Plzeň – Kometa Brno 3:5 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:1 (kon.)
Sparta – Zlín 3:4 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Litvínov – Slavia 0:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Mountfield HK
Neděle 16.11.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté zkusili znovu odvolat brankáře a ani napodruhé se jim to nevyplatilo. PETER TRŠKA vyhodil kotouč z obranného pásma Mladé Boleslavi a ten se pomalu doplachtil až do prázdné branky Hradce Králové. Bez asistence.
    Radan LENC - 3:1
     
    59:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Napětí, které by se dalo krájet, rozsekl RADAN LENC, který tak rozhodl o tom, že tři body dnes pravděpodobně zůstanou ve městě automobilů. Boleslavský útočník se chopil kotouče a chladnokrevně zakončil z blízkosti do prázdné branky Hradce. Asistence: David Výborný.
    Roman KUKUMBERG - 2:1
     
    56:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Zdá se, že dnes to bude ještě zajímavé! Hosté zkusili power-play. A ta jim vyšla! ROMAN KUKUMBERG trefil z mezikruží horní roh Rittichovy branky a dramatizuje tak dnešní zápas. Asistence: Jiří Šimánek.
    Milan MIKULÍK - 2:0
     
    49:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Hradec měl několik tutových šancí, které neproměnil. Následně se domácí dostali do protiútoku domácí a MILAN MIKULÍK úspěšně překonal Kantora. Asistence: Tomáš Klimenta.
    Dominik PACOVSKÝ - 1:0
     
    22:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se konečně prosazují. Robar vyslal do úniku DOMINIKA PACOVSKÉHO, jenž se tváří v tvář Kantorovi nemýlil! Puk skončil v levém rohu hradecké branky. Asistence: Mitja Robar.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 23. Pacovský (Robar), 50. Mikulík (Klimenta), 60. Lenc (Výborný), 60. Trška – 57. Kukumberg (Šimánek)


    BK Mladá Boleslav: Málek (40. Rittich) – Stříteský, Vidmar, Hruška, Kučný, Robar, Trška, Čermák – Mikulík, Musil, Klimenta – Hyka, Výborný, Lenc – Látal, Vrbata, Pacovský – Rys, Kubica, Pabiška
    Mountfield HK: Kantor (Pavelka) – Vydarený, Pláněk, Jank, Slovák, Mikuš, Frühauf, Peigl, Pilař – Šimánek, Mertl, Kudrna, – Červený, Tvrdík, Dej – Valcourt, Kukumberg, Beránek – Nedvídek, Kopta, Kovářů

    Rozhodčí: Fraňo, Wehrli – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 3 780
    bahis siteleri