Třinec – Zlín 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:1 (kon.)
Litvínov – Sparta 6:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Berani Zlín
Pátek 28.11.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Hrubec vyrazil Kotvanovu střelu od modré čáry jen před Čajánka, proti jeho dorážce do prázdné branky však zasáhl skvělým tygřím skokem! Jistým zásahem se prezentoval také o něco později.
     
    55:35
    U Kašíka bude na vině zřejmě nějaké zranění. Proti Rothově střele totiž vůbec nezasahoval a v brankovišti ho střídá Petr Hromada.
    ROTH - 6:2
     
    55:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je tady další využitá přesilová hra a Třinec přidává už šestou branku! Rákos přihrál na modrou čáru VLADIMÍRU ROTHOVI, jehož první střelu ještě Kašík betonem vytěsnil, ale napodruhé už ho Roth překonal ranou do odkryté brány! Kašík zákrok trochu vypustil a odjíždí střídat – 6:2! Asistence: Daniel Rákos, Jakub Klepiš.
     
    55:11
    Rákos šikovně pronikl až do útočného pásma a tam si vynutil nedovolený zákrok na svou osobu. Faulován byl Daliborem Řezníčkem (ZLN), který ho podrazil a odpyká si dvě minuty.
    RUFER - 5:2
     
    54:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají pátou branku a zdá se, že je o vítězi zápasu rozhodnuto! Klepiš vyhrál vhazování přímo na Žejdla, jehož okamžitou střelu vyrazil Kašík pouze před sebe. Tam si sebral puk ADAM RUFER, vykoupal ležícího gólmana a zasunul do prázdné branky – 5:2! Asistence: Lukáš Žejdl, Jakub Klepiš.
    DRAVECKÝ - 4:2
     
    52:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jakkoliv byla tato přesilová hra nepovedená, Oceláři ji nakonec využívají a odskakují do dvoubrankového náskoku! M. Doudera přihrál přesně na hůl VLADIMÍRU DRAVECKÉMU, na jehož střelu z kruhu si Kašík sáhl, ale puk nakonec skončil až v síti – 4:2! Asistence: Milan Doudera, Jiří Polanský.
     
    50:54
    Po delší době uvidíme další přesilovou hru. Roman Vlach (ZLN) je dnes na trestné lavici už potřetí, tentokrát dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    48:16
    Pozor, mohlo být zničehonic vyrovnáno! Holík přihrál Vlachovi, který mu puk vrátil a Holík pak zcela nehlídán zamířil z mezikruží jen těsně vedle brány! Hrubec by nejspíš neměl nárok.
    KLEPIŠ - 3:2
     
    39:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Devatenáct sekund před zazněním druhé sirény Oceláři využívají přesilovou hru a znovu odskakují do vedení! Polanský dostrkal puk až na modrou čáru, kde stál připravený JAKUB KLEPIŠ a tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Klepiš pokračuje v gólovém tažení, za Oceláře vstřelil třetí gól ve třetím utkání! Asistence: Jiří Polanský.
     
    38:13
    V třinecké Werk Areně se rozhodla stávkovat kostka nad ledem, přesto se pokračuje ve hře. Problémy se snad podaří vyřešit během komerční pauzy. Během ní je také vyloučen Bedřich Köhler (ZLN) na dvě minuty za nedovolené bránění.
    ŽIŽKA - 2:2
     
    32:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Až kapitánu Čajánkovi se povedlo udržet kotouč za brankou Hrubce a následovala přihrávka na modrou čáru. Tam si kotouč přichystal do palebné pozice TOMÁŠ ŽIŽKA a jeho přízemní rána prošla až za záda třineckého gólmana! Zlín využívá přesilovou hru a vyrovnává na 2:2! Asistence: Petr Čajánek, Ondřej Veselý.
     
    31:06
    Pro ševce přichází možnost na vstřelení vyrovnávacího gólu. Vrátka na trestnou lavici Třince se totiž otevřela a zamířil tam Marek Trončinský (TRI). Odpočine si dokonce po dobu čtyř minut, a to kvůli vysoké holi.
    ROTH - 2:1
     
    27:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další dvojnásobnou početní výhodou už Slezané nepohrdli a ujímají se vedení! Klepiš přihrál na modrou čáru VLADIMÍRU ROTHOVI, ten si s kotoučem popojel, připravil si jej na střelu a trefil se náramně do horního růžku Kašíkovy brány – 2:1! Asistence: Jakub Klepiš.
     
    27:35
    S vyloučeními se nám roztrhl pytel. Oceláři jsou v pěti a dokonce si zopakují přesilovou hru proti třem. Roman Vlach (ZLN) musí za katr na dvě minuty za sekání v souboji s Ruferem.
     
    27:07
    Jenomže přichází další faul a Zlín musí opět do čtyř. Ondřej Veselý (ZLN) je potrestán dvěma minutami za držení protihráče. Oba týmy jsou ve čtyřech, pak by měla začít přesilovka domácích.
     
