Kometa Brno – Slavia 2:5 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Hr. Králové – Chomutov 7:2 (kon.)
PZ Kladno – Jihlava 0:9 (kon.) | HC Litvínov – Vsetín 5:0 (kon.) | Vítkovice – Liberec 5:4 (2:1 po s.n.)
Letňany – Olomouc 2:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Poruba 2011 8:1 (kon.) | Písek – Havířov 2:3 (kon.)
Třinec – Sparta 5:2 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
7:2 (2:1, 1:1, 4:0)
Piráti Chomutov
Neděle 04.01.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    A následně i odebrali puk a v přečíslení dvou na jednoho překonali Zvědělíka. Autorem gólové střely z vlastního oslabení byl TOMÁŠ HOFMAN. Asistence: David Malík.
     
    51:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další gól domácích, o osudu zápasu je rozhodnuto. Martin Hejna zkusil krásný bekhendový blafák, ten mu nevyšel, ale DOMINIK MATOUŠ dokázal dorazit do horní části branky. Asistence: Martin Hejna.
     
    49:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    MARTIN HEJNA dokázal propasírovat puk za záda brankáře Zvědělíka a domácí tak vedou již o tři branky! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    42:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Svěřenci trenéra Slabého si připravili tu nejlepší možnou odpověď. Matějček zavezl puk do pásma a vystřelil, s následnou dorážkou uspěl FRANTIŠEK HNIK. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    39:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Stejně jako Hradec v první části udeřili i hosté takřka před sirénou. JOSEF TOMAN se moc nerozmýšlel a silou doklepal puk za Vomáčkova záda. Asistence: Alan Lyszczarczyk, Daniel Novák.
     
    20:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže na střelu MARTINA HEJNY, kterou vyslal z bezprostřední blízkosti po nahrávce Tomáše Zahradníka, byl gólman hostí krátký. Asistence: Tomáš Zahradník, Filip Hronek.
     
    19:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro hosty a rychle využitá přesilová hra. Zvědělík dokázal pokrýt nahození Davida Malíka, proti dorážce DAVIDA CHALUPY byl ale bez šance. Asistence: David Malík, Tomáš Zahradník.
     
    12:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno, z nenápadné akce se zrodil gól! Ten padl podle prakticky stejného scénáře, jaký předvedli u své branky Hradečtí. Lyszczarczyk vyslal zkusmo střelu, kterou Vomáčka vyrazil a TOM POLÁK už měl se zakončením snadnou práci. Asistence: Alan Lyszczarczyk.
     
    06:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Chomutov nakonec doplatil na svoji pasivitu. Po neúspěšném pokusu o akci se Hradečtí vrhli do protiútoku. Zvědělík ještě napoprvé KRYŠTOFA HROUDNÉHO vychytal, napodruhé byl bez šance. Bez asistence.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 7. Hroudný, 20. Chalupa (Malík, Zahradník), 21. Hejna (Zahradník, Hronek), 43. Hnik (Matějček), 50. Hejna (Matějček), 52. Matouš (Hejna), 57. Hofman (Malík) – 13. Polák (Lyszczarczyk), 40. Toman (Lyszczarczyk, Novák)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Groh) – Havránek, Lier, Fanderlik, Kynčl, Hronek, Hroudný, Veselý – Matouš, Zahradník "C", Hofman, Malík, J. Moník, Hnik, Matějček, Hidveghy, Chalupa, F. Moník, Hejna. Trenér: Jiří Slabý.
    Piráti Chomutov: Zvědělík (Kotrla) – Lidák, Hlaváček, Dvořák, Běhula, Gröger, D. Novák, A. Novák – Toman, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, Palička, Svoboda, Tůma, Rindos, Hřebíček, Dejmek. Trenér: Kamil Koláček.

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Holeček
    bahis siteleri