Minsk – Viťaz 5:4 (kon.) | Atlant – Riga 2:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:4 (1:2, 2:0, 2:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 29.12.2014, 17:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jonathan CHEECHOO - 5:4
     
    57:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nemám slov! Jen co JONATHAN CHEECHOO opustil trestnou lavici, tak dostal přihrávku od Szczechury a krásným bekhendovým blafákem dává na 5:4! Neuvěřitelné! Asistence: Paul Szczechura.
    Ilja ŠINKEVIČ. - 4:4
     
    53:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec skórují a vyrovnávají! Od modré vypálil Bailen, puku se zmocnil Ilja Šinkevič, který vyrovnává na 4:4! Asistence: Nick Bailen, Paul Szczechura.
    Vjačeslav SOLODUCHIN - 3:4
     
    41:12
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz využívá i klasickou přesilovku! To je neuvěřitelné, Viťaz už podruhé otáčí vývoj utkání. Kučerjavenko našel na brankovišti naprosto volného VJAČESLAVA SOLODUCHINA, který zasunul puk do prádzné branky! Asistence: Alexandr Kučerjavenko, Anton Korljov.
    Mathias PORSELAND - 3:3
     
    40:37
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A Viťaz dvojnásobnou přesilovku využívá. Od modré vypálil střelou zápěstím MATHIAS PORSELAND a trefil přesně. Asistence: Roman Horák
    Alexandr MATĚRUCHIN - 3:2
     
    37:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk otáčí skóre! Linglet vystihl rozehrávku a chtěl z mezikruží vypálit, jeho střelu zablokoval Seleznjov a puk se dostal k ALEXANDRU MATĚRUCHINOVI, který kličkou překonal Sateriho! Asistence: Charles Linglet.
    Paul SZCZECHURA - 2:2
     
    28:12
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo přesilovku využívá! Kaljužnyj přenechal ve středním pásmu puk PAULU SZCZECHUROVI, který se vyhnul Kudinovi a střelou vymetl růžek Sateriho branky! Asistence: Alexej Kaljužnyj.
    Roman HORÁK - 1:2
     
    15:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz otáčí vývoj utkání! Na pravé straně projel do pásma Cyganov, který našel před brankou ROMANA HORÁKA, který už si veděl rady a překonal Taylora! Asistence: Dmitrij Cyganov
    Alexandr KUČERJAVENKO - 1:1
     
    13:29
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Ve středním pásmu Grebeškov poslal přihrávku na ALEXANDRA KUČERJAVENKA, který se krásně protáhl kolem dvou obránců a překonal i Taylora! Nádherná akce od tohoto hokejisty! Asistence: Denis Grebeškov.
    Pavel RAZVADOVSKIJ - 1:0
     
    07:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A Minsk se dostává do vedení! Na modré předal puk Bailen Stěpanovovi, který "vykoupal" Kudinova a poslal krásnou přihrávku na PAVLA RAZVADOVSKIJE, který neměl problém trefil prázdnou branku! Asistence: Andrej Stěpanov, Nick Bailen

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 8. Razvadovskij (Stěpanov, Bailen), 29. Szczechura (Kaljužnyj), 38. Matěruchin (Linglet), 54. Šinkevič. (Bailen, Szczechura), 58. Cheechoo (Szczechura) – 14. Kučerjavenko (Grebeškov), 16. Horák (Cyganov), 41. Porseland (Horák), 42. Soloduchin (Kučerjavenko, Koroljov)


    HC Dinamo Minsk: Taylor (Milčakov) – Bailen, Goroško, Černook, Kaznaděj, Šinkevič, Lisovec – Kaljužnyj (C), Szczechura, Cheechoo (A), Linglet, Ellison, Vesce – Meleško, Kulakov (A), Matěruchin, Stěpanov, Drozd, Razvadovskij – Zacharov
    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Lisutin) – Porseland, Grebeškov (A), Seleznjov, Golovkov, Semjonov, Kudinov, Vašenko – Cyganov, Horák, Kempe – Koroljov, Kučerjavenko, Soloduchin (A) – Šitikov, Mamin, Vyglazov – Kousal, Makejev, Afinogenov (C)

    Rozhodčí: Safiullov, Cyplakov – Balodis, Fatějev
    bahis siteleri