Závod družstev - Vail/Beaver Creek Vítěz: Rakousko (kon.)
konec
Závod družstev - Vail/Beaver Creek

Vítěz: Rakousko

Úterý 10.02.2015, 22:15MS v alpském lyžování
     
    F
    Christoph Nösig vítězí o 11 setin před Trevorem!
     
    F
    Nyní tedy Phil Trevor proti Christophovi Nösigovi!
     
    F
    Crawfordová udělala v samém závěru malou chybu, riskovala a Kirchgasserová nakonec zvítězila o 13 setin sekundy! Rakousko vede 2:1 a je blízko!
     
    F
    Nyní Michaela Kirchgasserová proti Candace Crawfordové!
     
    F
    Rakušan Marcel Hirscher je dnes jasně nejlepším lyžařem na trati a nepřipustil žádné komplikace, Kanaďana Browna porazil o parník!
     
    F
    A máme tu velké finále mezi favoritem z Rakouska a překvapením z Kanady!
     
    3m
    Maria Pietilae-Holmnerová měla mírný náskok a ten před Švýcarkou Gisinovou nakonec udržela, vítězí o 7 setin sekundy! Švédsko tak počtvrté za sebou na MS na stupních vítězů! Stav je 3:0, poslední jízda se pojede jen pro zábavu.
     
    3m
    Andre Myhrer jel také velmi dobře a vypadá to na švédský bronz! Myhrer jel na jistou a před Švýcarem Caviezelem vítězí o 7 setin sekundy! Švédsko vede 2:0 a rozhodnout může Maria Pietilae-Holmnerová!
     
    3m
    Maria Pietilae-Holmnerová svedla se Švýcarkou Wendy Holdenerovou velmi těsný souboj, Švýcarka se na konci nechala rozhodit a vítězem se tak stává Švédka o setin sekundy! Bod pro Švédsko.
     
    SF2-4
    Tak to je šok! Kanada nakonec postupuje opět na čas do finále s Rakouskem, Švédsko si to rozdá se Švýcarskem o bronz!
     
    SF2-4
    Phil o něco lépe odstartoval, ale nakonec byl na trati lepší Myhrer a vítězí o 37 setin sekundy! Je srovnáno!
     
    SF2-3
    Švédka Anna Swenn-Larssonová dlouho vedla, jenže jela profesorsky a Crawfordová ji poráží o 12 setin sekundy! Kanada znovu vede a nyní je blízko naprosté senzaci! Švédové nyní spoléhají na Myhrera!
     
    SF2-2
    Kanaďan Brown jel velmi slušně, ale Hargin potvrdil úlohu zkušeného závodníka a po výhře o 31 setin sekundy je srovnáno!
     
    SF2-1
    Kanaďanka Erin Mielzynská jela skvěle, a i když jela proti favoritce ze Švédska Marii Pietilae-Holmnerové, tak zvítězila rozdílem třídy!
     
    SF1-4
    Rakušan Christoph Nösig získal na prvním skoku mírný náskok, pak ho sice Christoph Nösig dotahoval, nakonec to ale Rakušan zvládl a jeho tým postupuje do finále. Rozdíl v čase byl 9 setin sekundy!
     
    SF1-3
    Rakušanka Michaela Kirchgasserová od začátku lehce ztrácela a nakonec je druhá o 9 setin sekundy za Švýcarkou Wendy Holdenerovou! To ještě bude drama, Rakousko nemá jistý postup!
     
    SF1-2
    Rakušan Marcel Hirscher se nenechal vybláznit, v závěru zrychlil a porazil Švýcara Caviezela o 15 setin sekundy. Rakousko je jeden bod od postupu do finále!
     
    ČF4-2
    Borsotti se dostal do velkého záklonu a málem spadl, Brown s přehledem zvítězil před Italem a získal pro svůj tým druhý bod!
     
