USA U20 – Slovensko U20 3:0 (kon.) | Švédsko U20 – Rusko U20 3:2 (kon.) | Finsko U20 – Kanada U20 1:4 (kon.)
Švýcarsko U20 – Dánsko U20 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Finsko U20
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Kanada U20
Úterý 30.12.2014, 02:00 • Bell Centre, Montréal (kapacita 21287 míst) • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Curtis LAZAR - 1:4
     
    54:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto! Kanada využívá přesilovou hru a ujímá se tříbrankového náskoku! Střelu Morrisseye od modré čáry vyrazil Saros tak nešikovně, že se puk od Honky odrazil zpátky do brankoviště, kde nejlepší pohotovost ukázal kanadský kapitán CURTIS LAZAR, který dotlačil kotouč za brankovou čáru! Asistence: Josh Morrissey a Robby Fabbri.
    Anthony DUCLAIR - 1:3
     
    51:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Opět je to elitní kanadská formace, která střílí branku! Max Domi si zpracoval puk za brankou, rychlou otočkou se dostal až do zakončení, které zastavil skvělý Saros se svým betonem. Na dorážku ANTHONY DUCLAIRA už ale ani finský brankář neměl nárok! Asistence: Max Domi a Madison Bowey.
    Artturi LEHKONEN - 1:2
     
    38:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fini se vrací zpátky do zápasu! Morinovi se totiž svezl puk po čepeli hokejky, a tak přihrál přesně na hůl ARTTURIHO LEHKONENA, který se z úhlu řítil sám na Fucaleho. S první střelou finský kapitán ještě neuspěl, s dorážkou už ale ano. Bez asistence.
    Sam REINHART - 0:2
     
    33:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    První formace Kanady ukázala svou obrovskou kvalitu! Domi přenesl hru přes celé kluziště na Duclaira, který si počkal na ideální moment a načasoval parádní přihrávku na SAMA REINHARTA, který se uvolnil od Mustonena a jen tak vložil do prudké přihrávky svou hokejku, od které puk nasměroval přesně pod břevno Sarosovy branky! Asistence: Anthony Duclair a Max Domi.
    Sam REINHART - 0:1
     
    05:32
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácím hráčům se navíc podařilo přesilovku velmi rychle využít! Reinhart předal puk z rohu na modrou čáru a rychle spěchal před branku, po tvrdé ráně Theodora Saros puk pouze vyrazil před sebe, kde byl na dorážku připravený právě SAM REINHART, pro něhož už bylo dopravení puku do branky rutinou! Asistence: Shea Theodore.
    Marken.cz

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 39. Lehkonen – 6. Reinhart (Theodore), 34. Reinhart (Duclair, Domi), 52. Duclair (Domi, Bowey), 55. Lazar (Morrissey, Fabbri)


    Finsko U20: Saros (Husso) – Honka (A), Lintuniemi, Makela, Lyytinen, Ilvonen, Makinen, Niku – Ikonen, Mustonen (A), Lehkonen (C) – Rantanen, Hintz, Kapanen – Ojamaki, Vahatalo, Rauhala – Bjorninen, Puljujarvi, Kalapudas – Aho. Trenér: Hannu Jortikka.
    Kanada U20: Fucale (Comrie) – Theodore, Nurse, Bowey, Morrissey, Hicketts, Heatherington, Morin – Duclair, Domi, Reinhart (A) – McDavid (A), Ritchie, Lazar (C) – Petan, Paul, Fabbri – Point, Virtanen, Gauthier – Crouse. Trenér: Benoit Groulx.

    Rozhodčí: Bruggemann (GER), Jeřábek (CZE) – Lazarev (RUS), Wust (SUI)

    Diváci: 15718
    bahis siteleri