Vítkovice – Liberec 4:1 (kon.) | Litvínov – Zlín 4:3 (2:0 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:2 (kon.)
K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:5 (kon.)
Sparta – Olomouc 0:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 30.12.2014, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michael VANDAS - 4:1
     
    54:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se drželi u liberecké branky, MICHAEL VANDAS si objel branku, zakončil mezi Lašákovy betony, ten nevěděl, kde kotouč má, ten vyjel před něj ze skrýše jeho betonů a vítkovický útočník mohl lehce zvýšit na 4:1. Bez asistence.
    Martin BAKOŠ - 3:1
     
    32:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rychlostní souboj o puk vyhrál MARTIN BAKOŠ, který přidal do kroku a se dvěma hráči v zádech prostřelil Dolejše – 3:1. Asistence: Tomáš Filippi.
    Ondřej ROMAN - 3:0
     
    20:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už druhý gól vítkovických v dnešním utkání, který dali ve svém oslabení – dokonce v jednom a tomtéž!! Svačinovi se podařilo ujet a dostal do sóla, před brankou zabrzdil a poslal puk zpět na najíždějícího ONDŘEJE ROMANA, který neměl problém zakončit – 3:0. Asistence: Vladimír Svačina, Richard Stehlík.
    Ondřej ROMAN - 2:0
     
    19:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí skórují v oslabení! Vítkovičtí se dostali do situace dva na jednoho, Svačina si najížděl s Romanem, Svačina počkal na pohyb couvajícího hráče, vystřelil, puk se odrazil od Lašáka, ONDŘEJ ROMAN jej našel jako první a umístil za již překonaného gólmana Tygrů – 2:0. Asistence: Vladimír Svačina.
    Lukáš ZÍB - 1:0
     
    12:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A liberecký gólman se teď hodně zlobí!! Od modré pálil LUKÁŠ ZÍB, vítkovický hráč v rozhodující chvíli přejel Lašákovi ve výhledu a je z toho gól – 1:0. Asistence: Ondřej Roman, Rudolf Huna.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 13. Zíb (Roman, Huna), 20. Roman (Svačina), 21. Roman (Svačina, Stehlík), 55. Vandas – 33. Bakoš (Filippi)


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Šindelář) – Hrbas, Kudělka, Zíb, Malec, Kovář, Stehlík, Šenkeřík, Pastor – Káňa, Burger, Olesz – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Húževka, Szturc – Šedivý, Hlinka, Kucsera
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Výtisk, Šimek, Voráček, Vitásek, Derner, Gřegořek, Kajínek – Radivojevič, Filippi, Balaštík – Bulík, Vampola, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Bartek – Vlach, Urban, Jass – Bulíř

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 7 242
    bahis siteleri