Olomouc – Vsetín 6:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:2 (2:0, 1:2, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 07.12.2014, 16:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (18:30:17)
     
    59:37
    Utkání už se pouze dohrává.
     
    56:58
    Situace jako v NHL! Patrik Španko (VSE) se dostal do křížku s Jakubem Hežou (OLO). Vsetínský hráč vyzval olomouckého útočníka do pěstního souboje shozenou helmou a rukavicemi, Heža přijal a udělal to samé. Z bitky vyšel vítězně olomoucký "boxer".
     
    56:38
    Jiří Horák (OLO) dostává dvě minuty za podražení.
     
    55:47
    Teď se Bechný ukázal výtečným zákrokem proti Jekličovi.
     
    54:58
    Brankář Bechný lapil do své rukavice vysoký kotouč, k překvapení všech se rozhodl ještě rozehrát. Jenže svou nahrávkou našel jen hůl protihráče. Olomoučtí ale tuto dobrou příležitost nedokázali využít.
     
    52:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti střílí svou šestou branku v utkání. O tu se postaral PATRIK ŘÍČKA, který na brankovišti doklepl kotouč za bezmocného Bechného. Asistence: Jan Beier.
     
    52:21
    Patrick Augustin vyslal od modré čáry jedovatou ránu, ta však jen zaduněla o mantinel za olomouckou klecí. Následně se tentýž hráč zaskvěl výtečným obraným zákrokem, když znemožnil dostat se do brankové příležitosti Jekličkovi.
     
    51:01
    Škodovo nahození od modré čáry se ještě před Bechným snažil tečovat Matěj Zabloudil. Puk ale nakonec končí pouze v náruči Bechného.
     
    49:29
    Miroslav Kuba se krásnou obhazovačkou zbavil obránce a před sebou měl už jen brankáře Bechného. Proti tomu zkusil kličku do bekhendu, vsetínský strážce svatyně si ale věděl proti tomuto pokusu rady.
     
    48:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zdá se, že si Olomoučtí kráčí za tříbodovou výhrou. JAN ŠTEFKA stál na správném místě a střílí hattrick! Svou přihrávkou skrz brankoviště jej našel Dominik Marek, kapitán Mory pak už jen pohodlně uklízel do odkryté klece. Asistence: Dominik Marek.
     
    45:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohoutům netrvalo příliš dlouho a přesilovku využili. Potřetí v utkání se tak dostávají do dvoubrankového vedení. O čtvrtý gól Olomouce se střelou od modré čáry postaral JAROSLAV ŠKODA. Asistence: Jakub Metelka, Jiří Horák.
     
    44:42
    Přichází vyloučení Vsetína. Patrik Španko (VSE) bránil soupeře nedovoleným způsobem, proto dostává dvě minuty.
     
    44:15
    Matic Jeklič uháněl sám na brankáře Bechného, toho však svým bekhendovým pokusem pokořit nedokázal.
     
    42:45
    Domácí starší dorostenci už jsou v plném počtu.
     
    42:25
    Olomoučtí se zatím bez větších potíží brání. Nyní dokonce ušetřili několik cenných vteřin za brankou Bechného.
     
    40:45
    Jan Machálek (OLO) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Hned zkraje třetí části tak mají Vsetínští dobrou možnost k vyrovnání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Olomoučtí sice vedou i po druhé třetině, tak veselo jako po první třetině jim už však být nemůže. Vsetín vyhrál druhou třetinu na branky 2:1. Celkové skóre po čtyřiceti minutách tak činí 3:2 pro Hanáky.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 1. Štefka J. (Jeklič), 8. Machálek (Štefka J.), 35. Štefka J. (Marek), 46. Škoda (Metelka, Horák), 49. Štefka J. (Marek), 53. Říčka (Beier) – 33. Augustin (Vítek, Lainka), 40. Rýpar (Weintritt J.)


    HC Olomouc: Pospíšil (Šoustal) – Zabloudil M., Kališ, Kolovrátník, Metelka, Beutl, Škoda – Štefka J. (C), Heža, Spurný, Hajšman, Machálek, Jeklič M., Zabloudil Z., Horák, Marek, Říčka, Husták, Beier, Kuba.
    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Herman) – Kašpar, Richter, Weintritt J., Augustin, Vítek, Vodák, Rýpar – Abazaj, Toman, Dubnický, Lainka (C), Humplík, Tydlačka, Gharibyar, Weintritt M., Španko, Jochymek, Kostka, Janošek.

    Rozhodčí: Dědek – Kašík, Dopitová

    Diváci: 75
    bahis siteleri