Buffalo – Florida 0:2 (kon.) | New Jersey – Montreal 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:3 (kon.)
Carolina – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:1 (kon.) | Colorado – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
Calgary – NY Islanders 1:2 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (kon.) | Boston – Ottawa 2:3 (po pr.)
Los Angeles – Nashville 6:7 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
6:7 (1:3, 2:2, 3:1 - 0:1)
Nashville Predators
Sobota 03.01.2015, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S přáním pevného zdraví do roku 2015 a hezkého prožití posledního dne vánočních prázdnin se s Vámi loučím a někdy u dalších online přenosů se těším na počtenou! (00:57:49)
     
    Československá stopa v utkání

    Marián Gáborík (LAK) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:05
     
    Tři hvězdy

    1. Colin Wilson (NSH) 1+1
    2. Ryan Ellis (NSH) 1+1
    3. Dwight King (LAK) 2+0
     
    Na dnešní utkání si do Steples Center našlo cestu 18 230 diváků!
     
    Kdo by si by byl pomyslel, že v zápase, ve kterém se střetnou dva týmy s velmi propracovanou defenzivou, může padnout třináct branek. Takovýchto odvážlivců bylo před dnešním duelem asi pramálo, ale zdání občas klame. Skóre zápasu otevřel už po dvaatřiceti vteřinách Matt Greene, jenže do konce prvního dějství skórovali už pouze hosté. Dvakrát se trefil Fisher a na 3:1 zvyšoval dělovkou od modré dnešní narozeninový oslavenec Ellis. Navyšovat skóre začali Predators ihned po úvodním buly druhé třetiny, ve třiadvacáté minutě přesně mířil Ekholm, o chvíli později se trefil Arcobello. Jenže Králové se nechtěli před svými příznivci vzdát jen tak lacino, na 2:5 snižoval Martinez. V šestatřicáté minutě mohla Staples Centre explodovat znovu, přesnou tečí se prezentoval King. Třetí dějství nabídlo taktéž čtyři branky, tu první vstřelil po Jonesově chybě veterán Olli Jokinen a vše nasvědčovalo tomu, že střetnutí skončí už po šedesáti minutách. Jenže hráči LA se nadechli k málo vídanému obratu, když dokázali vyrovnat za sedmaosmdesát vteřin! Naději vykřesal King, na 5:6 snížil Martinez a k obrovskému nadšení domácího publika srovnal zápasové skóre Carter. Jenže byli to Predators, kdo měl dnes večer poslední slovo. Osmnáct vteřin po začátku pětiminutového prodloužení přisoudil bonusový bod Predátorům švýcarský zadák Roman Josi.
     
    Konec zápasu.
     
    60:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Neskutečné, absolutně neskutečné! Prodloužení končí už po osmnácti vteřinách! Domácí se po vyrovnání pravděpodobně nechali lehce ukolébat a zaspali v obraně. Mezi kruhy se ocitl nikým neatakován ROMAN JOSI, který obdržel přihrávku od Filipa Forsberga a přesnou ranou přisoudil bonusový bod Nashvillu! Asistence: Filip Forsberg, Mike Ribeiro.
    Roman JOSI - 6:7
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Čtyři góly jsme viděli i ve třetím dějství! Nashville vedl už 6:3, ale Kings se třemi slepenými brankami dokázali vrátit do hry! Postupně se prosadili King, Martinez a Carter. Pokud dnes LA zvítězí tak to bude opravdu obrat z říše snů! Prodloužení začne každým okamžikem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    Jeff CARTER - 6:6
     
    59:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je naprosto neuvěřitelné! V rohu o kotouč zabojoval Anže Kopitar, do prostoru mezi kruhy ho předložil JEFFU CARTEROVI a ten nekompromisní ranou vyrovnává na 6:6! Kings opět dokazují, že se nikdy nevzdávají! Asistence: Anže Kopitar, Alec Martinez.
    Marián GÁBORÍK - 5:6

     
    58:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    No, panečku to jsou věci! Domácí se znovu prosazují po střele od modré čáry. Tentokrát přesně mířil ALEC MARTINEZ, pro kterého je to už druhá branka večera. Závěr bude ještě velice zajímavý! Asistence: Drew Doughty, Jeff Carter.
     
    58:08
    Ihned po buly odjíždí Jones na střídačku, Kings jsou v šesti.
    Dwight KING - 4:6

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 1. Greene (Richards), 27. Martinez (Brown, McBain), 36. King (Muzzin, Kopitar), 58. King (Muzzin, Kopitar), 59. Martinez (Doughty, Carter), 60. Carter (Kopitar, Martinez) – 5. Fisher (Josi, Weber), 7. Wilson (Stalberg), 10. Ellis (Ribeiro, Jones), 23. Ekholm (Smith, Ellis), 24. Arcobello (Wilson, Gaustad), 49. Jokinen (Bourque, Gaustad), 61. Josi (Forsberg, Ribeiro)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Martinez, Schultz, Greene, McBain – Williams, Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, Pearson – Lewis, Stoll, Brown – King, Richards, Clifford
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Volčenkov – Smith, Ribeiro, Forsberg – Stalberg, Fisher, Wilson – Jokinen, Gaustad, Bourque – Arcobello, Jarnkrok, Nystrom

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Tim Peel – Trent Knorr, Kiel Murchison

    Diváci: 18230 (vyprodáno)
    bahis siteleri