    ČF3-4
    Američanovi Ligetymu nevyšel start, poté udělal v závěru chybu a elitní závodník Hargin si to pohlídal. Ligety nakonec nedokončil, Švédsko postupuje po výsledku 3:1.
     
    ČF3-3
    Mikaela Schiffrinová porazila jen velmi těsně Marii Pietilae-Holmnerovou o tři setiny sekundy a naděje USA na úspěch tedy stále žije!
     
    ČF3-2
    Švéd Andre Myhrer využil chyby Američana Chodounskyho a přivezl Švédsku druhý bod, Američan nakonec upadl. Švédové jsou velmi blízko postupu do semifinále!
     
    Teď nás bude čekat nesmírně napínavý duel mezi USA a Švédskem!
     
    ČF2-4
    Švýcar Justin Murisier získal pro Švýcarsko rozhodující bod, Francouz Faivre totiž udělala chybičku a ta ho stála vedení, prohrává o 19 setin sekundy. Švýcarsko se v semifinále utká s Rakouskem!
     
    Nyní uvidíme zajímavý souboj Švýcarska s Francii.
     
    ČF1-3
    Rakušanka Michaela Kirchgasserová udělala chybu na začátku, Norka Ragnhild Möwinckelová ale ihned na to a nakonec vítězí Rakušanka o 6 setin sekundy, Rakousko postupuje do semifinále!
     
    Kanada vs. Německo 2:2
     
    7-4
    Nakonec o pět setin sekundy postupuje Kanada, to byl nesmírně napínavý souboj!
     
    7-4
    Felix Neureuther dokázal porazit Kanaďana Trevora Phila o 23 setin sekundy a rozhodovat tak bude čas!
     
    7-4
    Německo nyní spoléhá na Felixe Neureuthera!
     
    7-3
    Němka Viktoria Rebensburgová ještě udržela naděje Německa na postup. Kanaďanka Cwawfordová sice dlouho vedla, jenže na konci zažila nepříjemný pád a prohrává o 56 setin sekundy. Snad bude kanadská lyžařka v pořáku!
     
    7-2
    Němec Linus Strasser se snažil, ale nakonec prohrál o dvě setiny sekundy s Kanaďanem Brownem! Velké překvapení je na spadnutí, favorizování Němci jsou na kraji vypadnutí a prohrávají 0:2.
     
    4-4
    Filip Zubčič jel fantasticky a nakonec zdolal Justina Murisiera o 31 setin sekundy! Chorvati srovnali, ale lepší součet časů má Švýcarsko a to se tak ve čtvrtfinále utká s Francií! Bylo to ale překvapivě velké drama!
     
    4-3
    První velké překvapení! Chorvatka Sofija Novoseličová dokázala porazit favoritku Michelle Gisinovou a vyhrává o pět setin sekundy! Chorvatsko se ještě drží, opět rozhodne poslední souboj!
     
    3-4
    Mathieu Faivre je v cíli bez větších problémů, protože Pavel Trichičev zaváhal a málem upadl. Nakonec v poklidu dojíždí s velkým náskokem a Francie tak postupuje snadno do čtvrtfinále!
     
    2-4
    Leif Kristian Haugen předvedl skvělý výkon a poráží Skubeho o necelou sekundu. Máme tu tedy třetí bod pro Norsko, které tak postupuje do čtvrtfinále proti favorizovanému Rakousku!
     
    2-3
    Slovinka Ana Bučiková svedla s Norkou Ninou Lösethovou neskutečný souboj a Lösethová nakonec vítězí o jedinou setinu sekundy! To byla nádhera, Norové opět vedou!
     
    2-2
    Nor Sebastian Foss-Solevaag svedl se Slovincem Zanem Kranjecem vyrovnaný souboj a nakonec prohrál o osm setin sekundy. Je tedy srovnáno a čeká nás dramatický závěr tohoto souboje!

    Viktor Sandev

    bahis siteleri