Vsetín – Havířov 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Přerov 6:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
6:2 (1:0, 4:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pátek 30.01.2015, 17:00 • ZS Poruba • Liga juniorů
Partner:
     
    41:02
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácíá se vcelku snadno dostali do útočné třetiny a byť mohl JONÁŠ MLÁDEK nahrávat na obě křídla, jen si vybrat, volil střelu zápěstím a sám překvapen, že puk prošel Grigárkovi nad lapačkou slavil svůj druhý gól. Asistence: Denis Brnčál.
     
    37:07
    Poruba právě vstřelila branku!
    Grigárka překvapila střela z mezikruží. Autorem branky je MAREK SMRČKA. Asistence: Vojtěch Holaň.
     
    35:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    První využitá přesilovka. Autorem branky je PATRIK ZAVŘEL, kterému se podařilo překvapit Mizeru střelou z otočky na levém kruhu. Asistence: Pavel Kubal a Martin Helešic.
     
    30:07
    Poruba právě vstřelila branku!
    RT TORAX si okamžitě vzal tříbrankové vedení zpět. MARTIN HAVRÁNEK střelou po ledě poprvé překonává Grigárka. Asistence: Josef Fibrich.
     
    29:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se za svou snahu přeci jen dočkali gólu. Puk z hokejky MICHALA KENŠI prošel Mizerovi nad rameno pod horní tyč. Asistence: Ivo Blahunek.
     
    26:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se pokusili o snížení, jenže domácí kotouč získali na své hole a JONÁŠ MLÁDEK střelou k druhé tyči. Asistence: Denis Brnčál.
     
    24:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba si v útočné třetině dělala co chtěla. Důsledkem byl blafák jako ze zpomaleného filmu v podání JOSEFA FIBRICHA, který si gólmana položil na led a šikovně kolem něj zasunul puk k levé tyči. Asistence: Martin Havránek a Jakub Schwarz.
     
    17:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští puk získali ve vlastním pásmu zpět a rychlým brejkem se dostali do útočné třetiny, kde ROBIN GOLA lehkou střelou překonal Sekulu a oslavil tak svůj dnešní svátek. Asistence: Marek Smrčka.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 18. Gola (Smrčka), 25. Fibrich (Havránek, Schwarz), 27. Mládek (Brnčál), 31. Havránek (Fibrich), 38. Smrčka (Holaň), 42. Mládek (Brnčál) – 30. Kenša (Blahunek), 36. Zavřel (Kubal, Helešic)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Mizera (Bayer) – Síkory Štěpán, Ščurek, Gálik, Ryška, Kropka, Baca – Gola R., Kurnik, Schwarz, Brnčál, Fibrich, Mládek, Smrčka, Holaň, Havránek
    HC ZUBR Přerov: Sekula (Grigárek) – Mašíček, Šťastný, Kundrátek, Smolka – Zavřel, Helešic, Kubal, Zdráhal, Novák, Pecha, Kenša, Kolařík, Blahunek

    Rozhodčí: Trombík – Poruba, Štěpán
    bahis siteleri