Švýcarsko – Česko 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:5 (1:2, 1:3, 0:0)
Česko
Neděle 08.02.2015, 13:45 • Ilfis Stadion, Langnau im Emmental • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    33:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedovolený zákrok je potrestán, v hektické pasáži zvyšujeme na 5:2 z našeho pohledu. Trestné střílení proměnila NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která se tak podruhé za víkend raduje z hattricku!
     
    32:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale české naděje zase rychle odskakují do dvoubrankového vedení. Opět ve hře čtyř proti čtyřem se trefila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ – 2:4! Asistence: Magdalena Erbenová.
     
    30:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po polovině utkání domácí hokejistky snižují na nejtěsnější rozdíl, konkrétně RAHEL ENZLEROVÁ – 2:3. Asistence: Tina Brandová.
     
    22:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hokejistky náročné oslabení ubránily a krátce po jeho skončení navyšují vedení! Byla to právě SABINA MATOUŠKOVÁ, jež před chvilkou opustila trestnou lavici, kdo zařídil gól na 1:3! Asistence: Anna Kotounová.
     
    06:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obdržená branka naši patnáctku v žádném případě nesrazila, naopak! Teď se na led vrátila naše dlouhodobě nejproduktivnější dvojka a Kaltounková připravila NATÁLII MLÝNKOVÉ druhou trefu zápasu – 1:2! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    02:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale česká odpověď je opravdu blesková, po 40 vteřinách naše hokejistky vyrovnávají skóre! Úspěšnou střelkyní je NATÁLIE MLÝNKOVÁ – 1:1. Bez asistence.
     
    01:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak první gól na turnaji inkasujeme ve třetím utkání bohužel hodně rychle. Švýcarkám stačilo 93 sekund, aby se zásluhou SYDNEY BERTAOVÉ ujaly vedení 1:0. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Bertaová, 31. Enzlerová (Brandová) – 3. Mlýnková, 7. Mlýnková (Kaltounková), 23. Matoušková (Kotounová), 33. Kaltounková (Erbenová), 34. Mlýnková (TS)


    Švýcarsko: Danuserová (41. Maurerová) – Bachmannová, Wetliová, Vallariová, Brichová, Hauserová, Kistnerová, Lutzová, Brandová – Enzlerová, Rüediová, Ryhnerová – Schlegelová, Zimmermannová, Bertaová – Pagnamentaová, Emmeneggerová, Ingoldová – Andenmattenová, Neuenschwanderová, Hügliová. Trenér: Christian Ruth.
    Česko: Švejdová (Juřicová) – Erbenová "C", Škrdlová, Pejšová, Jandušíková, Kotounová, Sovjáková, Šmajdová, Hrůšová – Mlýnková, Kaltounková, Lerchová – A. Halounová, S. Halounová, Lorencová – Exnerová, Dýcková, Matoušková – Škorpíková, Černá. Trenér: Rudolf Valla.

    Rozhodčí: Stegmann – Königová, Schwarzová.

    Diváci: 202
    bahis siteleri