Třinec – K. Vary 2:1 (po pr.) | Slavia – Litvínov 0:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.)
Zlín – Sparta 2:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:2 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 9:2 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 04.01.2015, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Oceláři využívají přesilovku a získávají pro sebe bonusový bod! Během početná výhody zamkli Energii před Závorkou, Roth přihrál JAKUBU KLEPIŠOVI a ten poslal puk tvrdým příklepem přesně do horního růžku! To bylo nechytatelné a Karlovy Vary může mrzet vcelku zbytečné vyloučení kapitána Dudy – 2:1! Asistence: Vladimír Roth.
     
    60:19
    A hned je tady velká šance pro domácí. Ti si zahrají ve čtyřech proti třem poté, co je vyloučen Radek Duda (KVA) na dvě minuty za hákování. Oceláři si berou oddechový čas. Uvidíme, co vymyslí.
     
    56:16
    Hrubec vyrazil také střelu z hole V. Tomečka, ale daleko nebezpečnější byla situace na opačné straně! Žejdl přihrál před odkrytou bránu Matušovi, ten však v pádu trefil jen Závorkův beton!
     
    47:01
    Je tady přesilová hra pro Oceláře. Vyloučen je Jaromír Kverka (KVA), který bude za katrem pykat po dobu dvou minut za hákování.
     
    46:45
    Žejdl se natlačil po levém křídle až před Závorku, ale jeho první pokus hostující brankář vyrazil před sebe, na dorážku už se potom třinecký útočník nezmohl!
    Vladimír SIČÁK - 1:1
     
    43:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Energie přesilovou hru využívá! Hosté zavezli puk dopředu a usadili se tam, Duda přihrál na vrchol kruhu VLADIMÍRU SIČÁKOVI a ten tvrdou ranou prostřelil Hrubce! Možná tam byla ještě nějaká teč, třinecký gólman na puk každopádně nedosáhl – 1:1! Asistence: Radek Duda, Tomáš Harant.
     
    42:20
    Pak už se Západočeši osvobodili a také oni si vynutili faul. D. Hruška se stal obětí sekání Jakuba Klepiše (TRI). Ten bude pykat po dobu dvou minut, nyní se hraje ve čtyřech.
     
    40:42
    Roth našel na útočné modré čáře Orsavu, který předvedl kus své šikovnosti. Nejprve se kolem Vladimíra Sičáka (KVA) otočil a následně vykoledoval faul. Sičák je vyloučen na dvě minuty za hákování.
    Erik HRŇA - 1:0
     
    39:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Konečně je tady úvodní gól a ten tedy stál za to! Klepiš se narážečkou s Hrabalem zbavil Vachovce a přihrál na druhou stranu pásma. Tam byl připraven ERIK HRŇA a poslal puk do odkryté brány za přesunujícího se Závorku! Energie smutní, protože jí chyběly ubránit pouhé tři sekundy do konce druhé části – 1:0! Asistence: Jakub Klepiš, Josef Hrabal.
     
    38:07
    Šanci na vstřelení úvodní branky budou mít Třinečtí v přesilovce. Vyloučen je totiž Václav Skuhravý (KVA) na dvě minuty za podražení domácího Hrabala.
     
    27:58
    Na levé straně se uvolnil Matuš a ujížděl sám na Závorku! Zkusil vystřelit, ale žádné volné místo opět nenašel! Brankář Energie dnes předvádí skvělý výkon.
     
    25:01
    Jenomže hra v oslabení je třineckou specialitou! Hned po buly se rozjeli do protiútoku Orsava s Adamským, druhý jmenovaný dostal přihrávku před Závorku, ale nedokázal ho pokořit! Karlovarský gólman kotouč udržel.
     
    24:52
    Jiří Polanský (TRI) ukončil nepříliš vydařené střídání nedovoleným zákrokem. Za brankou Hrubce fauloval Balána a je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    22:40
    Duda táhl po přihrávce Vachovce karlovarské přečíslení a přihrával před branku Koblasovi! Ten nebyl úplně ideálně bráněn Kindlem, ale přesto nedokázal pořádně zakončit! Pro volný puk už si doklouzal Hrubec.
     
    18:13
    Matuš krásnou žabičkou uvolnil Žejdla, ten bekhendovou zadovkou přihrával před branku Galvasovi a pak došlo k faulu. Tomáš Micka (KVA) je vyloučen na dvě minuty za krosček. Oceláři hrají v rychlém sledu už druhou přesilovku.
     
    16:37
    To byla kombinace! Polanský našel křižnou přihrávkou Draveckého a ten ještě vracel do brankoviště na Adamského! Poslední jmenovaný už přihrávku zřejmě nečekal a nestihl si srovnat hůl na zakončení!
     
    15:30
    Energie hrála se šesti bruslaři, a to zcela bez povšimnutí. Dvouminutový trest ji nemine a Oceláři budou hrát svou první přesilovku. Za Karlovy Vary pyká Vojtěch Tomeček (KVA).
     
    03:21
    Martin Adamský (TRI) trochu přitvrdil u hrazení a hned jsou z toho dvě minuty. Adamský je vyloučen za vražení na hrazení, obětí jeho faulu byl Kverka. Je tady první přesilovka pro Západočechy.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 40. Hrňa (Klepiš, Hrabal), 62. Klepiš (Roth) – 44. Sičák (Duda, Harant)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, Linhart, Galvas, Hrabal, M. Doudera, L. Doudera, Nosek – Orsava, Klepiš, Hrňa – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Rufer, Matuš, Žejdl – Cienciala, Kindl, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, Harant, Redlihs, J. Tomeček, Šmach, Dvořák, Šidlík, Flek – Duda (C), Balán (A), D. Hruška (A) – Vachovec, Kverka, V. Tomeček – Micka, Skuhravý, Koblasa – Pšurný, R. Hruška, Heizer. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: Mikula, Šindler – Jelínek, Pešek

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri