Třinec – Zlín 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:1 (kon.)
Litvínov – Sparta 6:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Olomouc
Pátek 28.11.2014, 18:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    HERMAN - 1:4
     
    59:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A ještě přichází razítko na zasloužené olomoucké vítězství! Domácí chtěli nahodit puk do pásma, soupeř ho ale ještě před modrou čarou odrazil a na hokejku ho dostal JAKUB HERMAN. Ze středového kruhu už neměl problém trefit prázdnou hradeckou branku – 1:4! Bez asistence.
    KNOTEK - 1:3
     
    49:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to tady, hosté podruhé v zápase využívají přesilovku a vedou už o dvě branky! Nahozený kotouč zvládli dojet jako první a Řípa ho od brankové čáry nabídl JANU KNOTKOVI, který číhal před modrým půlkruhem úplně sám. Kantor neměl šanci, aby se přesunul – 1:3! Asistence: Jiří Řípa, Jiří Ondrušek.
    MAROSZ - 1:2
     
    37:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovku Olomouc využívá a před koncem druhé třetiny si bere zpátky ztracené vedení! Na pravém mantinelu měl Roman Rác chvíli klidu, tak narýsoval křižný pas ROSTISLAVU MAROSZOVI. Ten si kotouč zpracoval, rychlou kličkou zmátl protivníka a vypálil přesně k bližší tyčce – 1:2! Asistence: Roman Rác, Martin Cibák.
    ŠIMÁNEK - 1:1
     
    22:46
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a máme vyrovnáno! Kdo jiný u toho mohl být než první útok, který si olomouckou defenzívu výtečně rozhýbal. Tomáš Mertl pak poslal puk mezi kruhy JIŘÍMU ŠIMÁNKOVI, který byl sice faulován, ale stejně zvládl v pádu prostřelit Trvaje. Jedeme zase od nuly – 1:1! Asistence: Tomáš Mertl, Jaroslav Kudrna.
    MATAI - 0:1
     
    04:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Aktivnější Olomouc se po čtyřech minutách ujímá vedení! Hosté předvedli v útočné třetině hodně povedenou rotaci a Pavel Patera pak z rohu našel na pravém kruhu JAKUBA MATAIE. Ten ještě popojel kousek do středu hřiště a přesnou střelou za vyrážečku rozvlnil hradeckou síť – 0:1! Asistence: Pavel Patera, Dávid Buc.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 23. Šimánek (Mertl, Kudrna) – 5. Matai (Patera, Buc), 38. Marosz (Rác, Cibák), 50. Knotek (Řípa, Ondrušek), 60. Herman


    Mountfield HK: Kantor (Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Slovák, Dietz, Frühauf, Mikuš, Piegl – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Kukumberg, Červený – Beránek, Troliga, Vantuch – Kovářů, Pilař, Nedvídek – Tvrdík. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Olomouc: Trvaj (Slezák) – Majeský, Vyrůbalík, Houdek, Skrbek, Škůrek, Ondrušek, Rašner – Rác, Marosz, Cibák – Matai, Patera "C", Buc – Zuzin, Herman, Laš – Kucharczyk, Knotek, Řípa. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Hradil, Horák – Komárek, Ondráček.

    Diváci: 3893
    bahis siteleri