Havlíčkův Brod – Příbram 9:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:2 (1:2, 3:0, 5:0)
HC Baník Příbram
Pátek 21.11.2014, 18:35 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Hezký den! Je pro mě milou povinností přivítat vás ze zimního stadionu v Kotlině u sledování mládežnického hokeje. V rámci 18. kola Ligy staršího dorostu skupiny Střed spolu poměří síly HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Příbram. Utkání začíná v 18:35.
     
    Havlíčkův Brod v současné době vládne tabulce a na čele by se chtěl udržet i po posledním kola základní části. Během minulého víkendu si situaci zkomplikoval, protože v domácím prostředí ztratil nejtěsnější náskok a podlehl druhému Kolínu, na který má stále k dobru dva body. Svěřenci trenérského tandemu Václav Adam – Jaroslav Benc budou chtít na svém ledě zdolat předposlední Příbram, na kterou se dívají z propastného rozdílu 32 bodů. Pokud mladí Rebelové splní roli horkého papírového favorita a vyhrají, první příčku už jim nikdo nevezme.
     
    Příbram ze všech sil bojuje o záchranu druhé nejvyšší soutěže. Aktuálně jí patří předposlední příčka, ale v dosavadním průběhu soutěže nasbírala stejně bodů jako poslední Velké Popovice. Z předešlých pěti kol dokázali Středočeši dvakrát příjemně překvapit, když před svými fanoušky přetlačili Jablonec nad Nisou 4:3 po samostatných nájezdech a vzápětí si přivezli domů všechny tři body z Chrudimi (5:4).
     
    Minulý vzájemný zápas:
    HC Příbram – HC Rebel Havlíčkův Brod 2:15
     
    Do Kotliny přijede vzácná návštěva, která se může pochlubit zkušenostmi z mezinárodních bitev. Osmnáctiletá útočnice Tereza Vanišová pravidelně obléká dres české reprezentace žen a patří k nejnadějnějším hokejistkám. Skvělými výkony se prezentovala i na nedávné baráži o elitní skupinu mistrovství světa v japonské Jokohamě, kde se jí povedlo vstřelit gól. Odmalička nastupuje v chlapeckých soutěžích a mezi kluky si vede velmi dobře, o čemž svědčí i její hattrick do sítě Velkých Popovic.
    Reprezentantka Tereza Vanišová v akci
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Bancíř, Hrabaň, Benák, Kopic, M. Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran, Hendrych, Králíček, Křížek, Pilný.

    HC Příbram: Sup – Vacek, Novotný, Kozelka, Kálal, Pokorný, Beneš "A", Pinkas "A", Rezek, Švancar, Uhlík, Kala "C", Panajotis, Vonková, Vanišová, Erben, Kolda, Mašek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír..
     
    Příbram dnes přivezla do Kotliny hned dvě české reprezentantky. Vedle již zmiňované Terezy Vanišové vyjede na led i Martina Vonková.
     
    Začátek zápasu se o pár minut posune.
     
    Zápas každou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Příbram vyhrála vhazování a puk má za svou bránou.
     
    00:20
    Rebelové se snažili aktivně napadat, jenže kotouč se jim nepodařilo vybojovat. Příbram rozehrála podél levého křídla dobře.
     
    00:45
    Zatím sledujeme především bojovný hokej, děj hry se odvíjí převážně ve střední pásmu, na první větší šanci čekáme.
     
    01:00
    Martina Vonková přebrala puk, najela si mezi kruhy a tvrdě vypálila. Střela se jí ale moc nepovedla, kotouč proletěl vedle levé Kekulovy tyčky.
     
    01:17
    Daniel Králíček nevymýšlel nic složitého. Najel s pukem po pravém křídle do pásma a z mírného úhlu na pravé straně zkoušel procpat kotouč k první tyčce. Bez úspěchu.
     
