Trnava – Detva 6:2 (kon.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
Senica – Bardejov 0:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Úterý 10.02.2015, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga play-off (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:42
    Prešov dáva gól! Domáci sú znova v hre, popradská spolupráca je úspešná, Gaborčík dostal puk na modrú čiaru, peknou kľučkou prešiel cez obrancu a prihral k tyčke na MAREKA NAGYA, ktorý už len vystrelil nad betón Blažíčeka!

    Asistencie: Gaborčík, Potoček
     
    26:11
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Už to vyzeralo, že Hargaš ozbrojil kapitána Spišiakov, ĽUBOMÍR VAIC sa ale nakoniec dostal k puku znova, dvaja hokejisti ho neubránili a skúsený center zavesil puk k bližšej tyči.

    Asistencie: Smotrila, Hamrák
     
    15:46
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiaci si skvelo rozhýbali súpera sériou prihrávkou, už skôr poslal Hamrák jeden nádherný pas, no ten nenašiel adresáta pri tyčke, druhý pokus vyšiel ale parádne a BRANISLAV CVENGROŠ zakončoval ponad betón Borároša.

    Asistencia: Hamrák
     
    10:14
    Prešov dáva gól! Pekarčík najprv nastrelil puk z uhla na brankára, neúspešne, následne ale vymyslel Jozef Tomčák peknú prihrávku na opačnú tyč, kde stál práve FILIP PEKARČÍK, ten ťažký puk trafil hokejkou vo vzduchu a prekonal Blažíčka.

    Asistencie: Tomčák
     
    02:19
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Úvodná aktivita Spišiakov vyústila vo vedúcu gól, strelu Leskovjanského ešte dokázal Borároš vyraziť, no iba na hokejku FRANTIŠKA KOKYHO, ten medzi kruhmi okamžite vystrelil a prekonal prešovského gólmana!

    Asistencie: Leskovjanský, Vartovník

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 11. Pekarčík (Tomčák), 46. Nagy (Gaborčík, Potoček) – 3. Koky (Leskovjanský, Vartovník), 16. Cvengroš (Hamrák), 27. Vaic (Smotrila, Hamrák)


    PHK Prešov: Borároš – V. Sabol, Pitka, Niník, Hargaš, Kobeľa, Gaborčík, Guntáš – Matejka, Tomčák, Pekarčík – Lipovský, Kivader, Fusek – Marián Petroc, Nagy, Potoček
    HK Spišská Nová Ves: Blažíček – Rojkovič, Kramár, Gurčík, Cvengroš, Janovčík, B. Horváth – Leskovjanský, Koky, Vartovník – Hamrák, Vaic, Smotrila – Klinga, Drozd, Krempaský – Hamráček, Gonda, Ištocy

    Rozhodčí: Snášel – Hric, Smerek
    bahis siteleri