Havlíčkův Brod – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 30.01.2015, 16:00 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:56
    Michal Teplý se v pravém kruhu pořádně napřáhl a vyslal dělovku, která orazítkovala bližší tyč! U vzdálenější tyče se po dorážce ještě natahoval Radim Pejchal, ale na puk už nedosáhl!
     
    46:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se prosazují počtvrté v tomto utkání a vedou již o tři góly! Michal Teplý z levé strany naservíroval puk ke vzdálenější tyči VÁCLAVU PISKAČOVI, jenž dokázal přestřelit betony přesouvajícího se Michala Kuhna! Asistence: Michal Teplý.
     
    44:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení se ovšem prosazují domácí a navyšují své vedení! VOJTĚCH VEVERKA se natlačil až před hostujícího brankáře, jemuž puk po bekhendovém zakončení propadl mezi rukou a tělem! Bez asistence.
     
    43:56
    Jakub Rubner (HBR) dostává 2 minuty za podražení.
     
    43:40
    Vojtěch Holenda se ujal puku po chybné rozehrávce hostů a středem hřiště pronikal sám na brankáře, jeho zakončení jen těsně minulo pravý horní růžek Kuhnovy klece!
     
    41:59
    Michal Teplý se dostal do úniku a na gólmana hostů chtěl vyzrát bekhendovým blafákem, Michal Kuhn se ovšem roztáhl a puk vykopl pravým betonem!
     
    39:55
    Dominik Arbelovský ležel na brankové čáře a čelil několika dorážkám libereckých útočníků, kteří se už radovali z gólu, hlavní arbitr však nekompromisně rozpažil a branku neuznal, jelikož puk nepřešel brankovou čáru!
     
    39:08
    Vojtěch Veverka (HBR) je vyloučený na 2 minuty za hrubost.
     
    38:34
    Richard Cachnín (HBR) dostává 2 minuty za podražení.
     
    37:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové otáčejí skóre a právě se ujímají vedení! Václav Piskač zpoza brány přesným pasem našel před brankovištěm neobsazeného VOJTĚCHA HOLENDU, který překonává hostujícího gólmana! Asistence: Václav Piskač, Jan Petržílek.
     
    37:08
    Václav Piskač se dostal tváří v tvář hostujícímu gólmanovi, jenž domácího útočníka ale vychytal levým betonem!
     
    35:16
    Domácím se nabízí druhá početní výhoda, na trestnou lavici usedá Petr Bitman (LIB) na 2 minuty za podražení.
     
    29:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostali do rychlého protiútoku a Michal Teplý s RADIMEM PEJCHALEM ujeli do přečíslení dva na nikoho, Michal Teplý z levé strany naznačil kličku do forhendu a přenechal kotouč svému kolegovi z útoku, jenž jej pohodlně uklidil do odkryté klece! Asistence: Michal Teplý.
     
    22:06
    Máme tu první vyloučení zápasu, Vítek Zeman (LIB) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    17:36
    Petr Benda si rozhýbal domácího gólmana a zakončoval bekhendovým blafákem, Dominik Arbelovský byl ale na místě včas a puk vyrazil levým betonem!
     
    17:36
    Petr Benda se řítil sám na bránu, při zakončení byl ale seknut Pavlem Zvěřinou, pročež bylo nařízeno trestné střílení!
     
    15:19
    V další ohromné šanci se objevili hosté, nejprve se ke střele před brankovištěm dostal Petr Bitman, jehož pokus domácí strážce svatyně vyrazil pravým betonem, následně ještě dorážel Petr Šafařovský, ale ani on nedokázal překonat Dominika Arbelovského!
     
    10:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rebelové po celou dobu byli útočnější, z gólu se ovšem radují hosté! Domácí obrana si nevšímala PETRA BENDY, který se nikým neatakován zpoza brány dostal až před brankoviště a měl dostatek času, aby puk přišpendlil bekhendem pod víko domácí klece! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    04:28
    Hosté se dostali do dobré pozice, střelu Jakuba Rychlovského z bezprostřední blízkosti ještě dorážel Jiří Beran, Dominik Arbelovský však tuto šanci zneškodnil a udržel kotouč ve svém náručí!

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 30. Pejchal (Teplý), 38. Holenda (Piskač, Petržílek), 45. Veverka, 47. Piskač (Teplý) – 11. Benda (Rychlovský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Horák, Marek – Petržílek "C", Holenda, Pokorný – Veverka, Cachnín, Teplý, Pejchal, Přibyl, Kohout – Kulhánek, Tecl, Piskač.
    Bílí Tygři Liberec: Kuhn – Aubrecht, Adamec, Šuráň, P. Beran, J. Beran, Bitman, Benda, Dospěl, Hájek, Šafařovský, Zeman, Stratílek, Rychlovský.

    Rozhodčí: Ondřej Polák – Tomáš Krejčí, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri