Toronto – Tampa 5:2 (kon.) | Montreal – St. Louis 4:1 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:2 (kon.)
Winnipeg – Detroit 3:4 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:1 (kon.)
Colorado – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Chicago 3:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:4 (0:2 po s.n.)
Los Angeles – Carolina 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
St. Louis Blues
Pátek 21.11.2014, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lars ELLER - 4:1
     
    52:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Třetí domácí útok konečně zúročil svou skvělou dnešní hru. Jemelin zastavil útok soupeře na své obranné modré čáře, Sekáč od mantinelu poslal puk mezi kruhy LARSI ELLEROVI, jenž se zachoval jako střelec s pevnými nervy a bezpečně prostřelil Allena, jehož opět jeho spoluhráči nechali napospas osudu. Asistence: Brandon Prust, Jiří Sekáč.
    Max PACIORETTY - 3:1
     
    46:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Všechno nejlepší MAXI PACIORETTY podruhé! Desharnais skvěle na modré udržel puk, počkal si na Paciorettyho rozjezd, poslal mu přihrávku a Pacioretty pak sám před Allenem nezaváhal. Blues může tato branka mrzet o to více, že to před chvíli byli oni sami, kdo měl skórovat. Asistence: David Desharnais, Mike Weaver.
     
    45:07
    A další skvělý zákrok Price! Domácí brankář se teď jako lachtan položil do Tarasenkovy střely, vyrazil ji a Bell Centre se ozývá sborové "Carey, Carey".
     
    44:48
    Tarasenko za sebe skvěle propustil puk, který přebral Lehterä a v jasné šanci ztroskotal na skvělém Pricovi!
     
    35:34
    Na trestnou lavici opět směřuje Magnus Pääjärvi. Tentokrát je potrestán za hru vysokou holí.
     
    34:12
    A tleská se i na druhé straně! Lehterův útok zavezl puk před Price, který obstál proti Tarasenkově střele a nakonec úspěšně čelil také Schwartzově dorážce z nebezpečné blízkosti.
     
    31:57
    Galchenyuk s Plekancem ujeli do přečíslení dva na jednoho, prvně jmenovaný si ale stáhl puk a chtěl zřejmě zakončit sám! Shattenkirk skvěle zasáhl a koupil si odpustek za chybu před první brankou.
     
    31:32
    Price před sebe vyrazil střelu Steena a následně musel zlikvidovat také Oshieho dorážku z bezprostřední blízkosti! To volalo po gólu.
     
    27:45
    Magnus Pääjärvi je navíc vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
    Max PACIORETTY - 2:1
     
    27:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    Parenteau v obranném pásmu obral o puk Jackmana, poslal jej na útočnou modrou MAXI PACIORETTYMU, jenž využil zaváhání Bouwmeestera a své dnešní 26. narozeniny oslavil přesnou střelou pod Allenovu lapačku. Asistence: Pierre-Alexandre Parenteau, P.K. Subban.
    Dale WEISE - 1:1
     
    24:50
    Montreal právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, jakou chybu udělal za vlastní brankou Kevin Shattenkirk! Nejprve naprosto zbytečně našel hokejku DALEHO WEISEHO, pak při snaze odčinit toto zaváhání srazil vlastního brankáře na led a umožnil Weisemu, aby sestřelil kameru umístěnou v brance. Canadiens se zadarmo dostali k vyrovnání. Bez asistence.
     
    18:26
    A třetí útok domácích opět zle zatopil Allenovi! Prust přenechal za sebe puk Sekáčovi, mezitím se s Ellerem stáhl před branku, kam také Sekáč nasměroval puk a následná trma vrma před brankou hostí skončila nepřehlednou situací, která vyvrcholila Allenovým zalehnutím kotouče.
     
    15:32
    Gončar za brankou ztratil puk a měl obrovské štěstí, že před ni dojíždějící Schwartz a ani následně pálící Stastny nezamířili přesněji, protože rozhodně byli v situacích, kdy mohli Pricovu branku opět výrazně ohrozit!
     
    12:17
    Teď měl ale Allen štěstí! Gončar si sjel na osu hřiště, vystřelil zápěstím a za brankářem hostí zazvonila branková konstrukce.
    Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    07:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jestli byly Canadiens vyčítány chyby v defenzivě, budou jim vyčítány i po tomto gólu. VLADIMIR TARASENKO dostal před domácí brankou příliš prostoru a nadvakrát dopravil poskakující kotouč za Price. Asistence: Jori Lehterä, Jaden Schwartz.
     
    00:32
    Ellerův útok se na začátku utkání usadil v útočném pásmu a už to vypadalo, že o něj přijde. Pak ale St. Louis ztratilo puk před vlastní brankou a sám na Allena se řítil Prust, avšak nezvolil zrovna ideální řešení a obrovskou šanci na začátku utkání zahodil!

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 25. Weise, 28. Pacioretty (Parenteau, Subban), 46. Pacioretty (Desharnais, Weaver), 53. Eller (Prust, Sekáč) – 8. Tarasenko (Lehterä, Schwartz)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Subban, Markov, Gončar, Jemelin, Gilbert, Weaver – Parenteau, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec, Galchenyuk – Sekáč, Eller, Prust – Weise, Malhotra, Bowman
    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Cole, Jackman – Oshie, Backes, Berglund – Pääjärvi, Stastny, Steen – Tarasenko, Lehterä, Schwartz – Reaves, Lapierre, Ott

    Rozhodčí: P. Devorski, St. Pierre – G. Devorski, Kovachik
    bahis siteleri