Gaia – Poruba 24:28 (kon.)
konec
Colegio de Gaia
24:28 (13:14)
DHC Sokol Poruba
Sobota 07.02.2015, 19:00 • C.D.E Colegio de Gaia • European Cup
     
    60
    Konec zápasu. (24:28) (21:22:44)
     
    Český tým si před zítřejším odvetným zápasem dokázal vytvořit čtyřbrankový náskok a má tak před zítřejším zápasem dobrou pozici. Zítra může Poruba prohrát o tři branky a i tak postoupí do čtvrtfinále Challenge cupu. (24:28)
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    Házenkářky Poruby odcestovaly do portugalského Porta s bojovnou náladou a rády by Colegiu uštědřily porážku. Kouč Poruby Jiří Beňadik k víkendovému osmifinálovému dvojzápasu řekl: „Čekají nás v každém případě dva těžké zápasy, kdy se budeme muset vypořádat nejen s hrou soupeře, ale taky nezvykle malou halou, ve které se bude hrát. Proto je důležité, že jsme v Portu už od poledne. Večer máme v hale trénink, kde si holky budou moci vše osahat. Hala je doopravdy malá a útulná."
     
    Dobrý den, vítám Vás u on-line přenosu osmifinálového utkání Challenge cupu žen mezi portugalským Colegio de Gaia a českým zástupcem DHC Sokol Porubou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Josef Zdobinský

    Colegio de Gaia: Roháčková (Bártová, Doláková) – Bělohoubková, Varmužová, Mýlková, Šviráková, Adámková, Rechtorisová, Chovancová, Minarčíková, Marčíková, Revajová, Kostelná.
    DHC Sokol Poruba: N. Silvová (Vieirová, ) – Veigová, Soaresová, V. Silvová, Rodriguesová-Sabinová, Resendová, Pinhoová, Motaová, Limaová, Ganteová, Costaová, Carvalhoová, Cabralová, Andraeová.

    Rozhodčí: Marko Sekulič, Vladimír Jovandič
    bahis siteleri