    01:39
    Domácí mají častěji puk na svých holích a diktují tempo hry. Příbram se však zatím velmi účinně brání, nikoho nepouští do prostoru před gólmanem Supem.
     
    02:07
    Přesnou nahrávkou zpoza brány obdržel na svou hůl přesnou nahrávku zpoza brány, ale zblízka trefil jen připravenou náruč gólmana Supa.
     
    02:46
    Domácí stále drží kotouč a kombinují v útočném území, jenže na obranný val Příbrami, který je zatím hodně pevný, se jim nedaří vyzrát.
     
    03:05
    Krásnou nahrávku obdržel před brankoviště Jan Jelínek a bez přípravy po ledě vyslal svižnou ránu. Brankář Sup se skvěle přesunul a zasáhl betonem.
     
    03:32
    Středočeši předvedli velmi hezkou a rychlou akci. Tereza Vanišová po převzetí nahrávky nahrála mezi kruhy na připraveného Štěpána Pinkase, který z první těsně minul.
     
    04:00
    Příbram je pod obrovským tlakem a vůbec neví, kam dřív skočit. Rebelové hýří pohybem a pravidelně zakončují, ale zatím jim chybí lepší muška.
     
    04:17
    Příbram získala kotouč a otupila alespoň na chvíli havlíčkobrodský tlak, když zdržela kotouč u gólmana Kekuly.
     
    04:49
    Lukáš Křížek obdržel přesný pas, podél levého mantinelu si vybruslil do pásma a tvrdou ranou vyprášil Supovy betony. Příbramský brankář je zatím skvělý.
     
    05:02
    Příbram sevřela Rebely v hloubi jejich obranného pásma a pořádně zamotala hlavy domácích obránců. Pro domácí vše dobře dopadlo, puk už je ve středním pásmu.
     
    05:29
    Příbram se začíná čím dál více osmělovat. I když se zatím soustředí hlavně na pečlivou obranu, nebojí se vystrčit ofenzivní růžky.
     
    05:52
    A to teď názorně demonstrovala Martina Vonková, jež si sjela do prostoru levého kruhu a vyslala nepříjemnou střelu zápěstím, jíž gólman Kekula vyrazil od první tyče.
     
    06:13
    Rebelové už mají puk ve své moci a svírají Středočechy u gólmana Supa, který se musí mít neustála na pozoru.
     
    06:40
    Lukáš Beran to udělal jednoduše a účinně. Najel si mezi kruhy a tvrdě vypálil, ale našel jen betony brankáře Supa, který si vede opravdu na jedničku.
     
    07:08
    Teď se vrhla kupředu Příbram a bylo z toho pořádné nebezpečí! Přesnou nahrávku do předbrankové prostoru vyfasoval Martin Kolda a zblízka trefil gólmana Kekulu!
     
    07:48
    Obrovskou příležitost měla Tereza Vanišová, která ukázala, že je hodně silná na puku a má rychlé nohy. Natlačila se z pravé strany za brodské beky a zblízka trefila gólmana Kekulu, který neudržel puk a jen tak tak ho přidržel před brankovou čarou!
     
    08:10
    Zatím sledujeme hodně svižný hokej, který se přerušuje jen minimálně. Hra je plynulá a přináší to slibné šance na obou stranách.
     
    08:30
    Havlíčkův Brod se zabydlel v útočném pásmu a vehementně buší do příbramského obranného valu, který zatím odolává.
     
    08:54
    Znovu hned několik Rebelů pálilo z příznivé palebné pozice, jenže brankář Sup je dnes famózní a stále drží čisté konto po sérii výtečných zákroků!
     
    09:15
    Havlíčkův Brod začíná být na ledě pánem. I nadále má značnou územní převahu, kterou se mu však nedaří přetavit ve vedoucí branku.
     
    09:39
    Příbram je zatlačena hluboko do obranného bloku, ale aktivním brodským střelcům zatím čelí úspěšně. Brankář Sup se i nadále činí.
     
    10:08
    Puky teď létaly kolem hostující brány, jen to svištělo. Gólman Sup teď měl na své straně nakloněno i štěstí, když žádný puk netrefil jeho bránu.
     
    10:29
    Příbram vyvezla puk a vyslala několik tvrdých střel. Razance jim sice nechyběla, ale s přesností už to bylo o poznání horší.
     
    10:57
    Rebelové už jsou nastěhování v útočném pásmu, kde si vyměňují puk.
     
    11:17
    Obrovskou tutovku teď zahodil Pavel Hendrych, který dorážel po střele Dominika Suchého od modré čáry, jíž brankář Sup vyrazil betony, ale trefil jen tyč!
     
    11:50
    Teď se podívali dopředu i hosté, jenže havlíčkobrodská obrana byla pevná jako skála a rychle získala puk.
     
    12:04
    Brankář Sup se znovu ocitl pod nelítostnou palbou a musel si připadat doslova jako na střelnici. Od modré čáry nepříjemně vypálil Jakub Lacina, ale jen do betonů.
     
    12:47
    Havlíčkobrodské trápení s mizernou koncovkou nebere konců a troufám si tvrdit, že trenérský tandem Adam – Benc nebude po první přestávce spokojený.
     
    13:09
    Příbram to má zatím hodně těžké. I když bojuje, co jí síly stačí a snaží se dostat do tempa, jsou to Rebelové, kdo diktují tempo hry.
     
    13:46
    Hra je teď méně záživná, sledujeme především spoustu tvrdých soubojů u mantinelů nebo ve středím pásmu.
     
    14:17
    Naprostou loženku teď nevyužil Jakub Kraučuk, který dostal nádherný pas mezi kruhy, sjel si až před bránu a trefil gólmana Supa, od kterého se kotouč odrazil do břevna!
     
    14:50
    Domácí přišli o útočné pásmo a chtěli se do něj vrátit, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    15:16
    A znovu se gólman Sup musel ve svém brankovišti pořádně ohánět, když na něj brodští střelci pálili ze všech možných pozic pásma.
     
    15:49
    Lukáš Křížek se ocitl sám před bránou a snažil se brankáře Supa rozhýbat, ale bez úspěchu. Maskovaná opora hostů se vyznamenala u tyče betonem!
     
    16:08
    Domácí se sice opět drží v útočném pásmu, jenže puk nemají plně pod kontrolou a svádějí o něj četné souboje u hrazení.
     
    16:26
    Vojtěch Veverka (HBR) předvedl zbytečný faul v rohu pásma a pyká za napadení.
     
    17:00
    Rebelové se zatím dobře brání, pravidelně získávají puky do své moci a vyhazují.
     
    17:11
    Příbram právě vstřelila branku! Autorem branky je BENEŠ. Asistence: Kozelka.
     
    17:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže příbramská radost trvala jen malou chviličku, v Kotlině je vyrovnáno! Lukáš Křížek nahodil kotouč před brankoviště na JOSEFA PILNÉHO, který sice na první pokus trefil znovu skvělého brankáře Supa, ale vzápětí brodský střelec se štěstím dopravil puk do sítě! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    18:15
    Příbram právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné! Středočeši teď udělují Rebelům lekci z produktivity a znovu jdou do vedení! Kotouč putoval po ose Matěj Švancar – Roman Kala – MARTINA VONKOVÁ a česká reprezentantka se trefila přesně do černého, když gólmana Kekulu překvapila ranou z levého kruhu! Asistence: Roman Kala, Matěj Švancar.
     
    18:40
    Další obrovská šance Rebelů, jenže kotouč po tvrdém projektilu z mezikruží skončil jen těsně vedle pravé Supovy tyčky a hlasitě zaduněl na zadní mantinel.
     
    19:12
    Mladí bojovníci z Kotliny teď vyvinuli obrovský tlak na gólmana Supa, který měl plnou výstroj práce! Zblízka zlikvidoval několik nebezpečných ran a udržel puk před čarou!
     
