SP ve skocích na lyžích - kvalifikace muži HS134, Vítěz: M. Eisenbichler (GER) (kon.) | SP ve skocích na lyžích - muži HS142, Titisee Vítěz: S. Freund (GER) (kon.)
konec
SP ve skocích na lyžích - muži HS142, Titisee-Neustadt

Vítěz: S. Freund (GER)

Sobota 07.02.2015, 16:30Skoky na lyžích
    Druhé kolo Romana Koudelky
     
    5
    Nikoliv, nesesadí. Tradičně dobrý styl, o tom žádná, ale 132 metrů. To je o půl metru méně než Noriaki Kasai, přesto jde Koudy na druhé místo před Kasaie a je spokojený. Ztráta na Krafta činí sedm bodů.
     
    5
    Sesadí Stefana Krafta Roman Koudelka?
     
    20
    Jandys měl sice okno o jeden stupínek vyšší, ale druhé kolo již nebylo z pohledu českého skokana tak dobré jak první. 125,5 metrů a Jakub Janda si pohorší, aktuálně je na osmé pozici.
     
    20
    Druhou desítku skokanů otevře Jakub Janda.
     
    48
    A Roman se také pochlapil, jen co je pravda! 136 metrů při odpočtu pěti bodů je výborné! Český závodník je čtvrtý s nepatrnou ztrátou šesti desetin na druhého Kamila Stocha.
     
    48
    Na můstku máme Romana Koudelku.
     
    6
    Jakub Janda šel an parádních 127,5 metrů a bude asi hodně hodně dlouho na první pozici. Tohle by mělo stačit na druhé kolo.
     
    6
    Jakub Janda je již připraven.
     
    V kvalifikaci to zatím vypadá, že první skokan Lukáš Hlava bude zřejmě v hlavním závodě chybět, naopak skok se výborně povedl Jakubu Jandovi, který jde do prvního kola.

    Tomáš Lysý

    bahis siteleri