Mountfield HK – Třebíč 3:1 (kon.) | Havířov – Vsetín 7:6 (1:0 po s.n.) | PZ Kladno – K. Vary 7:6 (1:0 po s.n.)
konec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 09.01.2015, 18:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    Už se nic nestane. Na začátku třetí periody měl Hradec velkou příležitost, když si Krátoška pohrál s obranou a poté jel sám na Svobodu. Toho ale nepřekonal. Poté se poprvé prosadili hosté zásluhou Maška. Hostům nicméně radost dlouhou nevydržela, protože definitivní vítězství domácích zpečetil kapitán Mountfieldu Kastner gólem z 45. minuty. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji Vám příjemný zbytek večera. (20:29:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Z pravé strany napřáhl Mašek jehož dělovka zamířila do připravené lapačky domácího muže v masce. Bude se vhazovat v útočné třetině Třebíče.
     
    58:52
    Vylučuje se na obou stranách. Na hostující straně dostává Vantuch menší trest za krosček. Na straně to je Hronek, který obdržel dvě minuty za hrubost.
     
    58:49
    Ačkoliv se po delší době dostal prohrávající celek do útočné třetiny, zůstává Svoboda v poli a nevypadá to, že by to Třebíč zkusila v šesti.
     
    58:09
    Michálek se chystal k zakončení, ale puk si nechal za zády. Následně se k němu dostal Hronek, ale jeho dělovka zamířla jen k zadnímu mantinelu.
     
    57:12
    Nevypadá to, že by Třebíč dokázala vytvořit nějaký závěrečný nápor. Hosté nemají síly a jsou i pod tlakem Hradeckých. Ti stále drží puk v jejich obranné třetině.
     
    56:19
    Domácím se nevyvedla rozehrávka, čehož chtěl využít Hort. Hostující útočník mířil ze strany do útoku, ale do zakončení se nepropracoval.
     
    55:40
    Hosté v plném počtu.
     
    55:14
    Hronek napřáhl až ke stropu a dělovkou vypálil. Trefil ale jen prvně stojícího hráče. Následně si to celé zopakoval. Avšak domácí mají stále puk ve své moci.
     
    54:15
    Hra Horácké Slavie je hodně vysunutá. Prohrávající celek přeci jen už nemá na co čekat, a tak se snaží napadat a útočit i ve čtyřech.
     
    53:40
    Na trestnou lavici usedá Šimka za hákování a domácí tak mají šanci definitivně potvrdit své vítězství. Uvidíme, jak s tím dokáží naložit.
     
    53:26
    Juráň chtěl překvapit domácího brankaře, Obkroužil bránu ale k bližší tyči nezakončil, protože mu kotouč sjel z čepele.
     
    52:35
    Volného prostoru u modré čáry chtěl využití Vladyka. Hradecký obránce pálil z první, avšak jeho střela byla zblokována hra je přerušena.
     
    52:03
    V této fázi hry je aktivnější Mountfield HK. Domácí jsou aktivnější a zdržují se před obranným pásmem svého soupeře.
     
    51:09
    Procházka clonil ve výhledu Svobody. Následně se dočkal i kotouče, nicméně jej nedokázal tečovat mezi prostor tří tyčí.
     
    50:30
    V individuální akci se ukázal Vantuch. Ten se prokličkoval k modré čáře a poté vypálil. Střela mu nicméně nesedla a Ašenbrenner nemusel zasahovat.
     
    49:23
    Nic to nemění na tom, že čas nekompromisně běží a Třebíč musí zabrat, pokud pomýšlí na body. Hraje ale pouze na necelé tři lajny a hosté jsou již unavení.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 13. Krátoška (Procházka, Miškář), 33. Krátoška (Kopta), 45. Kastner (Krátoška, Bezděk) – 42. Mašek (Salák, Juráň)


    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Faltýnek, Hercig, Hronek, Bezděk, Suda, Skála – Kastner (C), Miškář, Malinský – Krátoška, Bartoň, Michálek – Procházka, Plašil, Pavlík , Pilař, Kopta, Kratochvíla.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda ( Trnka) – Matov, Juráň, Hodek, Abrahám, Pelikán, Jirák, Šimka, Tůma, Hort, Salák, Vantuch, Mašek.
    bahis siteleri