    19:29
    A znovu v akci Martina Vonková, jež to znovu zkoušela z blízkosti levého kruhu, ale tentokrát jí puk trochu sjel z hole a skončil vedle pravé Kekulovy tyče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    úvodní dvacetiminutovka nabídla skvělý hokej. Rebelové sice měli obrovskou převahu, jenže trápili se neuvěřitelně v koncovce. Zato hosté vytěžili z minima maximum a senzačně vedou! Z jejich kádru se trefili David Beneš a Martina Vonková, za Havlíčkův Brod se prosadil Josef Pilný. Prostřední část začne zhruba v 19:20.
     
    Vše je připraveno na druhou třetinu.
     
    Rebelové střídají gólmany, Víta Kekulu nahradil Miroslav Hanák.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Příbram se ihned po vhazování nahrnula do útočného pásma, jenže po souboji v rohu o něj přišla a vpřed se ženou mladí Rebelové.
     
    20:34
    Jan Jelínek si vybruslil na levé křídlo a z kruhu okamžitě zkusil štěstí, jenže o kousek minul vzdálenější tyčku. Hrát mohou hosté.
     
    21:05
    Lukáš Beran vypálil ihned po vhazování do betonů gólmana Supa, předtím neuspěl zblízka David Michálek, jenž si rovněž vylámal zuby na maskované opoře Středočechů.
     
    21:39
    Rebelové si teď neporozuměli, zpětnou nahrávku na modrou čáru obránce vůbec nečekal a jen tak tak zkrotil prudký puk. Martina Vonková se tak do úniku nedostala.
     
    22:06
    Rebelové diktují tempo hry a neustále zaměstnávají brankáře Supa, který si však i po první přestávce počíná naprosto excelentně.
     
    22:29
    Hosté jsou pod velkým tlakem a brání se s vypětím všech sil. O nejtěsnější vedení je mohla připravit další rána z mezikruží, ale brankář Sup byl na místě.
     
    22:56
    Kotouč se stále potuluje v pásmu hostů, kteří toho te´d musejí mít plné zuby, protože tlak domácích je opravdu mohutný a trvalý.
     
    23:08
    Příbram ukořistila kotouč a vrhla se s ním vpřed, jenže při přechodu do útočného pásma ji zastavil hvizd sudího kvůli ofsajdu.
     
    23:35
    Rebelové se opět zabydleli na dostřel brankáře Supa, kterého náležitě prověřili, ale vyrovnání jim i nadále zůstává zapovězené.
     
    24:02
    Mladí bojovníci z Kotliny si musí dávat obrovský pozor i na zadní vrátka, protože když už se dostanou hosté k brance, zavání to velkým nebezpečím.
     
    24:26
    Martina Vonková si křikla o nahrávku, kterou mezi kruhy nakonec dostala. Veškeré vzrušení ale uťal hvizd sudího, který píská další postavení mimo hru.
     
    25:00
    Havlíčkův Brod už znovu okupuje útočné pozice a nahrává si kolem gólmana Supa.
     
    25:15
    Domácím se rozhodně nedá upřít snaha, jenže jejich produktivita je dnes zatím opravdu žalostná. Velký podíl na tom má i brankář Sup, který chytá skvěle.
     
    25:38
    David Michálek se mohl ocitnout v ideální palebné pozici, jenže vůbec nečekal, že se k němu dostane puk. Brankář Sup se mu vrhl pod brusle a přerušil hru.
     
    26:06
    A Rebelové mohou být rádi, že neprohrávají už o dvě branky! V samostatném úniku se ocitl David Beneš, ale gólman Hanák vyrazil betonem puk do ochranné sítě!
     
    26:06
    Marek Bancíř (HBR) ho při jeho pokusu hákoval.
     
