NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 0:5 (kon.) | Boston – St. Louis 2:0 (kon.)
Buffalo – San Jose 4:1 (kon.) | Toronto – Nashville 2:9 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:4 (kon.)
Winnipeg – New Jersey 3:1 (kon.) | Dallas – Carolina 4:6 (kon.) | Calgary – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.)
Arizona – Washington 1:2 (po pr.) | Los Angeles – Florida 5:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
Detroit Red Wings
Středa 19.11.2014, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Darren HELM - 0:5
     
    58:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pátý hřebíček do rakve Columbusu. Z pravého kruhu vystřelil DARREN HELM a jeho pokus propadl Bobrovskému do branky. U tohoto gólu nebude mít brankář Columbusu čisté svědomí. Asistence: Tomáš Jurčo, Daniel Cleary.
     
    50:41
    Columbus si zahraje v početní výhodě. Za hákování totiž na trestnou lavici putuje Quincey.
     
    48:39
    Utkání nám přineslo také pěstní souboj. Do toho se pustil Foligno se Smithem a ani jeden hokejista v něm neměl převahu. Oba dva si nyní posedí pět minut na trestné lavici.
     
    46:01
    Hartnell navíc dostává trest na 2+2 minuty, když se po inkasované brance pustil do Abdelkadera. Detroit tedy bude hrát přesilovou hru.
    Riley SHEAHAN - 0:4
     
    46:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    A Detroit přidává další branku do sítě Columbusu! Krásnou kombinaci Red Wings zakončil RILEY SHEAHAN, jenž na brankovišti pouze nastavil hokejku na přihrávku Smitha. Asistence: Brendan Smith, Tomáš Tatar.
    Tomáš JURČO - 0:3
     
    44:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přesilovou hru využívá hned po osmi sekundách. Kotouč se dostal na hokejku TOMÁŠE JURČA, který z levého kruhu zamířil přesně do bližšího horního rohu branky. Dobrou práci odvedl před brankou Helm, který zakryl Bobrovskému výhled. Asistence: Danny DeKeyser.
     
    44:41
    Detroit si zahraje přesilovou hru. Za hrubost je vyloučen na dvě minuty Johansen.
     
    39:35
    Za nedovolené bránění je vyloučen na dvě minuty Kronwall. Columbus bude hrát přesilovou hru.
     
    39:35
    Několik slibných šancí Columbusu zůstalo nevyužito. Tu nejvážnější měl Foligno, jehož pokus pomalu putoval do branky, ale Howard dokázal kotouč zastavit na poslední chvíli. Následně střílel Jenner, ale tuto střelu již zastavil Howard napoprvé. Navíc se bude vylučovat.
     
    28:16
    Je tady druhá přesilová hra Detroitu v utkání. Hrubostí se provinil Wisniewski a je vyloučen na dvě minuty. Využije Detroit i tuto početní převahu?
    Gustav NYQUIST - 0:2
     
    22:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit využívá přesilovou hru a dostává se do vedení o dvě branky. Střelu Franzéna vyrazil Bobrovskij pouze před sebe, kde se kotouče ujal GUSTAV NYQUIST a střelou k levé tyčce dopravil kotouč do sítě. Asistence: Johan Franzén a Henrik Zetterberg.
     
    20:40
    Hokejisté Detroitu si hned na úvod druhé třetiny zahrají přesilovou hru. Prohřešku se provinil Jenner a je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    18:18
    Ačkoliv se hokejisté Columbusu radovali z vyrovnávací branky, tak ta nakonec neplatí. Boone Jenner totiž dopravil kotouč do branky kopnutím a tento gól tedy nebyl správně uznán.
     
    16:43
    Columbus si zahraje přesilovou hru. Za podražení je vyloučen na dvě minuty obránce Detroitu Brian Lashoff.
     
    14:44
    Obrovská šance Columbusu brankou nekončí. Výbornou práci odvedl Atkinson, který se obtočil okolo branky a našel mezi kruhy postaveného Hartnella, který vystřelil z první a kotouč mířil již do branky, ale v tom se zjevil levý beton Howarda, který zamezil zcela jisté brance. Jimmy Howard nyní svůj tým výrazně podržel!
    Tomáš TATAR - 0:1
     
    10:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit dokázal přečkat tlak soupeře a vzápětí udeřil. Od modré čáry vystřelil Ericsson, jehož střela se před brankou odrazila na hůl TOMÁŠE TATARA, který pohotově uklidil kotouč k pravé tyči. Asistence: Jonathan Ericsson, Brendan Smith.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 11. Tatar (Ericsson, Smith), 23. Nyquist (Franzén, Zetterberg), 45. Jurčo (DeKeyser), 47. Sheahan (Smith, Tatar), 59. Helm (Jurčo, Cleary)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Wisniewski, Erixon, Prout, Johnson, Savard, Leopold – Atkinson, Jenner, Hartnell – Foligno, Johansen, Gibbons – Wennberg, Anisimov, Cracknell – Boll, Chaput, Tropp
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Smith – Franzén, Zetterberg, Nyquist – Abdelkader, Sheahan, Tatar – Jurčo, Helm, Cleary – Andersson, Glendening, Miller

    Rozhodčí: Dave Jackson, Rob Martell – Brian Mach, Darren Gibbs

    Diváci: 15,438
    bahis siteleri