Havlíčkův Brod – Příbram 9:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:2 (1:2, 3:0, 5:0)
HC Baník Příbram
Pátek 21.11.2014, 18:35 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A to nebylo ještě poslední slovo Adamovy družiny, stav je už 9:2! Jakub Kraučuk naservíroval jako na podnose hezký pas mezi kruhy na LUKÁŠE KŘÍŽKA, který se trefil přesně k tyčce! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    58:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je až příliš krutý závěr pro hosty z Příbrami, kteří už inkasují osmou branku! Po ose hřiště se probil až před brankoviště JAKUB KRAUČUK mířil přesně mimo dosah gólmana Supa! Bez asistence.
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Autorem branky je PILNÝ. Asistence: Králíček a Veverka.
     
    54:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hezkou individuální akci předvedl JAKUB KRAUČUK, který se v rohu pásma chopil kotouče, prokličkoval se až mezi kruhy a vyprodukoval krásnou střelu, za níž se gólman Sup jen bezmocně ohlédl! Bez asistence.
     
    41:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové založili slibný protiútok a odskakují bojovnému soupeři na rozdíl tří branek! Lukáš beran založil celou akci, když podél pravého mantinelu vyslal vpřed Tomáše Cejpka. Ten si najel blíže brance a v přečíslení 2 na 1 přihrál vedle sebe na DAVIDA MICHÁLKA, který trefil mezírku u přední tyčky! Asistence: Tomáš Cejpek, Lukáš Beran.
     
    39:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové předvedli bleskový přechod do útočného pásma a jejich bleskový kontr slaví ten největší možný úspěch! David Michálek naservíroval milimetrově přesný pas mezi kruhy, kde si Tomáš Cejpek srovnal puk na hůl a nechytatelnou dělovkou zavěsil pod horní tyčku! Asistence: David Michálek, Jiří Kopic.
     
    37:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladé bojovníci z Kotliny jdou nakonec do zaslouženého vedení! Jakub Kraučuk poslal kotouč k mantinelu na hůl TOMÁŠE CEJPKA, který práskl do puku a jeho dělovka odrazem o vzdálenější tyčku zapadla za záda překvapeného brankáře Supa, který nestihl zareagovat! Asistence: Jakub Kraučuk, Miroslav Hanák.
     
    31:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď to ale Rebelové sehráli fantasticky a slaví kýžené vyrovnání! Od Lukáše Berana přebral kotouč v rohu pásma Tomáš Cejpek a vykouzlil lahůdkovou nahrávku mezi kruhy, odkud se opřel vší silou do puku DAVID MICHÁLEK a nedal šanci gólmanovi Supovi, který se nemohl stihnout přesunout! Asistence: Tomáš Cejpek, Lukáš Beran.
     
    18:15
    Příbram právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné! Středočeši teď udělují Rebelům lekci z produktivity a znovu jdou do vedení! Kotouč putoval po ose Matěj Švancar – Roman Kala – MARTINA VONKOVÁ a česká reprezentantka se trefila přesně do černého, když gólmana Kekulu překvapila ranou z levého kruhu! Asistence: Roman Kala, Matěj Švancar.
     
    17:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže příbramská radost trvala jen malou chviličku, v Kotlině je vyrovnáno! Lukáš Křížek nahodil kotouč před brankoviště na JOSEFA PILNÉHO, který sice na první pokus trefil znovu skvělého brankáře Supa, ale vzápětí brodský střelec se štěstím dopravil puk do sítě! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    17:11
    Příbram právě vstřelila branku! Autorem branky je BENEŠ. Asistence: Kozelka.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Pilný (Křížek), 32. Michálek (Cejpek, Beran), 38. Cejpek (Kraučuk, Hanák), 40. Cejpek (Michálek, Kopic), 42. Michálek (Cejpek, Beran), 55. Kraučuk, 59. Pilný (Králíček, Veverka), 59. Kraučuk, 60. Křížek (Kraučuk) – 18. Beneš (Kozelka), 19. Vonková (Kala, Švancar)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (od 21. Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Bancíř, Hrabaň, Benák, Kopic, M. Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran, Hendrych, Králíček, Křížek, Pilný.
    HC Baník Příbram: Sup – Vacek, Novotný, Kozelka, Kálal, Pokorný, Beneš "A", Pinkas "A", Rezek, Švancar, Uhlík, Kala "C", Panajotis, Vonková, Vanišová, Erben, Kolda, Mašek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri