Havlíčkův Brod – Hvězda Praha 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
HC Hvězda Praha
Neděle 25.01.2015, 11:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Pro dnešek se s vámi loučí a hezký zbytek neděle vám přeje Richard Wagner. (14:17:56)
     
    Ke konci duelu se nám roztrhl pytel s brankami. Znovu se dvakrát prosadil Brod a jednu trefu zaznamenala i Hvězda.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si ale nakonec berou svůj pětibrankový náskok zpět. Obrana Hvězdy nechala za svými zády volného Lukáše Berana, který nesobecky předal touš před prázdnou svatyni, kde jej nad beton Adama Špírka poslal DAVID MICHÁLEK. Tomu se tak povedl nevídaný kousek – oba dva hrací dny o tomto víkendu nasázel do branky Hvězdy Praha hattrick. Díky tomu se tak stává také jedním z nejpilnějších přispěvatelů do týmové kasy. Asistence: Lukáš Beran.
     
    58:22
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Jenže Pražané přidávají alespoň čestnou branku. Rebelové chybovali ve střední třetině a Matěj Valíček se chopil puku, najel na levý kruh a střelou na zadní tyč provětral Hanákovu vyrážečku. Ten vytěsnil puk tak nešťastně, že se obloučkem dostal před prázdnou klec, kde jej doklepl skákající DANIEL DIVIŠ! Asistence: Matěj Valíček.
     
    58:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pátá branka se třepetá za zády Adama Špírka. Nejprve sice domácí celek odehrál kotouč na zakázané uvolnění, ale po vyhraném buly před Hanákovou svatyní se prosazuje z rychlého brejku. Daniel Králíček zavezl touš po levém křídle před branku, na brankovišti si počkal na sjetí MARKA BANCÍŘE, jemuž předložil ideální pas, který domácí hráč přišpendlil pod víko marně se natahujícího gólmana. Asistence: Daniel Králíček.
     
    57:26
    Nyní už ale způsobil, že se gólman Adam Špírek zapotil, když byl Danielem Králíčkem vypálen směrem na jeho branku. Gólman Hvězdy podržel touš na hrudi.
     
    56:42
    Tam, zpátky, tam, zpátky. To není popsán pohyb dveří u nákupního supermarketu. To je jen výčet toho, jak se pohybuje kotouč. Bez žádného většího střeleckého zápřahu si jen tak klouže z pásma do pásma.
     
    55:41
    Hvězda je v plném počtu. Rebelové se díky dobré práci hostující defenzivy neodkázali na konci přesilovky dostat do pořádného zakončení, po němž by hrozila změna skóre.
     
    54:55
    Pražský celek se osvobodil a při následném průniku domácích do útočné třetiny vystřelil z levého kruhu Jiří Benák, ale jeho rána skončila jen nad.
     
    54:16
    Adam Špírek teď musel rychle k ledu, aby zastavil střelu z pravého kruhu, Zakončení domácích ale v klidu schoval na hrudi.
     
    53:41
    Hlavní rozhodčí má zřejmě rád hru v netradičním počtu hráčů na ledě. Na lavici pro hříšné muže kluziště ledového vykazuje Petra Svobodu (HVP), jemuž vyměřil trest za držení protihráče.
     
    53:07
    Také Hendrych se brzy vrátí na ledovou plochu. Kvůli hře vysokou holí se přerušila hra a díky tomu je tu vhazování před Špírkem.
     
    52:18
    Hosté jsou kompletní, ale domácí je drží v útočných choutkách na uzdě. Pražanům povolují pouze střely od modré, s nimiž nemá Miroslav Hanák nejmenší problémy a vykopává je betony.
     
    51:55
    Hvězda už hraje nějaký ten moment ve čtyřech a brzy bude kompletní. Navrátilec z trestné lavice hned střílel od modré, ale Hanák jeho pokus podržel.
     
    51:15
    Nejprve zlikvidoval dvě dorážky fantastický Adam Špírek a následně se sekáním provinil Pavel Hendrych (HBR), který tak putuje na lavici hanby.
     
    51:00
    Rebelové jsou kompletní a začíná jejich přesilovka pět na tři. Hvězda teď vyhodila puk k Hanákovi, takže čas ubíhá.
     
    50:08
    Fantastický Miroslav Hanák zastavil před branku se probíjejícího Davida Nováka (HVP), jemuž sebral backhandové zakončení vyrážečkou. Následně byl domácí gólman od Nováka atakován a rozhodčí jej vykazuje na trestnou lavici.
     
