Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Prievidza – Senica 2:7 (kon.) | Trnava – Topoľčany 4:1 (kon.)
Michalovce – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.) | SR 18 – Prešov 2:1 (po pr.) | Bardejov – Detva 3:1 (kon.)
po prodl.
JOJ ŠPORT Slovensko U18
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
PHK Prešov
sk Pátek 21.11.2014, 17:00 • Enel aréna, Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:10
    Slovensko U18 dalo gól!
    Rodí sa prekvapenie kola, Prešov v druhom zápase za sebou nezvládol zápas po riadnom hracom čase, teraz vyťažil z akcie JÚLIUS DANKO, toho poslal do úniku Sloboda, Danko dostal puk medzi kruhy, poslal ho k opačnej tyči, čím nedal Riečickému šancu.

    Asistencia: Marek Sloboda.
     
    60:20
    Pekarčík sa dostal veľmi pekne až pred bránku Húsku, mieril do horného rohu, no dosť to prepálil a puk poslal vedľa!
     
    58:30
    Samo Chalupa mieril na bránu, skúšal to medzi betóny, tie dokázal ale brankár včas sklepnúť a ani Matejka nedokázal puk doraziť.
     
    58:10
    Po buly poslal slabý puk na bránku Samo Chalupa, Húska ale nemá najmenší problém.
     
    56:40
    Po tom, čo sa bojovalo pri mantineli získal puk Vartovník, okamžite vypálil tvrdú ranu, ktorú schoval ale Húska do lapačky!
     
    56:15
    Osemnástka zahodila šancu na rozhodnutie, keď Andrasík šiel spolu so Struškom na bránu proti jednému hráčovi PHK 3b, Andrasík vystrelil, Riečický vyrazil, no v bráne skončil iba Sloboda v snahe doraziť!
     
    53:20
    Veľká šanca keď Pekarčík dostal pomedzi nohy obrancu puk pred bránu, mieril medzi betóny, Húska vyrazil, doraziť chcel aj tak urobil Kivader, no narazil znova len na skvelého Húsku!
     
    50:45
    Na druhej strane hneď šanca Valenta, kapitán osemnástky mal dosť priestoru, z kruhu to mieril medzi betóny, tie ale Riečický sklepol včas.
     
    47:40
    Chalupa zahral pri bránke veľmi bojovne až pri tyčke získal puk, okamžite ho mieril do horného rohu, kde ale je Húska pripravený a zasahuje znova úspešne!
     
    44:50
    Domáci hrajú veľmi dobre, puk teraz získal Buček, nebezpečne ho aj poslal na bránu, no Riečický vyrážačkou zasahuje.
     
    42:30
    Tomčák dostal skvelú prihrávku medzi kruhy, okamžite vystrelil tvrdú ranu, ktorá ide po ľade a končí na betóne Húsku.
     
    40:00
    Marek Sloboda odíde za seknutie na trestnú lavicu.
     
    39:23
    Damián Novický oslabí Prešov po tom, čo Sádeckého podrazil.
     
    38:55
    Kivader dostal puk do útoku, následne od modrej vystrelil švihom Novický, puk Húska len vyrazil, doraziť chcel Michal Kivader, avšak to sa mu nepodarilo a hokejkou tuším trafia rozhodcu!
     
    36:16
    Po dobrej fáze domácich vybojovala šikovne puk Duplinský pred Húskom, ešte naznačil strelu do opačnej strany ako zasúval puk, no brankára neoklamal.
     
    34:25
    Na druhej strane rýchla kontra, sám na bránu sa rútil Marek Borecký, mieril puk na betón brankára, ktorý tam ale má lapačku a skvelým zákrokom znemožňuje strelca!
     
    34:10
    Buček parádne prešiel cez Novického, prihral voľnému Žiakovi, ktorý v obrovskej šanci ale nedokázal vystreliť!
     
    30:15
    Následne sa po strele od modrej skoro podarilo dať gól Lukášovi Žiakovi, ten tečoval strelu, no Riečický bol na mieste a zasiahol.
     
