NY Islanders – Boston 2:5 (kon.) | NY Rangers – Montreal 0:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.)
Ottawa – Dallas 3:6 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.) | Florida – Columbus 3:2 (kon.)
Toronto – Arizona 1:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Calgary – Minnesota 0:1 (kon.)
Edmonton – Buffalo 3:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 6:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:3 (1:0, 0:0, 0:3)
Arizona Coyotes
Pátek 30.01.2015, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto (kapacita 20270 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:08
    Domácí to po reklamní přestávce již zkouší v šesti, Bernier zůstal na střídačce!
    Sam GAGNER - 1:3
     
    56:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    V samém závěru přesilové hry se Coyotes přeci jen prosazují a výrazně se tak přibližují vítězství v dnešním zápase! Zcela nehlídaný SAM GAGNER v mezikruží parádně sklepl nahození Keitha Yandlea od modré čáry, Bernier neměl šanci proti tečované střele zakročit! Asistence: Keith Yandle a Martin Erat.
     
    56:07
    Bernier nyní podržel svůj tým, když zastavil nebezpečnou střelu Stona od modré čáry a následnou dorážku Vermetta z bezprostřední blízkosti!
     
    54:34
    Po icingu Maple Leafs se strhla první menší roztržka v dnešním zápase. Vše se seběhlo poté, co David Clarkson po odpískání dohrál Ekman-Larssona, v hlavním dění se ocitli také Hanzal s Eratem. Vše nakonec rozhodčí vyřešili menším trestem za hrubost pro Clarksona, následovat tak bude přesilovka Coyotes.
     
    46:23
    Andrew Campbell ale nyní míří na trestnou lavici, inkasuje menší trest za hru vysokou holí.
    Martin HANZAL - 1:2
     
    43:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tentokrát už byl ale i Bernier krátký! Hanzal vyhrál vhazování, puk se odrazil do rohu, kde jej Sam Gagner rychle poslal zpátky před branku, kde už byl připravený MARTIN HANZAL a z velmi ostrého úhlu dokázal propasírovat kotouč za Bernierova záda! Asistence: Sam Gagner.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 1:1
     
    40:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Třetí třetina začíná velmi nevídanou brankou! Ihned po vhazování OLIVER EKMAN-LARSSON nahodil puk z vlastní modré čáry na branku, puk před Bernierem tak nešťastně skočil, že domácí brankář nestihl zareagovat! Asistence: Lauri Korpikoski.
     
    38:23
    Lucas Lessio se parádně natlačil ke střele, ani natřikrát ale Berniera nepřekonal. Navíc je odpískán faul Brendanu Shinniminovi, který se v souboji s Riellym provinil nedovoleným bráněním.
     
    36:56
    Bernier předvedl parádní zákrok betonem proti dorážce Martina Hanzala z bezprostřední blízkosti, předtím musel brankář Toronta řešit střelu Yandlea od modré čáry.
     
    34:14
    Arizoně se v přesilovce nedaří, David Booth se nyní dokonce dostal do vynikající šance, puk ale nedokázal přes Smithův beton dostat do branky.
     
    33:08
    Přesilová hra pro Coyotes, za hru vysokou holí je vyloučen Jake Gardiner, navíc se jednalo o krvavé zranění, přesilovka Coyotes tak bude trvat 4 minuty.
     
    32:52
    Elitní formace Leafs nyní zahrála parádní kombinaci, kdy Kessel odtáhl celou hru na pravou stranu, aby pak nezištnou přihrávkou našel Tylere Bozaka, proti jehož střele se ale Smith dokázal parádně přemístit a vyrazit kotouč!
     
    30:09
    Keith Yandle šikovně uvolnil Lauriho Korpikoskiho, který zcela osamocen střílel z mezikruží jen těsně vedle Bernierovy branky.
     
    18:32
    Smith vyrazil Bozakovu střelu pouze před sebe, kde stál na dorážku připravený James van Riemsdyk, Smith ale parádním zákrokem betonem uchránil stávající skóre.
    Phil KESSEL - 1:0
     
    16:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení, o což se stará elitní útok Toronta! James van Riemsdyk zkušeně počkal se svou přihrávkou na najíždějícího PHILA KESSELA, který dostal kousek volného prostoru a přesnou střelou mezi Smithovy betony otevírá skóre dnešního zápasu! Asistence: James van Riemsdyk a Morgan Rielly.
     
    12:06
    První přesilová hra pro Toronto v dnešním zápase, za držení protihráče je vyloučen Michael Stone.
     
    05:22
    Ekman-Larsson nyní z dorážky nastřelil vnější tyč Bernierovy branky!
     
    03:50
    Uvidíme ale první přesilovou hru v zápase, kterou si zahraje Arizona. Za držení protihráče je vyloučen útočník Trevor Smith.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 17. Kessel (van Riemsdyk, Rielly) – 41. Ekman-Larsson (Korpikoski), 44. Hanzal (Gagner), 57. Gagner (Yandle, Erat)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Holzer, Franson, Rielly, Polák, Gardiner, Granberg – Komarov, Lupul, Kessel – van Riemsdyk, Bozak, Clarkson – Winnik, Kadri, Santorelli – Booth, Smith, Holland. Trenér: Peter Horachek.
    Arizona Coyotes: Smith (McKenna) – Yandle, Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Campbell, Murphy – Rieder, Vermette, Doan (C) – Erat, Hanzal. Gagner – Crombeen, Chipchura, Moss – Lessio, Shinnimin, Korpikoski. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Charron, Rooney – Galloway, Cvik

    Diváci: 18837
    bahis siteleri