Toronto – Tampa 5:2 (kon.) | Montreal – St. Louis 4:1 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:2 (kon.)
Winnipeg – Detroit 3:4 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:1 (kon.)
Colorado – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Chicago 3:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:4 (0:2 po s.n.)
Los Angeles – Carolina 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Winnipeg Jets
3:4 (0:0, 3:2, 0:2)
Detroit Red Wings
Pátek 21.11.2014, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš TATAR - 3:4
     
    55:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    A Red Wings jdou dokonce poprvé v utkání do vedení. Velkou zásluhu na tom nese opět Justin Abdelkader. Americký forward s číslem 8 se vřítil do útočného pásma a z hranice brankoviště nahrál přesně na TOMÁŠE TATARA, který uklidil kotouč k levé tyči Pavelcovy brány. Asistence: Justin Abdelkader, Jonathan Ericsson.
    Justin ABDELKADER - 3:3
     
    53:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    A moje slova jsou potvrzena. Red Wings zásluhou JUSTINA ABDELKADERA srovnávají. Americký útočník dokázal Sheahanovu střelu od modré čáry s notnou dávkou štěstí dopravit z brankoviště až za Pavelcova záda. Asistence: Riley Sheahan, Brian Lashoff.
    Mathieu PERREAULT - 3:2
     
    36:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací zásluhou MATHIEUA PERREAULTA do vedení. Kanadský forward v krátkém rozmezí dvakrát pálil na Mrázka. Z pravého kruhu ještě neuspěl, avšak poté, co se kotouč odrazil zpátky k němu objel bránu a z otočky prostřelil střelou na zadní tyč českého gólmana ve službách Red Wings. Asistence: Jacob Trouba.
    Johan FRANZEN - 2:2
     
    32:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Osmatřicet vteřin, tolik stačilo Rudým křídlům na to, aby využili přesilovku a vyrovnali skóre zápasu. JOHAN FRANZEN nabral ve středním pásmu ohromnou rychlost, probil se přes dva bránící hráče domácích a forhendem zakončil přesně na zadní tyč. Pavelec byl prakticky bez šance. Asistence: Tomáš Jurčo, Danny DeKeyser.
    Tomáš TATAR - 2:1
     
    30:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté po obrovské minele Tobyho Enstroma snižují na rozdíl jediné branky. Švédský bek s číslem 39 nahrál pouze na obranou modrou TOMÁŠI TATAROVI, který si vybruslil mezi kruhy a přesnou střelou nad lapačku překonal Ondřeje Pavelce. Bez asistence.
    Adam LOWRY - 2:0
     
    29:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvougólového trháku. Autorem branky je ADAM LOWRY, který po Scheifelově pokusu ze středu třetiny nejlépe zorientoval v brankovišti a poslal kotouč za Mrázkova záda. Asistence: Mark Scheifele, Michael Frolík.
    Dustin BYFUGLIEN - 1:0
     
    22:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Petr Mrázek po sérii úspěšných zákroků přece jen poprvé v zápase kapituluje. Po střele od modré čáry se kotouč dostal za bránu k Evanderovi Kaneovi, který poslal zadovkou kotouč před bránu, kde se přesnou střelou prosadil DUSTIN BYFUGLIEN. Asistence: Evander Kane, Mathieu Perreault.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 23. Byfuglien (Kane, Perreault), 30. Lowry (Scheifele, Frolík), 37. Perreault (Trouba) – 31. Tatar, 33. Franzen (Jurčo, DeKeyser), 53. Abdelkader (Sheahan, Lashoff), 56. Tatar (Abdelkader, Ericsson)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Enstorm, Bogosian, Stuart, Trouba, Pardy, Postma – Ladd, Little, Wheeler – Kane, Perreaut, Byfuglien – Lowr, Scheifele, Frolík – Thorburn, Slater, Halischuk
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Ericsson, Kronwall, Quincey, DeKeyser, Lashoff, Ouellet – Nyquist, Zetterberg, Franzen – Tatar, Sheahan, Abdelkader – Cleary, Helm, Jurčo – Miller, Glendenning, Andersson
    bahis siteleri