Česko U19 – Švýcarsko U19 3:5 (kon.)
konec
Česko U19
3:5 (2:0, 0:3, 1:2)
Švýcarsko U19
Neděle 08.02.2015, 10:00 • Sportovní hala, Králův Dvůr • Přátelský zápas
     
    59:56
    Švýcarsko U19 právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Svým třetím gólem v utkání rozhoduje o vítězství Švýcarska ISABELLE GERIGOVÁ. Asistence: Annika Dierksová.
     
    56:32
    Česko U19 právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace vstřelila kontaktní gól a v závěru utkání je tak postaráno o drama! Autorem gólu je KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ, která napodruhé propasírovala míček za brankářku Müllerovou. Asistence: Daniela Frantíková.
     
    45:11
    Švýcarsko U19 právě vstřelilo branku!
    Tohle je nesmírná škoda, český tým inkasuje v době přesilové hry. Úspěšnou střelkyní je ISABELLE GERIGOVÁ, která tak vsítila svou druhou branku v utkání. Asistence: Jasmin Krähenbühlová.
     
    35:21
    Švýcarsko U19 právě vstřelilo branku!
    Reprezentantky helvétského kříže otáčejí skóre ve svůj prospěch. Do listiny střelkyň se kuriózním způsobem zapsala ANNIKA DIERKSOVÁ, od jejichž zad se míček po nahození Kusterové odrazil přímo do brány. Asistence: Sandra Kusterová.
     
    25:57
    Švýcarsko U19 právě vstřelilo branku!
    Neuplynula ani minuta od vstřelení kontaktního gólu a je vyrovnáno. O vyrovnávací branku se postarala SANDRA KUSTEROVÁ, která brejkovou situaci využila přesnou střelou k tyči. Bez asistence.
     
    25:00
    Švýcarsko U19 právě vstřelilo branku!
    Ke smůle českých hráček, který byly ve druhé části jednoznačně aktivnější, se potvrdilo otřepané pravidlo nedáš – dostaneš. Kontaktní branku vsítila ISABELLE GERIGOVÁ, po jejímž nepříliš prudkém pokusu se míček došoural až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    14:41
    Česko U19 právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace odskakuje svým soupeřkám na rozdíl dvou gólů! Na bránu Müllerové se rozjela DANIELA FRANTÍKOVÁ, která trestné střílení zakončila forhendovou kličkou a poslala míček pod horní růžek svatyně. Po necelé čtvrthodině hry má tak česká hráčka zaděláno na hattrick. Bez asistence.
     
    12:46
    Česko U19 právě vstřelilo branku!
    Naše děvčata otevírají skóre zápasu a dostávají se tak do vedení! Vachoušková z levé strany adresovala přihrávku DANIELE FRANTÍKOVÉ, která se příliš nerozpakovala a na bránu Švýcarska vyslala jedovatou střelu, na kterou Müllerová nestačila zareagovat. Asistence: Karolína Vachušková.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 13. Frantíková (Vachušková), 15. Frantíková, 57. Vachušková (Frantíková) – 25. Gerigová, 26. Kusterová, 36. Dierksová (Kusterová), 46. Gerigová (Krähenbühlová), 60. Gerigová (Dierksová)


    Česko U19: Kuchyňková (31. Tomšová) – Syslová, Hložánková, Mrázková, Nová, Divišová, Vrlíková, Jurečková, Pantělejevová, I. Paloncyová, Palatínusová, Vachušková, Frantíková, Kašparová, Suková, Buchalová, Šuranyiová, Plášková, Loudová
    Švýcarsko U19: Müllerová (Schenková) – Mahlerová, Krahenbuehlová, Wieland, Reiser, Zwisslerová, Kohlerová, Gerigová, Mattleová, Kuhnová, Kusterová, Kühneová, Dierksová, Steinerová, Cottiová, Greberová, Wildermuthová, Hofmannová

    Rozhodčí: Schram, Kroese
    bahis siteleri