Havlíčkův Brod – Hvězda Praha 6:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
HC Hvězda Praha
Neděle 25.01.2015, 11:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    53:41
    Hlavní rozhodčí má zřejmě rád hru v netradičním počtu hráčů na ledě. Na lavici pro hříšné muže kluziště ledového vykazuje Petra Svobodu (HVP), jemuž vyměřil trest za držení protihráče.
     
    51:15
    Nejprve zlikvidoval dvě dorážky fantastický Adam Špírek a následně se sekáním provinil Pavel Hendrych (HBR), který tak putuje na lavici hanby.
     
    50:08
    Fantastický Miroslav Hanák zastavil před branku se probíjejícího Davida Nováka (HVP), jemuž sebral backhandové zakončení vyrážečkou. Následně byl domácí gólman od Nováka atakován a rozhodčí jej vykazuje na trestnou lavici.
     
    49:23
    Jenže domácí skvadra se hry v početní nevýhodě již nabažila a chce si znovu zahrát při rovném počtu playerů na obou stranách. Její prosby vyslyšel Lukáš Hruška (HVP), který se provinil držením protihráče.
     
    48:55
    A protože Rebelům to v oslabení tolik šlo, budou si ho moci pro velký úspěch zopakovat. Pavel Hendrych (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    46:36
    Rebelové si zahrají oslabení. Mezi kruhy se provinil nedovoleným zákrokem Jiří Kopic (HBR), jenž je mj. vlastníkem průkazu rozhodčího, a je tak od svého kolegy arbitra poslán za katr.
     
    41:56
    Na druhé straně se hákováním provinil Ondřej Veverka (HVP), který tak znovu oslabuje svůj mančaft.
     
    37:07
    Ondřej Veverka (HVP) teď na zadním mantinelu podrazil svého protivníka a je odeslán na lavici hanby,
     
    Druhá třetina ještě ani nezačala a na straně hostů (HVP) svítí trest. Zřejmě si v kabině pustili vysílání rádia Jerevan a zapomněli, že mají jít hrát. Jsou tedy potrestáni za pozdní nástup na led.
     
    15:55
    Rebelové byli pod menším tlakem a je z toho další vyloučení. Rozhodčímu se nelíbil zákrok Davida Michálka (HBR), který trefil soupeře hokejkou do horních částí jeho těla.
     
    15:10
    Miroslav Hanák pokryl pod lapačkou vyhozený puk a následně se strhla mela, po níž je na každé straně vyloučen jeden z hráčů. Jsou jimi Petr Svoboda (HVP) za nesportovní chování a Marek Bancíř (HBR) za krosček.
     
    11:56
    Trest přichází také na druhé straně. Za držení protihráče je poslán za katr Pavel Hendrych (HBR).
     
    09:18
    Jan Vidiy (HVP) je potrestán dvěma minutami za podražení. Přesilovka pro Havlíčkův Brod.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Michálek (Vlach, Beran), 3. Hrabaň (Lacina), 36. Michálek (Vlach), 40. Abbrent (Jelínek, Michálek), 59. Bancíř (Králíček), 59. Michálek (Beran) – 59. Diviš (Valíček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák (Folvarský) – Suchý, Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák – Abbrent, Jelínek, Kraučuk, Michálek, Beran, Vlach, Hendrych, Králíček, Bancíř.
    Trenéři: Václav Adam, Jaroslav Benc.

    HC Hvězda Praha: Špírek – Grim, Hosták, Novák, Valíček, O. Veverka, Velas, Vidiy, Kozohorský, Čmejla, Piovarči "C", Diviš, Šiler, Hruška, Svoboda.
    Trenér: Daniel Fuks.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Lukáš Klouda, Robin Horký
    bahis siteleri