Cagliari – Juventus 1:3 (kon.) | Neapol – Parma 2:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
1:3 (0:2)
Juventus FC
Čtvrtek 18.12.2014, 19:00 • Stadio Sant'Elia (Cagliari) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Luca ROSSETTINI - 1:3
     
    65
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Domácí podnikli útočný výpad, který byl v blízkosti pokutového území zastaven pouze za cenu nedovoleného zákroku. Autorem branky je LUCA ROSSETTINI, který si naskočil na centr z přímého volného kopu a svůj hlavičkový pokus umístil do levé části Buffonovy svatyně.
    Fernando LLORENTE - 0:3
     
    50
    Juventus právě vstřelil branku!
    Náskok hostujícího celku je již tříbrankový! V pokutovém území si míč zpracoval FERNANDO LLORENTE, který byl otočen zády k brance a natěsno ho střežil obránce Ceppitelli. Útočník Juventusu ale šikovně vypálil z otočky, což gólman Cragno zřejmě nečekal a míč pronikl až za jeho záda.
    Arturo VIDAL - 0:2
     
    15
    Juventus právě vstřelil branku!
    Vedení hostujícího celku je již dvoubrankové! Fotbalisté Juventusu založili útočnou akci, na jejímž konci bylo zakončení ARTURA VIDALA, který ke střele napřáhl zpoza šestnáctky. Cragno se sice po míči natahoval, zabránit v cestě do brány mu však nedokázal.
    Carlos TÉVEZ - 0:1
     
    3
    Juventus právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Juventusu si vytvořili první gólovou šanci, ale hlavičku Llorenteho vychytal Cragno, který míč vyrazil na roh! Centrovaný míč se však po jeho rozehrání dostal až k CARLOSI TÉVEZOVI, jenž z bezprostřední blízkosti poslal míč do odkryté svatyně a otevřel tak gólový účet utkání.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 65. Rossettini – 3. Tévez, 15. Vidal, 50. Llorente

    Karty:   33. Rossettini (CAG), 49. Capuano (CAG), 69. Avelar (CAG), 90+2. Ceppitelli (CAG)


    Cagliari Calcio: Cragno – Benedetti (46. Donsah), Ceppitelli, Rossettini, Capuano – Balzano, Conti, Avelar – Ekdal, Ibarbo (75. Rangel), Cossu.
    Náhradníci: Carboni – Murru, Crisetig, S. Longo, dos Santos Galvão, Capello, Rangel, Dessena, Pisano, Barella, Farias, Donsah.

    Juventus FC: Buffon – Lichtsteiner, Chiellini, Ogbonna, Evra – Vidal, Pirlo, Marchisio – Pereyra (80. Padoin) – Tévez (86. Giovinco), Llorente (73. Morata).
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Pogba, Pepe, Morata, Coman, Padoin, Giovinco, Mattiello, Romagna.

    Rozhodčí: Mazzoleni – Marzaloni, de Luca
    bahis siteleri