    49:47
    Havlíčkobrodští vyhráli buly a následně je obrana Hvězdy zavřela u prken. Kotouč pak po souboji vyletěl díky teči mimo hrací plochu.
     
    49:23
    Jenže domácí skvadra se hry v početní nevýhodě již nabažila a chce si znovu zahrát při rovném počtu playerů na obou stranách. Její prosby vyslyšel Lukáš Hruška (HVP), který se provinil držením protihráče.
     
    48:55
    A protože Rebelům to v oslabení tolik šlo, budou si ho moci pro velký úspěch zopakovat. Pavel Hendrych (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    48:36
    Rebelové se definitivně ubránili. Ke konci oslabení ještě podnikli výpad směrem do útoku, avšak ten znovu přerušil hvizd rozhodčího signalizující ofsajd.
     
    48:14
    Duo čárových opět zaúřadovalo. Hvězda se nedokázala sešikovat k nahrávce a díky nepřesnému pasu se tak píská zakázané uvolnění. Kopicův trest se blíží ke konci.
     
    47:35
    Nyní už se Hvězda vydala do útočného pásma, ale její snaha byla nepříliš přesná. Hráči se totiž nedohodli na modré čáře a rozhodčí chtě nechtě pískl ofsajd.
     
    47:18
    Rebelové se chopili ve své třetině puku a odpálili jej k brance Adama Špírka, jenž následně musel mít betony na stopkách, protože se David Michálek prokousal k puku.
     
    46:36
    Rebelové si zahrají oslabení. Mezi kruhy se provinil nedovoleným zákrokem Jiří Kopic (HBR), jenž je mj. vlastníkem průkazu rozhodčího, a je tak od svého kolegy arbitra poslán za katr.
     
    45:53
    Hra se stěhuje z pásma do pásma jako pouť z města do města. Nyní svou exhibici rozbalili pražští hokejisté před Miroslavem Hanákem a svoji nahrávací show zakončili střelou z levého kruhu, kterou domácí muž s maskou pokryl na hrudi.
     
    45:11
    Hvězda vyvezla kotouč k Hanákově svatyni, ale nic s ním nevyvedla, a tak se domácí družina v klidném tempu dostala zpět na kotouč a dobyla útočné pásmo.
     
    44:21
    Další akce začne vhazováním před maskovaným mužem Hvězdy. Ten přerušil hru po střele z prostoru mezi kruhy, jíž zastavil ve své lapačce.
     
    44:00
    Pražský celek je kompletní. Veverka skočil na led a hned se zapojil do hry. Domácí se však chopili touše a nastěhovali se znovu před Špírka.
     
    43:35
    A Pražané drželi dlouhou dobu kotouč před hájemstvím Miroslava Hanáka, který ale mohl zůstat v klidu, anžto se Hvězda do střely nedostala.
     
    42:34
    Domácí kombinovali, ale jejich nahrávání si nevedlo dál, než jen k jedné střele od mantinelu, kterou navíc Špírek snadno vykopl betonem. Hvězda následně vyhazuje.
     
    41:56
    Na druhé straně se hákováním provinil Ondřej Veverka (HVP), který tak znovu oslabuje svůj mančaft.
     
    41:38
    Jan Vidiy se prokličkoval skrze obranu až do zakončení, avšak jeho střela z prostoru mezi kruhy skončila na pohotových betonech Miroslava Hanáka.
     
    40:43
    Rebelové se nedostali hned po buly do útočné třetiny a jejich nepovedenou snahu pak na druhé straně napodobili i hráči z pražské Hvězdy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také ve druhé třetině se domácí dvakrát prosadili. Na rozdíl od té první ale pálili ostrými ne na začátku periody, ale na jejím konci. Díky tomu tak má domácí skvadra celkem pohodlný náskok do závěrečného dějství.

    Třetí třetina začne cca v 13:16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí družině se sice nepodařilo využít početní převahu, ale to ji nakonec nemuselo mrzet. Po závaru před Špírkovou klecí se dostal kotouč za branku, kde si Jan Jelínek chytře počkal a rychlou nahrávkou našel na brankovišti hůl JAKUBA ABBRENTA, jehož rychlá rána prošla skrze výstroj gólmana Hvězdy až za čáru. Asistence: Jan Jelínek a David Michálek.
     
    38:14
    Adam Špírek nejprve fantasticky zneškodnil ránu z prostoru mezi kruhy svými betony a následně při dorážce zlomil Jiří Vlach hokejku.
     
    37:45
    Hvězda dostala puk ven ze třetiny, ale domácí se rychle navrátili zpět a začínají rozjíždět svoji přesilovkovou kombinaci.
     
    37:07
    Ondřej Veverka (HVP) teď na zadním mantinelu podrazil svého protivníka a je odeslán na lavici hanby,
     
    36:36
    Rebelové mají i nadále více ze hry, ale nedokáží se dostat do pořádného zakončení. Když už nějaká střela přijde, je Špírek na místě.
     
    35:58
    Velká chyba v obraně Hvězdy! Adam Špírek vyjel mezi kruhy rozehrát puk, ale vinou špatné komunikace se spoluhráčem se nakonec ke kotouči dostal Pavel Hendrych, který ale nedokázal z kruhu trefit poloodkrytou klec!
     
    35:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přeci jen bylo asi zavedení hybridního icingu pro hokej dobrou věcí. Krom nespočetně velkých debat a sporů, které během hry vznikají, teď přinesl "hybrid" gól Rebelů. Jiří Vlach poslal kotouč přes všechny čáry na zadní mantinel, kde se k touši probil DAVID MICHÁLEK, který ze středního pásma ujížděl, seč mu síly stačily. Následně ve svém letu objel svatyni a zasunul přesně podél betonu do klece. Asistence: Jiří Vlach.
     
    34:41
    Nyní se pokoušela tahat za útočné provázky Hvězda, ale průnik Petra Svobody skončil jen ztrátou puku na zadním mantinelu.
     
    33:48
    Domácí se drží v útočném pásmu a neustále ohrožují Adama Špírka. Tomu nyní vypadla střela Jakuba Abbrenta, ale před dorážkou jeho jmenovce Kraučuka odpálil kotouč obránce.
     
    33:10
    Mezi kruhy se snažil prodrat ke střele Marek Bancíř, ale jako první byl u hracího předmětu bleskově vyjíždějící Adam Špírek, který jej schoval pod lapačkou.
     
    32:26
    Hvězda se chopila černého kolečka, s nímž se procpala až do útočného pásma, ale u pravého hrazení se po puku náhle shánělo hned šest hráčů a to byl důvod, že se kotouč ztratil z dohledu sudího pod bruslemi hráčů. Sudí tak přerušil hru a nařídil buly.
     
    31:36
    A Jelínek nakonec zavdal sudímu důvod k přerušení hry. Po souboji na zadním mantinelu se octl na ledě. Nakonec však vstal a odjel na střídačku.
     
    31:18
    Šance domácích nejprve ztroskotala na ofsajdu a následně se nedokázal prokličkovat až do zakončení Jan Jelínek.
     
    30:25
    Pavel Hendrych znovu dostal až příliš prostoru mezi kruhy. Jeho zakončení bylo o poznání přesnější než Vlachovo, ale kotouč letící pod horní tyčku senzačně vyškrábl lapačkou Adam Špírek!
     
    29:37
    Jiří Vlach se ocitl úplně sám mezi kruhy, ale dlouho si šteloval touš na střelu. Ta nakonec přišla, leč neměla patřičnou rasanci, a tak ji Špírek zkrotil betonem. Nečekal však, že se tam jako lev přijede bít David Michálek, který vyšťoural kotouč a dvakrát dorážel. Gólman Hvězdy měl ale betony pevné.
     
    28:37
    Jan Jelínek dostal namazáno na pravý kruh, odkud rychle střílel, ale jeho pokus skončil na hbitých nohách maskované opory Hvězdy.
     
    27:54
    Jako poustevník roštím se teď prokličkovával Jakub Hosták obranou Rebelů. Nakonec se prosekal až před Hanáka, jemuž backhandovým zakončením provětral betony.
     
    27:27
    Ke střele se na levém kruhu probil Pavel Hendrych, jehož zakončení ale skončilo vyraženo Špírkovou hrudí. Sudí následně přerušuje hru, anžto u mantinelu zůstal ležet jeden z hostujících špílmachrů.
     
    26:40
    Nejprve se nezdařil atak celku z hlavního města naší země a při domácím brejku znovu vyletěla ruka čárového rozhodčího do výše na znamení ofsajdu.
     
