Liberec – Třinec 4:0 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 2:3 (kon.)
Chomutov – Zlín 4:1 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 3:7 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 11.12.2014, 17:00 • ČEZ ARÉNA Ostrava • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané sevřeli svého soupeře v pásmu a tento tlak umocněný o výhodu jednoho hráče v poli navíc vyústil v další gól, jehož autorem je DAVID BALLNER – 5:1. Asistence: Tomáš Gřeš a Patrik Demel.
     
    43:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí mužstvo jde do tříbrankového trháku. Rychlou kombinaci dua Sysala – JAKUB GELNAR před Růžičkovou brankou zakončil druhý jmenovaný, pro něhož je to první kanadský bod v dnešním zápase – 4:1. Asistence: David Sysala
     
    41:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Aktivita domácích na začátku, možná, závěrečné části utkání se vyplácí. Na konci oku lahodící kombinace stál PETR ČESLÍK, který překonal Růžičku střelou zápěstím – 3:1. Asistence: David Sysala.
     
    36:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    RADEK POŘÍZEK trestné střílení proměnil, když si počkal na pohyb domácího brankáře.
     
    31:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané zvyšují své vedení, a to zásluhou TOMÁŠE JÁCHYMA, jenž překonal přesunujícího se Růžičku mezi betony. Na vítkovické rychlé protiakci se podíleli asistencemi Tomáš Gřeš a Vojtěch Adamík – 2:0.
     
    09:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skóre dnešního zápasu otevírají domácí, když se po rychlé kombinaci v útočném pásmu rozhodl pro střelu od modré VOJTĚCH ADAMÍK. Jeho pokus Růžička neviděl a puk zapadl za jeho záda bez jediné změny směru – 1:0. Asistence: Tomáš Jáchym a Marek Charvát.

    Simona Volníková

    Branky a nahrávky: 10. Adamík (Jáchym, M. Charvát), 32. Jáchym (Gřeš, Adamík), 42. Česlík (Sysala), 44. Gelnar (Sysala), 46. Ballner (Gřeš, Demel) – 37. Pořízek (TS)


    HC Vítkovice Ridera: Šimeček – Adamík, Demel "A", Šendera, Puzič, A. Charvát, M. Charvát "C", Rudl – Ballner, Gřeš, Česlík, Kafka, Blahuta, Kuťák "A", Beneš, Sysala, Jáchym, Gelnar
    BK Mladá Boleslav: Růžička – Mašek, Tůma, Štosek, Hes "A", Žalud, Bernard "C", Šťáva, Červinský – Průšek, Němec, Pätoprstý, Klečka, Pořízek, Volf, Ďurač, Sedmík, Motloch

    Rozhodčí: V. Šutara – R. Vengřín, L. Barteček
    bahis siteleri