    25:35
    Naprosto zbytečným faulem se prezentoval Lukáš Žejdl (TRI) a na dvě minuty své mužstvo oslabí kvůli podražení. Leška ho obral o puk a Žejdl zbytečně zatáhl za záchrannou brzdu. Zlín bude hrát pár sekund ve čtyřech proti třem.
     
    24:26
    Přesilovka beranů ale neměla dlouhého trvání. Petr Čajánek (ZLN) je vyloučen na dvě minuty za hákování a oba týmy budou hrát ve čtyřech.
     
    23:48
    Zlín přečkal dlouhé dvojnásobné oslabení a sám si zahraje přesilovou hru. Jakub Orsava (TRI) fauloval ve středním pásmu Svobodu a bude sedět dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    23:39
    Na ledě vidíme jednu šanci za druhou! Přímo z trestné lavice se vydal do samostatného úniku Řezníček, za nímž marně spěchal Trončinský! Hrubec si bekhendovou kličku pohlídal a kotouč vyrazil!
     
    23:21
    Trončinský obešel Kotvana a postupoval do přečíslení s Klepišem! Místo přihrávky zvolil střelu, ale branku těsně minul! O chvilku později sáhl do přihrávky Rotha na Hrňu opět Kotvan.
     
    22:06
    Oceláři svírají Zlínské před Kašíkem a vymýšlejí smrtící kombinace! Trončinský nabil před odkrytou bránu Klepišovi, Kašík se přemístil bleskurychle a vyrazil puk do ochranné sítě!
     
    21:33
    A trest je to pro berany dokonce dvojnásobný. Jakub Svoboda (ZLN) totiž v témže čase fauloval jiného třineckého hokejistu a odpyká si dvě minuty za krosček. Třinec si zahraje dvě minuty v pěti proti třem.
     
    21:33
    Dalibor Řezníček (ZLN) byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Mezi střídačkami poslal k ledu domácího Noska, který musel být odváděn z ledu za pomoci realizačního týmu.
     
    17:17
    Věci se ovšem děly na druhé straně! Z trestné lavice vyrazil do úniku Vlach a jeho sólo musel ukončit až faulem domácí Adamský! Rozhodčí nařídili trestné střílení, Vlach zkusil bekhendový blafák, ale přestřelil!
     
    17:02
    Klepiš se usadil u kruhu v útočném pásmu, zamíchal s pukem a přihrál před odkrytou bránu Noskovi! Ten měl však puk příliš před sebou a nedokázal branku trefit.
     
    15:05
    Až v šestnácté minutě zaznamenáváme první vyloučení. Rufer přihrával na střelu Klepišovi, kterému zablokoval hůl Roman Vlach (ZLN) a zaslouženě si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:37
    Další třinecká příležitost už byla mnohem nebezpečnější! Klepiš předal na modré čáře Ruferovi, ten pronikl až před Kašíka, který nakonec vykopával jeho pokus betonem!
    ADAMSKÝ - 1:1
     
    11:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Matyáš ubránil nebezpečný průnik Köhlera a položil tím základ třineckého vyrovnání! MARTIN ADAMSKÝ střílel poprvé jen do Kašíka, ale v dalším útoku se rozjel po levé straně, zpracoval si sklepnutí od Polanského a prudkou ranou na vzdálenější tyč vyrovnal na 1:1! Asistence: Jiří Polanský, Lukáš Galvas.
    VESELÝ - 0:1
     
    00:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kašík vyrazil pokus Klepiše po nahození Adamského a ševci vyrazili do útoku, z něhož vytěžili vedoucí branku! Čajánek přihrál puk fotbalovým způsobem ONDŘEJI VESELÉMU, jenž střelou nad beton a na zadní tyč překonal Hrubce – 0:1! Asistence: Petr Čajánek, Tomáš Žižka.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 11. Adamský (Polanský, Galvas), 28. Roth (Klepiš), 40. Klepiš (Polanský), 53. Dravecký (M. Doudera, Polanský), 55. Rufer (Žejdl, Klepiš), 56. Roth (Rákos, Klepiš) – 1. Veselý (Čajánek, Žižka), 33. Žižka (Čajánek, Veselý)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, Trončinský, Nosek, M. Doudera, Matyáš, Galvas – Orsava, Rákos, Hrňa – Adamský (A), Polanský (C), Klepiš – Rufer, Žejdl, Dravecký – Matuš, Růžička, Chmielewski. Trenér: Jiří Kalous.
    Berani Zlín: Kašík (Hromada) – Řezníček, Marušák (A), Horák, Kotvan, Valenta, Žižka – Köhler, Leška (A), Ondráček – Říčka, Vlach, Holík – Veselý, Čajánek (C), Svoboda – Sedláček, Šťastný, Kubiš. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Konc, Kubuš – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4782
    bahis siteleri