NY Islanders – Boston 2:5 (kon.) | NY Rangers – Montreal 0:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.)
Ottawa – Dallas 3:6 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.) | Florida – Columbus 3:2 (kon.)
Toronto – Arizona 1:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Calgary – Minnesota 0:1 (kon.)
Edmonton – Buffalo 3:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 6:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:3 (1:1, 5:0, 0:2)
Anaheim Ducks
Pátek 30.01.2015, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrick MAROON - 6:3
     
    58:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Lindholm křížnou přihrávkou oslovil PATRICKA MAROONA, který vstřelil třetí branku Anaheimu. Gól kosmeticky upravující výsledek. Asistence: Hampus Lindholm.
    Matt BELESKEY - 6:2
     
    41:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté na začátku třetí třetiny snižují na 2:6. Se štěstím se prosadil MATT BELESKEY. Ducks mají ještě malou naději na body v zápase. Asistence: Ryan Kesler.
    Brenden DILLON - 6:1
     
    36:07
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení. Brenden Dillon a Matt Tennyson jeli v brejku dva na jednoho. Dvakrát si vyměnili kotouč a BRENDEN DILLON střílel do branky. Kotouč si za brankovou čáru srazil vracející se Beleskey. Do branky hostů jde Andersen. Asistnece: Matt Tennyson
    James SHEPPARD - 5:1
     
    34:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To už začíná být exhibice. 14. tým tabulky NHL drtí lídra celé soutěže. Goodrow našel JAMESE SHEPPARDA, který puk zkušeně uklidil do branky. Tomáš Hertl si připisuje druhou asistence v tomto zápase. Asistence: Barclay Goodrow, Tomáš Hertl.
    Matt IRWIN - 4:1
     
    32:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Logan Couture poslal přihrávku do druhé vlny, ve které byl MATT IRWIN, jehož rychlá střela mířila přesně pod horní tyčku. Brankář Ducks s tím nemohl nic dělat. Asistence: Logan Couture.
    Patrick MARLEAU - 3:1
     
    26:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Burnsovu střelu od modré tečoval před brankářem Bryzgalovem PATRICK MARLEAU. Domácí vedou už 3:1. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.
    Barcley GOODROW - 2:1
     
    22:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tomáš Hertl posunul kotouč na Shepparda, který viděl na brejk připraveného BARCLEYE GOOODROWA, který si s brankářem Bryzgalovem poradil střelou mezi betony. Asistence: James Sheppard, Tomáš Hertl.
    Joe PAVELSKI - 1:1
     
    07:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace v přesilové hře znamená vyrovnání. Obrana Anaheimu byla jako namalovaná. Merleau posunul na Thorntona, který vyzval ke skórování JOE PAVELSKÉHO, který s díky nabídky přijal. Asistence: Joe Thornton, Patrick Merleau.
    Andrew COGLIANO - 0:1
     
    04:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se postávají do vedení. Z bezprostřední blízkosti se prosazuje ANDREW COGLIANO. Niemi reagoval na první střelu, s dorážkou nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Rickard Rakell, Jakob Silfverberg.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. Pavelski (Thornton, Marleau), 23. Goodrow (Sheppard, Hertl), 27. Marleau (Burns, Thornton), 33. Irwin (Couture), 35. Sheppard (Goodrow, Hertl), 37. Dillon (Tennyson) – 5. Cogliano (Rakell, Silfverberg), 42. Beleskey (Kesler), 59. Maroon (Lindholm)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Burns, Vlasic, Tennyson, Dillon, Mannan, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Goodrow, Sheppard, Hertl – Scott, Desjardins, McGinn
    Anaheim Ducks: Bryzgalov (Andersen) – Lovejoym Fowler, Beauchemin, Lindholm, Vatanen, Stoner – Perry, Getzlaf, Maroon – Beleskey, Kesler, Palmieri – Silfverberg, Rakell, Cogliano – Jackman, Thompson, Bourque

    Rozhodčí: Dwyer,Kowal – MacPherson, Morin

    Diváci: 17562
    bahis siteleri