Tatran – Bohemians 5:7 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
5:7 (1:4, 4:1, 0:2)
FbŠ Bohemians
Úterý 10.02.2015, 20:00 • Aréna Sparta • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
    Vojtěch BAGIN - 5:7
     
    55:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují v zápase opět na dvoubrankový rozdíl. Kisugite přenechal míček VOJTĚCHOVI BAGINOVI, jehož střela z poloviny skončila až za zády Rebra. Asistence: Martin Kisugite.
    Martin ŠIMEK - 5:6
     
    41:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka se opět dostává do vedení. Šárka našel MARTINA ŠIMKA, který se střelou po zemi z předbrankového zápasu prosazuje a vrací tak svému týmu opět vedení.
    Jan NATOV - 5:5
     
    37:42
    Tatran právě vstřelil branku!
    Co se zdálo býti po první třetině nereálné se stává realitou. Tatran smazává manko z úvodního dějství a střelou JANA NATOVA srovnává na 5:5. Asistence: Marek Beneš.
    Marek VÁVRA - 4:5
     
    35:25
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hráči Střešovic dostali až moc prostoru ke své kombinaci, čehož využil Richter, jenž našel krosovou nahrávkou MARKA VÁVRU, který z ostrého úhlu zamířil přesně do horní poloviny branky a snižuje již na 4:5 z pohledu Tatranu.
    Jan KOLÍSKO - 3:5
     
    31:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nyní už ale děravý nesmysl skončil po střele JANA KOLÍSKA za zády Cimbálka, jehož našel perfektně Mayer. Asistence: Miroslav Mayer.
    Petr TŮMA - 2:5
     
    27:20
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka sice přeislovou hru nevyužila, ale z následného pokračujícího tlaku se přeci jen prosazuje. Kindl našel výborně postaveného PETRA TŮMU, jenž z první poslal míček do branky a připisuje si tak vůbec první branku v extralize. Asistence: Tomáš Kindl.
    Marek VÁVRA - 2:4
     
    24:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    Velice lacino se nyní dostává Tatran ke druhému gólu. Po chybě v rozehrávce Bohemky se k míčku dostal Beneš, jenž následně adresoval balónek MARKU VÁVROVI, jenž střelou ze střední vzdálenosti do horní poloviny branky překonal Cimbálka. Asistence: Marek Beneš.
    Marek CHLUMSKÝ - 1:4
     
    15:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Kindlovu nepříliš razantní střelu po zemi překvapivě Kafka neudržel a na brankovišti jej přes bezmocně ležícího překonal dorážející MAREK CHLUMSKÝ, kterámu stačilo pouze přizvednout svou střelu, aby skončila v brance. Asistence: Tomáš Kindl.
    Miroslav MAYER - 1:3
     
    13:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice se vrací částečně do zápasu. Po přihrávce Grubera se prosazuje urostlý MIROSLAV MAYER a snižuje tak na 1:3 z pohledo domácích. Asistence: Jakub Gruber.
    Radek MANDÍK - 0:3
     
    09:44
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Zelenobílí jsou v laufu. ČIhák našel parádní křižnou přihrávkou RADKA MANDÍKA, jehož střela našla pěkně mezírku mezi pravou tyčí a Kafkou, ke které se střešovický brankář nestihl přemístit nebo situaci podcenil. Asistence: Pavel Čihák.
    Pavel ČIHÁK - 0:2
     
    07:07
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na dvoubrankové vedení. David Šimek na polovině hřiště volného PAVLA ČIHÁKA, jehož přízemní střela příklepem skončila až v Kafkově svatyni. Asistence: David Šimek.
    Martin POLÁČEK - 0:1
     
    05:45
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Růžek předal míček MARTINU POLÁČKOVI, který oběhl branku i díky nedůrazu tatranské obrany a poslal míček za Kafku. Asistence: Adam Růžek.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Mayer (Gruber), 25. Vávra (Beneš), 32. Kolísko (Mayer), 36. Vávra (Richter), 38. Natov (Beneš) – 6. Poláček (Růžek), 8. Čihák (D. Šimek), 10. Mandík (ČIhák), 15. Chlumský (Kindl), 28. Tůma (Kindl), 42. M. Šimek (Šárka), 56. Bagin (Kisugite)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (15. Rebro) – Nushart, Deutsch, Mayer, Fořt, Richter, Riebaurer, Vávra, Kolísko, Vašíček, Slavík, Gruber, Fridrich, Zavadil, Vaculčiak, Beneš, Řehoř, Natov, Rebro
    FbŠ Bohemians: Hyršl (Cimbálek) – Zezulka, Kisugite, Šimek, Bagin, Kordoš, Šimek, Bílek, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Růžek, Šárka

    Rozhodčí: Jaroslav Furmánek, Vlastimil Šolc
    bahis siteleri