Třinec – K. Vary 2:1 (po pr.) | Slavia – Litvínov 0:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.)
Zlín – Sparta 2:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:2 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 9:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 04.01.2015, 17:20 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jozef BALEJ - 4:2
     
    59:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Osm vteřin před koncem se hosté ještě jednou prosazují. JOZEF BALEJ anhodil zpoza brány puk do brněnského brankoviště, odkud si puk našel cestu až za záda brněnského brankáře. Na výsledku se toho ale už mnoho nezmění. Asistence: Jakub Jeřábek.
    Tomáš VONDRÁČEK - 4:1
     
    57:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Stejně jako v minulém zápase v Plzni, i ve střetnutí v Brně zaznamenává dvě branky brněnský forvard TOMÁŠ VONDRÁČEK. Tentokrát měl ale práci daleko snazší, když se mu podařilo z pravého křídla uklidit puk do prázdné plzeňské brány. V cestě sice stál jeden z hostujících hráčů, brněnský šutér byl ale neomylný. Asistence: Hynek Zohorna, Jan Hanzlík.
    Hynek ZOHORNA - 3:1
     
    54:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnská Kometa přidává třetí branku a pět minut před koncem základní hrací doby odskakuje svému soupeři! Přečíslení dva na nikoho zakončil dorážkou puku do volné brány HYNEK ZOHORNA, poté se pokus rychlejšího Vondráčka neujal. Díky patří hlavně ale Františku Ptáčkovi, který oba hráče do samostatného nájezdu nastartoval nápaditým pasem. Asistence: Tomáš Vondráček, František Ptáček.
    Tomáš VONDRÁČEK - 2:1
     
    42:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se na kraji třetí třetiny dostává poprvé v zápase do vedení! Dočekal přebral mezi kruhy přihrávku od Zohorny a odhodlal se ke střele. Ta měla patřičnou razanci, směr letu kotouče však před Machovským změnil ještě TOMÁŠ VONDRÁČEK a mohl se radovat. Asistence: Martin Dočekal, Hynek Zohorna.
    Jozef KOVÁČIK - 1:1
     
    29:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka nakonec využita a Kometa srovnává brankový účet duelu! JOZEF KOVÁČIK si vzal puk u mantinelu, napřáhl a následně ho poslal přímo do plzeňské brány. Machovský na puk moc dobře neviděl. Asistence: Antonín Honejsek, Jan Hanzlík.
    Dominik SIMON - 0:1
     
    08:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Perfektní práce plzeňského mladíka Suchého přináší úvodní branku duelu! Starší dorostenec v dresu soupeře se zbavil na pravém křídle svého strážce a poslal puk před bránu na osamoceného DOMINIKA SIMONA. Další z mladých hráčů Plzně pak měl už snadnou práci. Asistence: Filip Suchý, Václav Pletka.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 30. Kováčik (Honejsek, Hanzlík), 43. Vondráček (Dočekal, Zohorna), 55. Zohorna (Vondráček, Ptáček), 58. Vondráček (Zohorna, Hanzlík) – 9. Simon (Suchý, Pletka), 60. Balej (Jeřábek)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Vágner, Kováčik – Káňa, Hruška, Ton – Burian, Čermák (C), Němec – Dočekal, Zohorna, Vondráček – Holec, Ostřížek, Honejsek.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Jeřábek, Pulpán, Moravčík, Mozík Boháč, Kubka, Pavlíček – Schleiss, Bližňák, Kratěna (C) – Johnson, Lev, J. Sýkora – Pletka, Simon, Suchý – Beran, T. Sýkora, Balej.

    Rozhodčí: Mrkva, Šír – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7142
    bahis siteleri