    25:57
    Pravidlo o ofsajdu bylo použito záhy i na druhé straně. Po vyhrané buly se pak cpali do zakončení Lukáš Beran s Davidem Michálkem, avšak Adam Špírek vyjel z klece a pokryl před nimi touš v lapačce.
     
    25:31
    Ofsajd teď překazil plány domácích, kteří se chtěli procpat do dalšího zakončení. Defenziva Hvězdy ale zabrzdila pronikajícího hráče a ten se vystavil do postavení mimo hru.
     
    24:35
    Jakub Abbrent se podruhé v krátkém časovém sledu prodral do zakončení, avšak jeho rána z prostoru mezi kruhy skončila jen na betonech pozorného Špírka.
     
    23:55
    Na druhé straně se dostal ke střele od modré David Novák, avšak jeho pokus s ledovým klidem pokryl ve výstroji Miroslav Hanák.
     
    23:37
    Jakub Abbrent zůstal po propadnutí obrany zcela sám před brankovištěm, nabruslil si před Špírka, ale toho rychlou střelou forehandem trefil jen do vyrážečky! Dobrá práce od gólmana Hvězdy!
     
    23:09
    Havlíčkobrodští teď nedokáží projít přes střední pásmo, které má Hvězda výtečně zavřené. Domácí tak musí dál vymýšlet, jak se dostat do útoku.
     
    22:03
    Pražané jsou kompletní. Na konci přesilovky ještě vystřelil od modré Jiří Kopic, ale jeho zakončení mířící pod břevno našel ve své lapačce gólman Špírek.
     
    21:35
    Rebelové se usadili v útočné třetině, ale nedaří se jim zakončit svou kombinaci střelou. Obrana Hvězdy trpělivě blokuje všechny střelecké mezírky.
     
    20:55
    Družstvo, jež nazývá Kotlinu jako domovský stadión, se teď po osvobození Hvězdy nedohodlo při rozehrávce a píská se zakázané uvolnění.
     
    20:20
    Jakub Abbrent vybruslil zpoza klece a zakončoval. Jeho střela ale zamířila jen do hrudníku Adama Špírka. Po následném buly střílel těsně vedle Dominik Suchý.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina ještě ani nezačala a na straně hostů (HVP) svítí trest. Zřejmě si v kabině pustili vysílání rádia Jerevan a zapomněli, že mají jít hrát. Jsou tedy potrestáni za pozdní nástup na led.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák (Folvarský) – Suchý, Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák – Abbrent, Jelínek, Kraučuk, Michálek, Beran, Vlach, Hendrych, Králíček, Bancíř.
    Trenéři: Václav Adam, Jaroslav Benc.

    HC Hvězda Praha: Špírek – Grim, Hosták, Novák, Valíček, O. Veverka, Velas, Vidiy, Kozohorský, Čmejla, Piovarči "C", Diviš, Šiler, Hruška, Svoboda.
    Trenér: Daniel Fuks.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Lukáš Klouda, Robin Horký.
     
    První třetinu ovládli domácí. A to jak výsledkově, tak i herně. Skvadra Rebelů se zkraje periody dvakrát prosadila, ale více jí defenziva Hvězdy nepovolila.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    I když se domácím povedlo vyvézt puk ven ze třetiny, založila Kobra brejk, který zakončil střelou z osy kluziště Milan Piovarči. Hanák vykopl kotouč do rohu.
     
    19:07
    Rebelové se nedohodli při rozehrávce a je z toho jen zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Hanáka.
     
    18:43
    Žádný z celků se teď nedokáže udržet v útočné třetině, a tak se hlavní dějiště hry nachází ve středním pásmu, odkud padají branky jen výjimečně.
     
    18:03
    Nyní už jsou kompletní i Rebelové a Jan Jelínek táhl po pravém křídle útok, který zakončil střelou do klína pražského brankáře.
     
    17:10
    Domácí celek znovu vyexpedoval kotouč ven ze své třetiny a první trestanci skáčou na ledovou plochu. Hvězda má zkrácenou klasickou přesilovku.
     
    16:21
    Rebelové se ale v oslabení zdařile brání a dokonce po vyvezení puku vypálili z levého kruhu, avšak na Špírkovy betony si nepřišli.
     
    15:55
    Rebelové byli pod menším tlakem a je z toho další vyloučení. Rozhodčímu se nelíbil zákrok Davida Michálka (HBR), který trefil soupeře hokejkou do horních částí jeho těla.
     
    15:10
    Miroslav Hanák pokryl pod lapačkou vyhozený puk a následně se strhla mela, po níž je na každé straně vyloučen jeden z hráčů. Jsou jimi Petr Svoboda (HVP) za nesportovní chování a Marek Bancíř (HBR) za krosček.
     
    14:50
    Družina vedená Václavem Adamem a Jaroslavem Bencem operuje v útočném pásmu před brankou Adama Špírka. Obrana Hvězdy je ale natolik koncentrovaná, že Rebely k ničemu nepouští.
     
    14:01
    Rebelové budiž kompletní. Hvězda sice ke konci početní převahy zkoušela kombinovat, avšak tuto se jí nepovedlo.
     
    13:25
    Havlíčkobrodští se brání na jedničku. Dvakrát po sobě nepustili soupeře přes střední pásmo a dokonce i sami zaútočili, leč bez ohrožení Špírkovy svatyně.
     
    12:39
    Rebelové rychle vyhodili puk ven ze třetiny a při následném návratu Hvězdy do pásma se k touši dostal Jakub Kraučuk, který upaloval sám na maskovaného muže hostů. Toho si rozhýbal, ale nakonec vypálil jen vedle.
     
    11:56
    Trest přichází také na druhé straně. Za držení protihráče je poslán za katr Pavel Hendrych (HBR).
     
    11:19
    Pražané jsou kompletní. Rebelové se sice dostali k zakončení, ale jejich střely v poklidu kryl maskovaný muž Kobry.
     
    10:19
    Minuta z oslabení je pryč a Hvězda se zdařile brání. Nyní dokonce odpálila kotouč daleko od branky Adama Špírka.
     
    09:18
    Jan Vidiy (HVP) je potrestán dvěma minutami za podražení. Přesilovka pro Havlíčkův Brod.
     
    05:26
    Nyní měl domácí gólman štěstí, když se mezi kruhy dostal do zakončení Kozohorský a tečovaný puk se svezl po zádech Miroslava Hanáka před prázdnou klec. Gólman Rebelů na poslední chvíli zareagoval a puk schoval pod lapačkou.
     
    04:35
    Pražané se protáhli do zajímavé střely. Ránu z prostoru mezi kruhy ale pokryl Miroslav Hanák v lapačce.
     
    03:26
    Domácí jsou i nadále aktivní a nyní musel maskovaný muž Hvězdy čelit výjezdu zpoza branky, ale Lukáš Beran nasměroval touš jen do jeho betonů.
     
    02:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostávají do trháku. Jakub Lacina zakombioval se svým kolegou s obranné dvojice a PATRIK HRABAŇ nakonec pokořil Špírka. Asistence: Jakub Lacina.
     
    01:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otevírají skóre a bleskově se dostávají do vedení, lepší vstup do utkání si ani přát nemohli! Puk putoval od Lukáše Berana přes Jiřího Vlacha až k DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž si dokázal výtečně poradit a překonal hostujícího gólmana! Asistence: Jiří Vlach, Lukáš Beran.
     
    Dobrý den. Omlouváme se vám za technické potíže, které zapříčinily, že začátek zápasu nebyl zcela přenesen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Rebelové se střetnou s Hvězdou dvakrát po sobě. V pátek se vydali Havlíčkobrodští k odloženému zápasu s pražským soupeřem a po tvrdém boji urvali výhru 5:3. Hattrickem se blýskl David Michálek a vynikající výkon odvedl brankář Miroslav Hanák. Ani domácí se nedali zahanbit a řádně potrápili obranné řady týmu z Vysočiny.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Michálek (Vlach, Beran), 3. Hrabaň (Lacina), 36. Michálek (Vlach), 40. Abbrent (Jelínek, Michálek), 59. Bancíř (Králíček), 59. Michálek (Beran) – 59. Diviš (Valíček)


    BK Havlíčkův Brod: Hanák (Folvarský) – Suchý, Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák – Abbrent, Jelínek, Kraučuk, Michálek, Beran, Vlach, Hendrych, Králíček, Bancíř.
    Trenéři: Václav Adam, Jaroslav Benc.

    HC Hvězda Praha: Špírek – Grim, Hosták, Novák, Valíček, O. Veverka, Velas, Vidiy, Kozohorský, Čmejla, Piovarči "C", Diviš, Šiler, Hruška, Svoboda.
    Trenér: Daniel Fuks.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Lukáš Klouda, Robin Horký
    bahis siteleri