Boston – Detroit 5:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 1:3 (kon.) | Ottawa – Buffalo 5:2 (kon.) | Tampa – Toronto 3:2 (kon.)
St. Louis – Colorado 3:0 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Nashville 5:4 (1:0 po s.n.)
Dallas – NY Rangers 3:2 (kon.) | Arizona – Philadelphia 4:2 (kon.) | Calgary – Los Angeles 2:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
New York Rangers
Úterý 30.12.2014, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Antoine ROUSSEL - 3:2
     
    20:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Eakin dlouho váhal s přihrávku na Garbutta, ten branku netrefil, ale po odrazu od zadního mantinelu se ke kotouči dostal volný ANTOINE ROUSSEL, který bekhendem dorazil puk do odkryté branky. Asistence: Ryan Garbutt, Cody Eakin.
    Kevin HAYES - 2:2
     
    16:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    To je parádní odpověď od hostujícího celku, který okamžitě srovnává na 2:2! Staal vypálil od modré čáry a těsně před brankovištěm se povedlo tečovat puk KEVINU HAYESOVI, jenž nedal Lehtonenovi žádnou šanci. Asistence: Marc Staal, Dan Boyle.
    Aleš HEMSKÝ - 2:1
     
    15:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Šťastná trefa posílá Hvězdy do vedení! ALEŠ HEMSKÝ nejprve o puk snadno přišel, Demers jej ale nahodil za branku a český útočník bekhendem překvapil Lundqvista, který si srazil puk za vlastní záda. Asistence: Jason Demers.
    John KLINGBERG - 1:1
     
    09:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    O chvíli později se už ale diváci v American Airlines Center mohou radovat. První pokus o střelu JOHNA KLINGBERGA byl sice zablokován, ale švédský obránce se k puku dostal ještě jednou a mezi nohama Kleina dopravil kotouč do branky. Asistence: Erik Cole, Colton Sceviour.
    J. T. MILLER - 0:1
     
    05:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilová hra New Yorku je využitá a Jezdci jdou do vedení! Zuccarelo přihrál ve středním pásmu J.T. MILLEROVI, který trefil prostor nad loktem zaskočeného Lehtonena. Asistence: Mats Zuccarello, Ryan McDonagh.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 10. Klingberg (Cole, Sceviour), 16. Hemský (Demers), 21. Roussel (Garbutt, Eakin) – 6. Miller (Zuccarello, McDonagh), 17. Hayes (Staal, Boyle)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Klingberg, Goligoski, Daley, Jokipakka, Demers, Jo. Benn – Sceviour, Seguin, Ja. Benn (C) – Hemský, Spezza, Cole – Garbutt, Eakin, Roussel – Moen, Fiddler, Horcoff.
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh (C), Boyle, Staal, J. Moore, Klein – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Stempniak, Hayes, Hagelin – Miller, D. Moore. Glass.

    Rozhodčí: Pochmara, Rehman – Heyer, Sharrers

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri