Švýcarsko U20 – Německo U20 5:2 (kon.) | USA U20 – Rusko U20 2:3 (kon.) | Švédsko U20 – Finsko U20 6:3 (kon.)
Česko U20 – Slovensko U20 0:3 (kon.)
konec
Švýcarsko U20
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Německo U20
Pátek 02.01.2015, 17:00 • Air Canada Centre, Toronto • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Švýcarsko první utkání v boji o záchranu zvládlo s přehledem. K záchraně v elitní skupině MS tak stačí Švýcarům už jen jedna výhra. Druhé utkání proti Německu sehrají zítra.
    Přeji příjemný zbytek večera, z Toronta na shledanou. (19:10:57)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Švýcarské hokejisty ještě necelou půl minutu před závěrem zastavil hvizd čárového rozhodčího, kterému neuniklo postavení mimo hru.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny a troufnu si odhadovat, že i celého zápasu.
     
    57:48
    Kevinu Fialovi se nepovedlo proniknout do útočného pásma, proto se rozhodl ušetřit pár vteřin a zavezl kotouč zpět do pásma svého celku. To je jen důkaz toho, že se utkání už spíše pouze dohrává.
     
    57:30
    Švýcaři nerozehráli dobře, píská se proto zakázané uvolnění. Buly před Desclouxem.
     
    56:50
    Naopak na druhé straně se proti pokusu Wiesera musel vyznamenat Šaripov. S pomocí obránce nakonec dokázali nebezpečnou situaci odvrátit.
     
    56:24
    Rodova přihrávka na Fialu se nepovedla, proto se zásluhou Filina dostali do protiútoku Němci. Descloux byl ale pozorný.
     
    55:14
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo i po vypršení přesilové hry ještě zůstalo v pásmu soupeře, z čehož nakonec vyplynula snižující branka. Do kotouče se z hranice pravého kruhu opřel PATRICK KURZ, jehož střelu Descloux příliš dobře neviděl, a proto ji také propustil do své sítě. Asistence: Marc Michaelis.
     
    53:53
    Němci svou přesilovku nevyužili, Kevin Fiala opustil trestnou lavici a Švýcaři jsou zpět v plném počtu.
     
    53:38
    Po odpískání se navíc strhla bitka mezi Němcem Markus Eisenschmid (GER) a Švýcarem Mirco Müllerem (SUI). Oba inkasovali dvě minuty za hrubost.
     
    53:38
    Až nyní byl pořádný závar před brankou Švýcarska, rozhodčí ale nakonec překazil německou snahu svým hvizdem. Viděl totiž přihrávku rukou.
     
    53:00
    Německu se početní výhoda vůbec nedaří. V útočném pásmu strávili opravdu jen zanedbatelné množství času.
     
    51:53
    Ještě nějakou chvíli v útočném pásmu Němci zřejmě pobudou. Kevin Fiala (SUI) je totiž na dvě minuty vykázán ze hry, provinil se totiž sekáním.
     
    51:30
    V posledních okamžicích se zdá, jako kdyby Švýcaři trochu polevili, čehož se snaží Němci využít. Jenže jejich kombinaci v útočném pásmu chybí k dokonalosti opravdu hodně daleko.
     
    50:40
    Nepřesná nahrávka Švýcarů vyústila v zakázané uvolnění. Hra se tak přesune před brankáře Desclouxe.
     
    50:01
    Ani Švýcaři už se v posledních minutách nikam neženou, jsou si vědomi svého vysokého náskoku.
     
    49:06
    Obrázek se příliš nemění, Němci jen těžko nachází cestu, jak prorazit přes dobře fungující obranu soupeře. Desclouxovi nadělal trochu potíže jen náhodně odražený kotouč. Ten však nakonec jeho klec stejně přeletěl.
     
    48:09
    Rána z hole Parkera Tuomieho nebyla pro Desclouxe nijak nebezpečná. Před dotírajícími Němci ale švýcarský gólman raději puk přikryl, čímž přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Dominik Jakubec

    Branky a nahrávky: 4. Fiala (Rod, Malgin), 21. Rod (Fora, Malgin), 26. Fazzini (Hischier), 34. Hischier (Fora, Fazzini), 46. Rod (Malgin) – 29. Tuomie (Tiffels), 56. Kurz (Michaelis)


    Švýcarsko U20: Descloux (Waeber) – Fora, Müller (A), Harlacher, Siegenthaler, Baltisberger, Kindschi – Fuchs, Wieser, Meier – Fiala (A), Malgin, Rod – Hischier (C), Fazzini, Suter – Schmidli, Schweri, Aeschlimann
    Německo U20: Reich (41. Šaripov) – Trinkberger, Saeftel, Bender, Möser (A), Müller, Wissmann, Kurz, Wagner – Michaelis, Eisenschmid (C), Schmidpeter – Tuomie, Tiffels, Kahun (A) – Wiederer, Sturm, Pfohl – Filin, Kammerer, Eder

    Rozhodčí: Kaukokari, Miller – Dehaen, Pesonen
    bahis siteleri