Jihlava – Ružomberok 3:1 (kon.) | Botoşani – Trenčín 0:1 (kon.) | Katowice – Karviná 1:3 (kon.)
Liberec – CSKA Sofia 2:3 (kon.) | Sparta – FCSB 0:3 (kon.)
konec
FC Botoşani
0:1 (0:0)
AS Trenčín
sk Pátek 06.02.2015, 14:00 • Belek, Turecko • Přípravný zápas
     
    85
    Trenčín dal gól!

    Trenčania najlepším spôsobom potrestali škaredý faul na Vlčeka a dostávajú sa do vedenia! Zahrávali totiž štandardku v strede ihriska, po ktorej sa lopta po pravej strane dostala až na Edmonda. Ten poslal krížny center popred bránu, brankár na loptu nedočiahol a tak ju JAMES LAWRENCE bez väčších problémov umiestnil do odkrytej brány!
     
    82
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Gino van Kessel, prichádza Martin Vlček.
     
    76
    Tak to bol nádherný futbalový okamih! Holúbek centroval z rohu, lopta síce bola odvrátená na bližšej žrdi, práve Holúbek sa ale vo vzdialenosti 25 metrov od brány oprel do odrazenej lopty a jeho nádherný volej vyboxoval brankár na roh!
     
    73
    Trenčín podnikol nebezpečný brejk a mohlo byť 0:1! Edmond v gólovej pozícii ešte posúval van Kesselovi, ten na prvý pokus nevystrelil, po priťuknutí od Koolwijka to už bolo podstatne lepšie, van Kessel ale mieril z rohu šestnástky oblúčikom nad!
     
    64
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza James Lawrence.
     
    57
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Damián Bariš.
     
    54
    Dve dobré možnosti AS v krátkom slede! Najprv mali Trenčania výhodu rohového kopu, pričom brankár Rumunov center výrazne podcenil a takmer si loptu vrazil do brány. Po ďalšom útoku strieľal z hranice šestnástky Koolwijk, mieril nad.
     
    50
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jairo da Silva, prichádza Emmanuel Edmond.
     
    49
    Ešte väčšia šanca Gubu, AS už malo viesť! Center z rohu bol síce zablokovaný, pri opakovanom pokuse sa však do lopty pred päťkou zavesil Guba a krásnou ,,rybičkou" loptu umiestnil k pravej žrdi, brankár famóznym zákrokom vyrazil!
     
    48
    Po rohu nebezpečná situácia, hlavičkoval tam Rundič, lopta potom len tak preskákala cez šestnástku, až ju obranca odvrátil na ďalší roh, AS v tlaku!
     
    45
    A tak predsa, Botosani sa v závere polčasu mohlo ujať vedenia! Obrana AS ,,zabudla" na nabiehajúceho útočníka, ten sa v šestnástke dostal k dlhej lopte a len veľmi tesne prestrelil trenčiansku bránu, to bolo o centimetre!
     
    40
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Ryan Koolwijk.
     
    36
    Van Kessel sa radoval z gólu, bol ale v postavení mimo hry! Perfektná rýchla akcia stredom ihriska začala u Rabiua, ten vysunul práve van Kessela, ktorý obstrelil brankára, jeho radosť zastavila zastávka postranného rozhodcu!
     
    34
    Takmer vlastný gól Botosani! Bola to pritom vskutku nenápadná akcia – van Kessel centroval z pravej strany, Guba loptu pred bránou síce nezasiahol, tá však doputovala na vzdialenejšiu žrď, kde si ju stopér Botosani takmer vrazil do brány!
     
    24
    Dlouhý výkop domácích konči až u trenčínské brány, Šemrinec vybíhá hráč Botosani si na něj děla kličku ta mu vycházi, přihraje svému spoluhráči a ten stříli jen těsně vedle Trenčínské branky.

    Tomáš Schügerl

    Viktor Polok

    Branky: 85. Lawrence


    FC Botoşani: Curileac – Homei, Tincu, Oltean, Acsinte – Codoban, Vaşvari, Roşu – Fulop, Batin, Ivanovici
    Náhradníci: Tiut (NB), Patache, Ngadeu, Tincu, Bordeanu- Ianc, Danci, Croitioru, Roussel, Hadnagy, Quenten

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Ramón Rodríguez da Silva, Rundič, Holúbek – van Kessel, Lobotka, Bero, Rabiu – Guba, Jairo da Silva
    Náhradníci: Chovan (NB), Skovajsa, Bariš, Koolwijk, Madu, Lawrence, Vlček, Edmond, Kleščík
    bahis siteleri