Petrohrad – N.Novgorod 5:2 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 3:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 09.01.2015, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij DADONOV - 5:2
     
    56:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    O vítězství domácích je definitivně rozhodnuto. Panarin zpoza soupeřovic branky poslal kus černé pryže před brankoviště, kde si jej převzal JEVGENIJ DADONOV. Ten puk zpracoval a poté ho tažnou střelou usměrnil do protilehlého horního růžku. Asistence: Artěmij Panarin.
    Vladimir MALEVIČ - 4:2
     
    32:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje. Hosté opět snižují na rozdíl dvou branek. VLADIMÍR MALEVIČ vyslal prudký projektil od modré čáry, který někdo v brankovišti lehce tečoval. To ale znamenal problém pro Koskinena, který na to nestihl zareagovat a puk mu prolétl přes beton za záda. Asistence: Dmitrij Kazjonov.
    Maxim CHUDINOV - 4:1
     
    30:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Základem dalšího domácího gólu bylo vyhrané buly v útočné třetině. Panarin poslal přihrávku na střed mezikruží, kam si sjel MAXIM CHUDINOV. Druhý zmiňovaný ve volném prostoru nezaváhal a tvrdou ranou gólmana propálil. Asistence: Artěmij Panarin, Vadim Šipačjov.
    Jarkko IMMONEN - 3:1
     
    24:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nakonec se přeci jen Novgorod prosazuje a je zpět v boji o body. Salminen obkroužil branku a poté přesnou kolmou přihrávkou našel na protější straně JARKKO IMMONENA, ten neváhal a z úhlu poslal puk do horní části branky. Koskinen si na něj sáhl betonem, ale z prostorů tří tyčí jej vytěsnit nedokázal. Asistence: Sakari Salminen.
    Patrick THORESEN - 3:0
     
    20:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA přidává třetí gól hned na začátku druhéhoho dějství. Po střele Martenssona vznikl obrovský závar před brankou. Birjukov si lehl a snažil se puk zalehnout. Jenže ten zůstal ve hře, čehož využil PATRICK THORESEN, který přehodil ležícího brankaře. Asistence: Tony Martensson.
    Artěmij PANARIN - 2:0
     
    07:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je to již o dva góly. ARTĚMIJ PANARIN obdržel přihrávku k modré čáře. Zmiňovaný hráč vypálil a trefil volný prostor u pravé tyče. Přesouvající Birjukov nestihl na tuto ránu zareagovat včas. Asistence: Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačjov.
    Anton BURDASOV - 1:0
     
    02:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí jdou velice rychle do vedení. Prosadil se ANTON BURDASOV, který si krásně najel ze strany až před brankoviště. Birjukov čekal střelu k bližší tyči, ale místo toho přišla klička Burdasova, který objel hostujícího brankaře a poté zakončil do prázdné svatyně. Asistence: Dmitrij Judin.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Burdasov (Judin), 8. Panarin (Dadonov, Šipačjov), 21. Thoresen (Martensson), 31. Chudinov (Panarin, Šipačjov), 57. Dadonov (Panarin) – 25. Immonen (Salminen), 33. Malevič (Kazjonov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Kalinin (C), Rukavišnikov. Bělov, Kutějkin, Čudinov, Chafizullin, Judin – Thoresen Martensson, Červenka – Panarin, Šipačjov, Dadonov – Chohrjakov, Ericsson, Ketov – Burdasov, Kablukov, Barabanov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Apjapkin) – Bernackij, Hietanen, Vasiljev Grigorkev, Osipov, Malevič, Ternavskij, Ruděnkov – Filatov, Kazjonov, Wolski (C) – Salminen, Immonen, Stoljarov – Kňazev, Savinainen, Kazjonov – Žarkov, Haluzin, Potapov.

    Rozhodčí: Buturlin, Olenin – Medvěděv, Sadnikov
    bahis siteleri