    26:36
    Domácí mohli paradoxně vyrovnat při vlastním oslabení! Jan Jelínek v přečíslení 2 na 1 nahrál před brankoviště Jakubu Kraučukovi, ale ten nastřelil tyč!
     
    27:07
    Hosté už se usadili v útočném pásmu a vyměňují si kotouč krátkými nahrávkami.
     
    27:29
    Havlíčkův Brod získal puk a vyhodil přes celé hřiště.
     
    27:59
    A znovu se Příbram na území soupeře moc neohřála. Rebelové vyhazují,.
     
    28:09
    Rebelové už jsou v plném počtu a ihned zahrozili. Z mezikruží vypálil po přesné nahrávce Lukáš Beran, ale našel jen náruč gólmana Supa, který byl dobře postavený.
     
    28:28
    Teď zblízka střílel osamocený Pavel Hendrych, jenže ani on z mírného úhlu na levé straně nedopravil puk za betony skvělého brankáře Supa!
     
    29:08
    Rebelové mají na své straně velkou územní převahu a vytvářejí si nepřeberné množství i těch nejvyloženějších šancí, ale zatím jim prostě není druhá branka přána.
     
    29:29
    Rebelové znovu vířili vody příbramského pásma, ale brankář Sup znovu svou svatyni uhájil. Vpřed uhánějí hosté.
     
    29:48
    Tereza Vanišová viděla, že má ve středním pásmu proti sobě dva protihráče. Proto vyslala vysoký oblouček, který gólman Hanák schoval v náruči. Buly v pásmu domácích.
     
    30:10
    Havlíčkův Brod opět sevřel hosty do pevného objetí, ze kterého je nepouštěl. Brakář Sup opět vytasil ze svého arzenálu povedené zákroky.
     
    30:54
    Rebelové mají i neuvěřitelnou smůlu, zblízka střílel kapitán Tomáš Cejpek, ale kotouč se od gólmana Supa dostal na horní síťku!
     
    31:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď to ale Rebelové sehráli fantasticky a slaví kýžené vyrovnání! Od Lukáše Berana přebral kotouč v rohu pásma Tomáš Cejpek a vykouzlil lahůdkovou nahrávku mezi kruhy, odkud se opřel vší silou do puku DAVID MICHÁLEK a nedal šanci gólmanovi Supovi, který se nemohl stihnout přesunout! Asistence: Tomáš Cejpek, Lukáš Beran.
     
    32:08
    Hosté se snažili o rychlou odpověď, ale při jejich kombinaci kolem brodské brány zřejmě inkasoval nepříjemný úder brankář Hanák, který je očividně otřesený.
     
    32:28
    Brodská muž s maskou už je na nohou a v pořádku, ve hře se pokračuje. Havlíčkobrodský soubor opět podnikl několik rychlých výpadů do otevřené obrany, ale ty nepřinesly nic.
     
    32:57
    Havlíčkův Brod byl vyhnán z útočného pásma a hosté přesunuli hru ke středovému kruhu. Rebelové se vzápětí dopustili postavení mimo hru.
     
    33:18
    David Michálek teď viděl na novém pravidlu o hybridním icingu. Dojel si nahozený puk a našel před brankovištěm z rohu pásma Pavla Hendrycha, ale ten z první minul druhou tyč.
     
    33:51
    Akce Rebelů pokračovala a na modré čáře se opřel do kotouče Jiří Kopic. Mířil dobře nad beton, ale gólman Sup předvedl proti jeho ráně parádní semafor!
     
    34:08
    Rebelové i nadále hýří aktivitou, jenže obrana hostů je pevná.
     
    34:39
    Sledujeme teď hlavně bojovnou a vyrovnanou partii, kotouč se nejčastěji zdržuje ve středním pásmu.
     
    35:09
    Tereza Vanišová se ujala v útočném pásmu puku a rychlými kličkami pořádně zatopila brodským obráncům. Nakonec vše vyřešil až důrazný Patrik Hrabaň.
     
    35:28
    A byl to právě mladý obránce souboru z Kotliny, který mohl udeřit na druhé straně. Z mezikruží však našel uprostřed brankoviště jen náruč brankáře Supa.
     
    35:58
    Hosté opět čelí mohutnému tlaku, Rebelové střílejí ze všech možných pozic. Už by rádi prolomili své střelecké trápení a poprvé se ujali vedení.
     
    36:13
    V levém kruhu obdržel nahrávku Pavel Hendrych a vyslal tvrdou ránu ze své hole. Brankář Sup byl však u první tyčky pozorný a přerušil hru.
     
    36:38
    Rebelové se hnali do útočného pásma, jenže než stihli přejít přes modrou čáru, skvělý obranný zákrok předvedla Martina Vonková. české reprezentantky dnes hrají opravdu velmi dobře.
     
    37:06
    Hostům se nedaří získat kotouč u svého gólmana Supa, který čelí další kanonádě Rebelů. Zatím v této zkoušce obstál na jedničku.
     
    37:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladé bojovníci z Kotliny jdou nakonec do zaslouženého vedení! Jakub Kraučuk poslal kotouč k mantinelu na hůl TOMÁŠE CEJPKA, který práskl do puku a jeho dělovka odrazem o vzdálenější tyčku zapadla za záda překvapeného brankáře Supa, který nestihl zareagovat! Asistence: Jakub Kraučuk, Miroslav Hanák.
     
    38:10
    Příbram mohla rychle odpovědět. V levém kruhu se při rychlé akci dostal k puku Štěpán Pinkas, ale u první tyčky byla nachystána Hanákova náruč.
     
    38:40
    Rebelové mají velký tlak.
     
    39:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové předvedli bleskový přechod do útočného pásma a jejich bleskový kontr slaví ten největší možný úspěch! David Michálek naservíroval milimetrově přesný pas mezi kruhy, kde si Tomáš Cejpek srovnal puk na hůl a nechytatelnou dělovkou zavěsil pod horní tyčku! Asistence: David Michálek, Jiří Kopic.
     
    39:46
    Obrovskou šanci měl ještě Vojtěch Veverka, který málem přidal další úder do sítě otřesených Středočechů! Z prostoru mezi kruhy trefil tyčku, od níž se puk odrazil pod betony gólmana Supa. Ten měl opravdu pořádný kopec štěstí!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část je v Kotlině za námi a přesně v ní mířili jen domácí Rebelové, kterým se konečně podařilo vyjádřit velký tlak i gólově. Dvakrát se zapsal do střelecké listiny Tomáš Cejpek a jeden zásah přidal David Michálek. Třetí perioda začne přibližně ve 20:06, Havlíčkův Brod vede nad Příbramí 4:2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Příbram se okamžitě natlačila do útočného pásma a tvrdě střílel z levého křídla David Beneš, ale trefil jen brusle protihráče.
     
    40:37
    Tereza Vanišová se objevila ve velmi slibné příležitosti! Mezi kruhy se opřela do kotouče, který jen tak tak vytlačil gólman Hanák vedle své prvé tyčky!
     
    41:07
    Vpřed už se ženou Rebelové, kteří získali ve své pásmu puk.
     
    41:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové založili slibný protiútok a odskakují bojovnému soupeři na rozdíl tří branek! Lukáš beran založil celou akci, když podél pravého mantinelu vyslal vpřed Tomáše Cejpka. Ten si najel blíže brance a v přečíslení 2 na 1 přihrál vedle sebe na DAVIDA MICHÁLKA, který trefil mezírku u přední tyčky! Asistence: Tomáš Cejpek, Lukáš Beran.
     
    41:45
    Domácí už hrají ve velké pohodě a soupeř to má teď ještě o hodně těžší než předtím.
     
    42:07
    Havlíčkobrodská defenziva zapracovala velmi spolehlivě, když zastavila útočný výpad svého soupeře. Nyní Adamova parta rozehrává od své brány.
     