    30:00
    Valent sa dostal do úniku na brankára, cez ležiaceho Prešovčana ukážkovo našiel Bučeka, ktorý ale netrafia prázdnu bránu Prešova!
     
    28:00
    Kivader poslal do útoku Duplinského, ten mu puk vrátil pred bránku, Kivader dvihol puk, no dobre postavený Húska zabraňuje gólu!
     
    25:05
    Osemnástka vyhodila, následne už bola v pätici, k puku sa pred bránkou dostal pri tyčke Valent, no Riečický vyťahuje dobrý zákrok.
     
    22:51
    Richard Ondrušek dostáva trest za podrazenie, Prešov hrá presilovku.
     
    22:10
    Osemnástka síce dostala puk do útočného pásma, tam ju ale odstavil Pekarčík, za sebou mal v ťahu na bránu Chalupu, šiel však sám, vystrelil z medzikružia švihom, no ten neskóruje!
     
    21:40
    Po buly následne vystrelil do horných partií aj Matejka, ten však je znova vychytaný, rozhodca následne hru prerušil a teda gól Boreckého neplatí.
     
    20:52
    Prešov dáva gól! Prešov vyrovnáva v úvode druhej tretiny, po ďalšom pokuse Vartovníka sa puk od mantinelu odrazil pred prázdnu bránu kde sa okamžite zorientoval JOZEF TOMČÁK.

    Asistencie: Ľuboslav Vartovník
     
    18:47
    Jaroš šiel do útočného pásma, ďaleko sa ale nedostal, keďže ho podrazil hráč osemnástky Martin Andrasík.
     
    16:10
    Osemnástka bude hrať presilovky, Struška dostal riadny zásah najprv od Lukáša Potoček zozadu, následne dostal aj od mantinelu pri striedačke do hlavy.
     
    16:00
    Vo veľkej šanci sa ocitol Struška, ktorý pred bránou dostal puk, okamžite mieril do horných partií, no Riečický zasahuje.
     
    12:40
    Slovensko U18 dalo gól!
    Osemnástka sa dostáva na prekvapenie do vedenia, skvelú prihrávku vymyslel Bodák na MIROSLAVA STRUŠKU, ten šiel sám na brankára, z medzikružia napálil k tyčke švihom a skóruje!

    Asistencie: Martin Bodák, Dominik Trška
     
    12:20
    Ďalšia skvelá domáca šanca, pred bránu dostal puk Chalupa, trafia ale len betón pri tyčke brankára!
     
    11:55
    Tomko vystrelil švihom skvelý puk od modrej, pri tyčke ho tečoval Polivka, avšak mladý Prešovčan neskóruje, trafia tyč brány! Teraz stálo pri domácom tíme šťastie.
     
    08:00
    Pekarčík fantasticky nabil Tomčákovi, ten sám spred brány okamžite strieľal, no len tesne bránu minul.
     
    05:30
    Kivader telom zachytil puk v strednom pásme, mal voľný priestor, dostal sa až pred bránku, vystrelil do horných partií, kde ale je pripravený brankár Húska.
     
    03:05
    Domáci chybovali pred brankárom, k puku sa dostal Dominik Duplinský, v obrovskej šanci mieril nad betóny, no Húska ho vychytal!

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 13. Struška (Bodák, Trška), 63. Danko (Sloboda) – 21. Tomčák (Vartovník)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Húska – Vadovič, Hatala, Danko, Pokorný, Trška, Bodák, Krempaský, Mihalko – Sloboda, Sádecký, Pataky – Buček, Valent, Žiak – Struška, Oško, Andrisík – Lunter, Ondrušek, Trnka
    PHK Prešov: Riečický – Vartovník, Sabol, Tomko, Kobeľa, Guntáš, Novický, Macko – Pekarčík, Tomčák, Chalupa – Jaroš, Kivader, Potoček – Renčok, Matejka, Borecký – Duplinský, Polivka

    Rozhodčí: Husár – Pribula, Šoltés
    bahis siteleri