NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 0:5 (kon.) | Boston – St. Louis 2:0 (kon.)
Buffalo – San Jose 4:1 (kon.) | Toronto – Nashville 2:9 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:4 (kon.)
Winnipeg – New Jersey 3:1 (kon.) | Dallas – Carolina 4:6 (kon.) | Calgary – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.)
Arizona – Washington 1:2 (po pr.) | Los Angeles – Florida 5:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
Detroit Red Wings
Středa 19.11.2014, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Darren HELM - 0:5
     
    58:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pátý hřebíček do rakve Columbusu. Z pravého kruhu vystřelil DARREN HELM a jeho pokus propadl Bobrovskému do branky. U tohoto gólu nebude mít brankář Columbusu čisté svědomí. Asistence: Tomáš Jurčo, Daniel Cleary.
    Riley SHEAHAN - 0:4
     
    46:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    A Detroit přidává další branku do sítě Columbusu! Krásnou kombinaci Red Wings zakončil RILEY SHEAHAN, jenž na brankovišti pouze nastavil hokejku na přihrávku Smitha. Asistence: Brendan Smith, Tomáš Tatar.
    Tomáš JURČO - 0:3
     
    44:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přesilovou hru využívá hned po osmi sekundách. Kotouč se dostal na hokejku TOMÁŠE JURČA, který z levého kruhu zamířil přesně do bližšího horního rohu branky. Dobrou práci odvedl před brankou Helm, který zakryl Bobrovskému výhled. Asistence: Danny DeKeyser.
    Gustav NYQUIST - 0:2
     
    22:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit využívá přesilovou hru a dostává se do vedení o dvě branky. Střelu Franzéna vyrazil Bobrovskij pouze před sebe, kde se kotouče ujal GUSTAV NYQUIST a střelou k levé tyčce dopravil kotouč do sítě. Asistence: Johan Franzén a Henrik Zetterberg.
    Tomáš TATAR - 0:1
     
    10:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit dokázal přečkat tlak soupeře a vzápětí udeřil. Od modré čáry vystřelil Ericsson, jehož střela se před brankou odrazila na hůl TOMÁŠE TATARA, který pohotově uklidil kotouč k pravé tyči. Asistence: Jonathan Ericsson, Brendan Smith.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 11. Tatar (Ericsson, Smith), 23. Nyquist (Franzén, Zetterberg), 45. Jurčo (DeKeyser), 47. Sheahan (Smith, Tatar), 59. Helm (Jurčo, Cleary)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Wisniewski, Erixon, Prout, Johnson, Savard, Leopold – Atkinson, Jenner, Hartnell – Foligno, Johansen, Gibbons – Wennberg, Anisimov, Cracknell – Boll, Chaput, Tropp
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Smith – Franzén, Zetterberg, Nyquist – Abdelkader, Sheahan, Tatar – Jurčo, Helm, Cleary – Andersson, Glendening, Miller

    Rozhodčí: Dave Jackson, Rob Martell – Brian Mach, Darren Gibbs

    Diváci: 15,438
    bahis siteleri