    42:36
    Jan Jelínek nic složitého nevymýšlel a ihned, jak dostal puk, vypálil z okraje kruhů. Brankář Sup měl dobrý výhled a ukryl puk v náruči.
     
    43:10
    Hostům se teď nedaří získat puk pod svou kontrolu a i nadále čelí aktivním Rebelům, kteří se snaží ještě pojistit své vedení.
     
    43:42
    Brankář Sup teď přečkal hodně nepříjemný závar, když se před jeho územím vytvořila nepřehledná skrumáž, v níž se Rebelové snažili procpat puk přes jeho betony.
     
    44:09
    Rebelové tlačí soupeře u jeho brány a nepolevují v útočné aktivitě. Gólman Sup si nemůže ani na chvilku odpočinout.
     
    44:39
    Kotouč se znovu Rebelové pokoušeli v hojném počtu ze strany nacpat do brány kolem přední tyče, jenže brankář Sup tento prostor skvěle utěsnil.
     
    45:07
    Příbram se dostala k puku a přesunula děj hry do útočného pásma.
     
    45:41
    Zde si při kombinaci řekla o nahrávku před brankoviště Martina Vonková, které je plný led, ale její spoluhráč ji nedokázal předat puk zpoza brány.
     
    46:12
    Kapitán hostů Roman Kala nabral ve středním pásmu rychlost a odvážně se vydal mezi přesilu rebelů. Jeho postup byl ale zastaven.
     
    46:40
    Hosté neví, kam dřív skočit. Havlíčkův Brod velmi dobře bruslí a Středočechy ke svému gólmanovi Hanákovi pouští jen sporadicky.
     
    47:06
    Mladí bojovníci z Kotliny několikrát zahrozili z prostoru kruhů, ale jejich projektilům chyběla vedle větší razance i potřebná přesnost.
     
    47:36
    Před brankoviště si krásně najel po individuální akci kapitán Tomáš Cejpek, ale brankář Sup mu dobře vykryl střelecký úhel. Z šance tak nebylo nic.
     
    48:07
    Příbram sice pravidelně získává puky do své moci, jenže domácí skvěle napadají její rozehrávku a tak hosté jen posouvají hrací předmět co nejdále od své brány.
     
    48:48
    Obrázek hry se nemění. Havlíčkobrodská družina třímá otěže zápasu pevně ve svých rukách.
     
    49:09
    Hosté se po chvilce neúspěšného snažení nakonec probili ke kotouči a prokombinovali se až do blízkosti gólmana Hanáka.
     
    49:37
    Tereza Vanišová se Štěpánem Pinkasem to v rohu útočného pásma sehrála skvěle a před brankou pálil bez přípravy David Beneš, ale nepřehodil Hanákův beton!
     
    50:07
    Středočeši teď zlepšili pohyb a daří se jim držet mnohem častěji puk na svých holích než v předešlých minutách.
     
    50:55
    Hraje se dlouho bez přerušení, Příbram se ještě usilovně snaží s nepříznivým stavem něco udělat, ale její snaha naráží na kompaktní blok Rebelů.
     
    51:25
    V samostatném úniku se objevil Jakub Kraučuk, který si sjel až před brankoviště a zblízka vypálil, ale neměl přesnou mušku a gólman Sup vyhrál vzájemný souboj!
     
    52:04
    Středočeský tým se teď prezentuje velmi sympaticky. Hraje často s pukem na holi a Rebelové se rázem musí soustředit mnohem více na hlídání zadních vrátek.
     
    52:48
    Rebelům se v těchto chvílích nedaří získat puk do své moci, Středočeši i nadále pokračují v aktivním hokeji.
     
    53:17
    Hra se nám vyrovnala, kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše sem a tam, ale na ledě dominují obě pozorné obrany. Šancí se rodí hodně poskrovnu.
     
