Plzeň – Kometa Brno 3:5 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:1 (kon.)
Sparta – Zlín 3:4 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Litvínov – Slavia 0:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 16.11.2014, 17:20 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin BARTEK - 2:5
     
    57:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! Po vyhraném vhazování vystřelil z první MARTIN BARTEK a vymetl všechny pavučiny v horním růžku pardubické brány. Asistence: Tomáš Filippi.
    Petr KOLMANN - 2:4
     
    47:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se vrací do dvoubrankového vedení! PETR KOLMANN vyslal od modré čáry nenápadnou střelu tahem, kterou si před Kristanem nešťastně ztečoval do prázdné brány jeden z pardubických hráčů. Asistence: Martin Bartek, Petr Jelínek.
    Petr ČÁSLAVA - 2:3
     
    43:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice snižují na rozdíl jedné branky! Schwarz předvedl fatální chybu poté, co nevěnoval dostatek pozornosti nahození PETRA ČÁSLAVY, který si může odškrtnout další milník, a to vstřelení branky přes celé hřiště při hře pět na pět. Bez asistence.
    Jakub VALSKÝ - 1:3
     
    36:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec nakonec přesilovou hru využívá. Branko Radivojevič našel volného JAKUBA VALSKÉHO, který z bezprostřední blízkosti neměl nejmenší problém s uklizením kotouče do odkryté pardubické brány, čímž zaznamenal svou druhou trefu v zápase. Asistence: Branko Radivojevič, Jan Výtisk.
    Petr SÝKORA - 1:2
     
    30:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši snižují na rozdíl jedné branky! Při přesilové hře našel Aleš Píša na pozici snipera volného PETRA SÝKORU, který div neprorval síť liberecké brány. Asistence: Aleš Píša, Tomáš Zohorna.
    Jakub VALSKÝ - 0:2
     
    10:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky! Střelu Tomáše Filippiho dokázal Robert Kristan vyrazit pouze před sebe, ke kotouči se však dostal dorážející JAKUB VALSKÝ, na jehož střelu byl Kristan krátký. Asistence: Tomáš Filippi, Branko Radivojevič.
    Tomáš FILIPPI - 0:1
     
    09:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dostává do jednobrankového vedení! Jakub Valský našel na pravém kruhu volného TOMÁŠE FILIPPIHO, jenž střelou zápěstím poslal kotouč do sítě Pardubic. Asistence: Jakub Valský.
    Marken.cz

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 31. Sýkora (Píša, Zohorna), 44. Čáslava – 10. Filippi (Valský), 11. Valský (Filippi, Radivojevič), 37. Valský (Radivojevič, Výtisk), 48. Kolmann (Bartek, Jelínek), 58. Bartek (Filippi)


    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Čáslava, Píša, Havlík, Benák, Gregorc, Korím, Ščotka – Cetkovský, Zohorna, Sýkora – Tybor, Nahodil, Radil – Starý, Marcinko, Kolář – Semorád, Kaut, Voženílek – Půhoný.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Šimek, Výtisk, Ulrych, Voráček, Kolmann, Derner – Bakoš, Vampola, Radivojevič – Valský, Filippi, Bulík – Bartek, Jelínek, Vlach – Kica, Urban, Krenželok.

    Rozhodčí: Šindler, Horák – Komárek, Ondráček

    Diváci: 8852
    bahis siteleri