Německo U18 – Finsko U18 4:5 (po pr.) | Švýcarsko U18 – Česko U18 0:8 (kon.)
po prodl.
Německo U18
4:5 (2:2, 2:0, 0:2 - 0:1)
Finsko U18
Úterý 30.12.2014, 11:00 • Sportzentrum, Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z dnešního duelu mezi mládežnickými reprezentacemi Německa a Finska vše. Jsem rád, že jste sledovali změny stavu z tohohle utkání a někdy příště u onlajnů na shledanou. (13:11:59)
     
    STŘELY – CELKEM

    Německo: 19
    Finsko: 31
     
    I když na tom Finsko po 40 minutách nebylo zrovna ideálně a ztrácelo na své soupeře 2 branky, nic to v závěrečném součtu neznamenalo a konečný součet všech gólů promluvil pro Finy.
     
    Konec zápasu.
     
    63:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Jedinečnou možnost vystřelit dostal JULIUS NÄTTINEN, jeho střela se prolétla vzduchem a žádný z německých obránců nebyl schopen zamezit jeho postupu vpřed. Asistence: Jonne Tammela, Markus Niemeläinen.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je za námi plných 60 minut tohohle souboje. Ani základní hrací doba neurčila, který z týmů se bude radovat z vítězství, proto již za okamžik dojde na prodloužení. Pokud bylo Německo lepší ve 2. části, ve 3. periodě došlo k radikální změně a Finové slavili vyrovnání.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    53:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Manko je smazáno. Finsko je ve 3. periodě střelecký úspěšnějším týmem, tentokrát se podařilo usměrnit ránu do volného místečka JIMI NYLUNDOVI. Asistence: Veeti Vainio.
     
    51:20
    Svou defenzivní roli dokázali Finové splnit bez potíží. Německo nepotupili Heljanka, který díky svým zásahům zmařil nejednu šanci soupeře.
     
    49:16
    Otto Mäkinen (Finsko) je vyloučen na 2 minuty za hákování. Mladíci reprezentující Finsko se budou muset hodně snažit, aby udrželi čistý štít během následujících minut.
     
    48:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Oba týmy nyní děli pouhý jediný gól! KASPER BJÖRKQIVST se uvolnil a svou solidní střelou nedal Böhmovi příliš šancí vyniknout. Asistence: Julius Mattila, Joonas Niemelä.
     
    45:32
    Útočníci svou úlohu nenaplnili, puk se za čáru nedostal a Böhm si připisuje další úspěšně ubráněnou přesilovku.
     
    43:26
    Za hrubost byl vyloučen z hrací plochy Maximilian Daubner (Německo). Reprezentace severského státu má teď příležitost stáhnout rozdíl mezi oběma týmy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Finsko se ve 2. etapě duelu nedostávalo tak často do zakončení jako v 1. třetině a z tohohle faktu těžili reprezentanti Německa. Ti motali hlavy svým sokům a po kvalitně sehraných akcích drží vedení o 2 branky, které vypadá velice nadějně. Je však otázkou, jak na vývoj odpoví Finové v závěrečné dvacetiminutovce.
     
    STŘELY – 2. TŘETINA (CELKEM)

    Německo: 7 (13)
    Finsko: 6 (17)
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 2. Mayenschein (Glemser, Dumont), 4. Körner (Daubner, Bernhardt), 27. Mayenschein (Reiter), 35. Reiter (Daubner, Glässl) – 1. Nättinen (Tavernier, Tammela), 7. Vainio, 49. Björkqivst (Ju. Mattila, Niemelä), 54. Nylund (Vainio), 64. Nättinen (Tammela, Niemeläinen)


    Německo U18: Böhm (Lala) – Glässl, Schütz, Neher, Halbauer, Kälble, Horschel, Fohrler, Mewes – Bernhardt, Daubner, Mayenschein – Reiter, Drews, Körner – Kirchhofer, Glemser, Kopp – Napravnik, Dumont, Spitzner
    Finsko U18: Heljanko (Vehviläinen) – Leskinen, Juolevi, Niemeläinen, Vainio, Je. Mattila, Välimäki, Ruuskanen, Reunanen – Tammela, Tavernier, Nättinen – Björkqivst, Niemelä, Ju. Mattila – Nylund, Ruotsalainen, Piipponen – Juhola, Väyrynen, Mäkinen

    Rozhodčí: Hebeisen, Urban – Gautschi, Haag
    bahis siteleri