Norsko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Norsko
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Česko
Neděle 08.02.2015, 10:00 • IWC Arena, Schaffhausen • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to všechno. Odpoledne držte palce ještě ženské reprezentaci do 15 let, která se popere o turnajové prvenství v nedalekém Emmentalu.

    Další prověrku absolvují české hokejistky hned příští víkend, kdy ve Slaném hostí dvojzápas s americkým středoškolským týmem Washington Pride. Těším se s vámi buď na shledanou, nebo alespoň na počtenou! (12:12:10)
    Komentář za vše. Česká síla... Nejkrásnější a nejlepší holky :)


     
    Ženská reprezentace tak slaví v přípravě na dubnové mistrovství světa velmi cenný výsledek. Dokázala si poradit jak s Rakouskem a Norskem, tedy soupeři pro šampionát divize IA, tak také s hostitelským Švýcarskem, které hraje v elitní skupině MS a na loňské olympiádě v Soči bralo bronzové medaile.

    Našemu týmu navíc na turnaji chyběla řada hokejistek základního kádru, ze všech nejvíc Kateřina Mrázová s Denisou Křížovou či obránkyně Aneta Tejralová. Do hry se zapojilo hned sedm juniorek, ale tým namíchaný ze zkušeností i dravého mládí prokázal svou sílu a domů se mu pojede parádně!
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu jsou vyhlášeny Ingrid Morsetová a Aneta Lédlová.

     
    6:1, 4:3, 3:1. České hokejistky jsou se třemi výhrami ze tří zápasů královnami Mountain Cupu ve švýcarském Schaffhausenu!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Třetí gól českého týmu přidává naše nejlepší střelkyně na turnaji ANETA LÉDLOVÁ, která se trefila ve všech zápasech – 1:3! Bez asistence.
     
    56:35
    Ale dopadlo to dobře, Češky jsou kompletní. Tři a půl minuty jim chybí k vítězství.
     
    54:35
    Naopak je tady těžká dvouminutovka naší reprezentace, která se bude bránit ve čtyřech. Lucie Povová (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    51:00
    Norsko hraje v plném počtu, stále se drží v nejtěsnějším závěsu.
     
    49:00
    Přesně se startem padesáté minuty přichází čtvrtá přesilovka pro český tým. Norky hrály v šesti, menší trest odpyká Jeanett Hjelmová (NOR).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Poháry čekají na své majitele. K tomu největšímu stačí Češkám bod


     
    Ve druhé části jsme se už gólů dočkali, české hokejistky šly díky Kláře Hymlárové s Lucií Povovou do dvoubrankového vedení. Těsně před odchodem do šaten ale Norky přispěchaly s kontaktní trefou, která zařídila do závěrečné dvacetiminutovky patřičné drama.

    Třetí třetina začne přibližně v 11:28.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká škoda. Náš tým si nepohlídal závěr třetiny a inkasuje gól do šatny. Osm sekund před sirénou zamířila do černého ANDRINE FURULUNDOVÁ, která snižuje na 1:2. Asistence: Madelen Haughansenová, Ingvild Farstadová.
     
    32:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tady druhá trefa české reprezentace. Kombinaci druhého útoku po přihrávce kapitánky Polenské zakončuje autorka včerejší vítězné branky LUCIE POVOVÁ – 0:2! Asistence: Alena Polenská.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 40. Furulundová (Haughansenová, Farstadová) – 27. Hymlárová (Studentová, Zíková), 33. Povová (Polenská), 59. Lédlová


    Norsko: Nilsenová (Kristiansenová) – Morsetová "C", Tendenesová, Güntherová, Aakreová, Oisethová, Carlssonová – Farstadová, Furulundová, Haughansenová – Berntsenová, Henriksenová, Hjelmová – Tautraová, Bakkeneová, Rognaldsenová – Waisová, Fjellvangová, Engmannová. Trenér: Arne Billkvam.
    Česko: Peslarová (32. Škodová) – Herzigová, Černá, Horálková, Zedníková, Flachsová, Kolowratová, Lásková, Zíková – Studentová, Manhartová, Hymlárová – Polenská "C", Povová, Bucifalová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Pátková, Forejtová, Vopravilová. Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Bandlowskiová (GER), Timglasová (SWE) – Cadonauová, Piccoliová (obě SUI).
    bahis siteleri