    53:58
    Někdo z hostujícího tábora zůstal ležet otřesený na ledě v blízkosti trestných lavic a na brusle mu musel pomáhat až rozhodčí. Snad bude v pořádku.
     
    54:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hezkou individuální akci předvedl JAKUB KRAUČUK, který se v rohu pásma chopil kotouče, prokličkoval se až mezi kruhy a vyprodukoval krásnou střelu, za níž se gólman Sup jen bezmocně ohlédl! Bez asistence.
     
    55:01
    Mladí Rebelové pokračují v útočné aktivitě a Příbram se horko těžko probíjí u své brány ke kotouči. Brankář Sup si dává dobrý pozor na soupeřovy střelce.
     
    55:38
    Teď pro změnu zůstal ležet u příbramské brány jeden z Rebelů, ale vypadá to, že nepůjde o nic vážnějšího. Ještě že tak. Buly ve středním pásmu.
     
    56:06
    Příbram sympaticky bojuje a i když prohrává výrazným rozdílem, bojuje s vypětím všech sil. Dnes v kotlině předvádí opravdu skvělý výkon, a to je v tabulce předposlední.
     
    56:40
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a poškádlil soupeřovu defenzivu. Nakonec však ze svého tlaku nevytěžil nic, hosté se ubránili.
     
    57:07
    Rebelové měli pořádné problémy s rozehrávkou u své brány, ale hosty k puku nakonec nepustili. Tereza Vanišová ukázala, že jí nedělá problémy ani hra tělem. V rohu pásma od sebe silně odstrčila Marka Bancíře.
     
    57:36
    Vylouženou šanci si vytvořili hosté! Sám na bránu se řítil stíhán obránci Štěpán Pinkas, který po ledě hledal mezírku mezi Hanákovými betony, ale neúspěšně!
     
    58:00
    Ihned po vhazování udeřil do puku v pravém kruhu Dominik Mašek a jeho jedovka po ledě doklouzala k bližší tyčce do Hanákových betonů.
     
    58:18
    Rebelové se zabydleli na dostřel brankáře Supa. Zatím si však jen vyměňují puk, strážce příbramské svatyně zasahovat nemusel.
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Autorem branky je PILNÝ. Asistence: Králíček a Veverka.
     
    58:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je až příliš krutý závěr pro hosty z Příbrami, kteří už inkasují osmou branku! Po ose hřiště se probil až před brankoviště JAKUB KRAUČUK mířil přesně mimo dosah gólmana Supa! Bez asistence.
     
    59:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A to nebylo ještě poslední slovo Adamovy družiny, stav je už 9:2! Jakub Kraučuk naservíroval jako na podnose hezký pas mezi kruhy na LUKÁŠE KŘÍŽKA, který se trefil přesně k tyčce! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Rebelové vítězí nakonec 9:2, ale jejich triumf se rodil v pořádných bolestech, když si domácí dlouho nevěděli rady s velmi dobře chytajícím gólmanem Supem. Havlíčkův Brod ovládl základní část skupiny Střed a do nadstavby vstoupí s vítězstvím. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:38:59)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Pilný (Křížek), 32. Michálek (Cejpek, Beran), 38. Cejpek (Kraučuk, Hanák), 40. Cejpek (Michálek, Kopic), 42. Michálek (Cejpek, Beran), 55. Kraučuk, 59. Pilný (Králíček, Veverka), 59. Kraučuk, 60. Křížek (Kraučuk) – 18. Beneš (Kozelka), 19. Vonková (Kala, Švancar)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 21. Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Bancíř, Hrabaň, Benák, Kopic, M. Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran, Hendrych, Králíček, Křížek, Pilný.
    HC Baník Příbram: Sup – Vacek, Novotný, Kozelka, Kálal, Pokorný, Beneš "A", Pinkas "A", Rezek, Švancar, Uhlík, Kala "C", Panajotis, Vonková, Vanišová, Erben, Kolda, Mašek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri