí borec se provinil podražením. Podaří se Moskvě vykřesat při této příležitosti naději?
     
    22:31
    Až nyní se hosté osvobodili a hned se pokusili zakončit. Višněvského pokus ale Sedláčkovi žádné větší potíže nenadělal. Domácí mág následně radjěi podržel kotouč a přerušil hru.
     
    21:52
    Indrašis dostal zajímvaou přihrávku, leč puk se mu svezl po čepeli. Dinamo Mosvka nyní absolutně nestíhá, pány na ledové ploše jsou domácí.
     
    20:41
    Do další zajímavé šance se tlačil Wilson, ovšem tentokráte si hosté unikajícího borce Rigy pohlídali a znemožnili mu zakončení. Domácí jsou stále na kotouči.
    Linus VIDELL - 3:0
     
    20:10
    Riga právě vstřelila branku!
    Naprosto fantastický vstup v podání Rigy. LINUS VIDELL obdržel přihrávku do jízdy, načež se vydal do útočného pásma, ujel hostujícím obráncům a elegantním blafákem pohodlně zakončil. Jerjomenko neměl nárok zasáhnout. Asistence: Oskars Cibulskis.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní část, která byla vskutku galapředstavením v podání domácích hokejistů. Riga byla lepší ve všech herních činnostech, načež se také ujala zaslouženého vedení. Slepené branky vsítili Maris Bičevskis a Roberts Bukarts. Rižské Dinamo si tak do další části utkání odnáší slibný náskok. Jak se Moskva s touto situací vyporádá. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 14:6
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Dinamo Moskva se na konci první periody ještě snaží s výsledkem cosi udělat. Valného výsledku ale hosté zatím ne a ne dosáhnout. Riga v poklidu kontrolojue hru. Spolehnout se může na skálopevnou defenzivu.
     
    18:39
    Nyní si domácí nerozumněli při rozehrávce a vyhodili kotouč přes všechny čáry. Hra se tak stěhuje před Jakuba Sedláčka, konkrétně po jeho levici. Český brankář zatím příliš práce neměl.
    Roberts BUKARTS - 2:0
     
    17:31
    Riga právě vstřelila branku!
    Věru vynikající představení domácích borců. Jerofejevs vypálil velice ostře z poměrně velké vzdálenosti, což Jerjomenko vytěsnil. Na dorážku ROBERTSE BUKARTSE již ale nestačil, forvard Rigy vymetl přesně pravý horní růžek moskevské svatyně. Asistence: Alexandr Jerofejevs.
     
    16:21
    Domácí zatím podávají vynikající výkon. Lauris Darzinš se probil do další velké příležitosti, když vyrbuslil z pravé strany do mezikruží. Bekhendový pokus ale poté eliminoval pohotový Jerjomenko.
    Maris BIČEVSKIS - 1:0
     
    15:20
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Kaspars Saulietis se u pravého mantinelu velmi dobře zorientoval a poslal puk na modrou čáru. MARIS BIČEVSKIS poté i díky stínení spoluhráče v předbrankovém prostoru propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kaspars Saulietis.
     
    14:52
    Na ledě se nyní neděje nic moc zajímavého, ovšem hra se již vyrovnala. Oba celky bojují především ve středním pásmu. Která z družin bude mít nadále převahu?
     
    14:02
    Tak to byl obrovská příležitost. Denis Kokarev se prodral do šance, ovšem před Sedláčkem byl zablokován obětavým Jerofejevsem, který poté utržil nechtěný zásah bruslí od hostujícího borce. Kokarev se ihned omlouvá. Nakonec domácí bek odjíždí na hráčskou lavici. Následuje komerční přestávka.
     
    13:18
    Videll se jako tajfun prodral do útočného pásma, načež přihrával křížem přes dané území. Nikdo ze spoluhráčů ale v místě přihrávky nebyl, proto se puku ujali opět hosté.
     
    12:29
    Hraje se poměrně dlouho bez přerušení, ani jeden z celků se nemůže dostat do ofenzivy. uvidíme, co přinesou následující okamžiky.
     
    11:13
    Dugin hledal najíždějícího Glazačeva, k němuž se ale touš nedostal. Následný protiútok taktéž selhal, neboť se Indrašis psotavil proti výrazné přesile, přičemž spoluhráči odjeli na střídačku.
     
    10:31
    Střelecký pokus Mosaljova tečoval Sedláček do ochranné sítě. Po delší době si tak brankář Rigy sáhl na kotouč. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce. Navzdory aktivnímu hernímu pojetí stále čekáme na úvodní branku.
     
    10:12
    Mikelis Redlihs vybojoval puk na hranici levého kruhu, odkud také ihned vypálil. Rozchytaný hostující strážce svatyně ale nic neponechal náhodě a šanci Rigy zneškodnil. Zatím jsou lepším celkem překvapivě domácí.
     
    09:21
    A znovu domácí, kteří jsou v dané chvíli velmi aktivní. Saulietis zkusil překvapit hostujícího mága bekhendem. Jerjomenko byl ale na svém místě, mohl tak optimálně zasáhnout. Nyní bude čelit dalšímu vhazování po své pravici.
     
    08:34
    Indrašis zavezl puk do pásma, kde přenechal Bukartsovi. Ten poté vracel zpět, ovšem puk získali hosté. Darzinš však zabojoval a získal jej zpět. Tvrdá rána z levého kruhu poté nadělala Jerjomenkovi obrovské potíže. Nakonec i díky důslednosti beků Moskvy kus gumové pryže zkrotil.
     
    07:52
    Zdá se, že favorit utkání, tedy hosté, šlápli na plyn. Svého soupeře sevřeli v defenzivě, ovšem nyní spíše honili kotouč po rozích, do vážnější příležitosti se nedostali.
     
    07:10
    Karpov tečoval nahození od modré čáry, načež se Sedláček za ranou pouze ohlédl. Následný protiútok zakončoval Videll. Ani on ale červené světlo nerozsvítil. Buly proběhne po Jerjomenkově levici.
     
    06:43
    Pestuško objel branku soupeře a pokusil se zasunout puk z levé tyči. Sedláček si ale inkriminovaný prostor pohlídal. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Moskvy. Zatím sledujeme velmi pohledné a aktivní utkání. Hraje se nahoru dolů, akce střídá akci.
     
    05:34
    Konstantin Glazačev vyslal jedovatou střelu, která ale nalezla pouze brusle prvního obránce Rigy. Přesto Moskva pokračuje v pobytu v útočné třetině.
     
    05:12
    Cibulskisova rána byla sražena do ohranné sítě, vhazovat se bude po pravé ruce Jerjomenka. Zřejmě i hostující muž v masce se podivuje, kolik že práce v současné chvíli má.
     
    04:38
    Hossa zkusil vypálit z mezikruží, ovšem branku netrefil. Domácí ekipa se zatím prezentuje velice aktivní hrou, Moskva má s aktivitou Rigy potíže.
     
    03:54
    Lauris Darzinš vjel do útočného pásma, kde z pozice levého kruhu vypálil. Navzdory pečlivému míření si ale kotouč cestu mezi tři tyče nenašel. Domácí pokračují v ofenzivě.
     
    03:11
    Mosvka drží puk na svých holích, ovšem domácí rozbíjejí jeden pokus o útok za druhým. Hostům se středním pásmem prochází velice obtížně.
     
    02:18
    Po Indrašisově pasu od pravého mantinelu se octl zcela sám před Jerjomenkem Roberts Bukarts. Domácí forvard třetí formace si ale na brankáře hostí nepřišel, a to ani nadvakrát. Protiofenzivu znovu eliminuje pohotový Sedláček.
     
    01:38
    Wilson otestoval Jerjomenkovu pozornost z mezikruží. Brankář moskevského Dinama byl ale pozorný. Na druhé straně ledové plochy lapil Sedláček střelecký pokus Kokareva. Vhazovat se bude po pravici českého mága.
     
    01:14
    Hossa nahodil puk do pravého rohu útočné třetiny, kde ale nikdo ze spoluhráčů nebyl. Hosté poté vyhodili pouze na zakázané uvolnění. Obě mužstva začínají poměrně rozpačitě.
     
    00:26
    Domácí hned v úvodu utkání velice aktivně napadají. Do větší šance se ale nedostali. Moskva tak může v poklidu rozehrát svou akci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou již nastoupeny na hrací ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Sedláček (Masalskis) – K. Redlihs, Cibulskis, Jerofejevs, Genoway, Sotnieks, Jurčina, Augskalns – Darzinš, M. Redlihs, Videll – Hossa, Meija, Wilson – Dzerinš, Bukarts, Indrašis – Skvorcovs, Bicevskis, Sauliets

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višněvskij, Sinicyn, Jalasvaara, Osipov, Mironov, Budkin – Gorovikov, Pestuško, Daugavinš – Volkov, Karpov, Karsums – Glazačev, Dugin, Žerděv – Mosaljov, Kokarev, Těreščenko

    Rozhodčí: Anisimov, Naumov – Misjur, Parfjonov.
     
    Československá stopa

    Jakub Sedláček (RIG)
    Marcel Hossa (RIG)
    Milan Jurčina (RIG)

    Filip Novák (DMS)
     
    Pohled do statistik

    Dinamo Riga se momentálně nachází na předposlední pozici Západní konference. Na svém kontě má pouhých 29 bodů. V posledním ligovém duelu si ale Riga na domácí půdě poradila s Dinamem Minsk. Běloruský celek zdolala 4:1.

    Dinamo Moskva je v podstatně lepší situace, se ziskem 56 bodů patří mužstvu čtvrté místo taktéž Západní konference. předchozí kolo bylo pro družinu z hlavního města Ruska úspěšné, neboť si připsalo výhru 4:1 nad Petrohradem.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinetální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které spadá souboj celků Dinamo Riga a Dinamo Moskva. Úvodní buly je v Arena Riga, tedy domovském stánku lotyšského týmu, vhozeno v 16:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 16. Bičevskis (Saulietis), 18. Bukarts (Jerofejevs), 21. Videll (Cibulskis) – 29. Osipov (Těreščenko, Kokarev)


    Dinamo Riga: Sedláček (Masalskis) – K. Redlihs, Cibulskis, Jerofejevs, Genoway, Sotnieks, Jurčina, Augskalns – Darzinš, M. Redlihs, Videll – Hossa, Meija, Wilson – Dzerinš, Bukarts, Indrašis – Skvorcovs, Bičevskis, Sauliets
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višněvskij, Sinicyn, Jalasvaara, Osipov, Mironov, Budkin – Gorovikov, Pestuško, Daugavinš – Volkov, Karpov, Karsums – Glazačev, Dugin, Žerděv – Mosaljov, Kokarev, Těreščenko

    Rozhodčí: Anisimov, Naumov – Misjur, Parfjonov

    Diváci: 8790
    bahis siteleri