SK Karviná – Břeclav 2:0 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 0:5 (kon.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 7:3 (kon.)
Technika Brno – Opava 2:1 (1:0 po s.n.) | Mor. Budějovice – Nymburk 7:1 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 5:2 (kon.)
Vsetín – Val. Meziříčí 7:3 (kon.) | Pelhřimov – Jablonec n/N 1:8 (kon.) | Jindř. Hradec – Trutnov 4:2 (kon.)
Děčín – Bílina 7:3 (kon.) | Řisuty – Žďár n/S 4:5 (kon.) | Tábor – Klášterec nO 7:2 (kon.)
konec
HC Děčín
7:3 (3:1, 2:0, 2:2)
HC Draci Bílina
Sobota 14.02.2015, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:24
    Draci právě vstřelili branku!
    MARTIN SEKERKA svůj nájezd zvládl na jedničku a dává třetí branku svého týmu. Bez asistence.
     
    50:44
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další branka v síti hostí. DANIEL VOLRÁB zkompletoval dnešní hattrick a svou střelou posílá domácí tým do pětibrankového náskoku. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    50:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, tak to se jen tak nevidí. ŠTĚPÁN KUCHYNKA střílí svou druhou branku v dnešnímu utkání a má tak nakročeno ke třetímu hattricku v řadě. Svou střelou z prostoru kruhů vymetl v síti hostí doslova všechny pavučiny. Asistence: Michal Oliverius, Tomáš Faigl.
     
    41:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté dávají svou druhou branku v utkání, když dokázali využít zmatku v děčínském pásmu. Lukáš Zika namazal JAKUBOVI PROCHÁZKOVI, jenž svou střelou dokázal prostřelit Volkeho a poslal puk za jeho záda. Asistence: Lukáš Zika.
     
    38:08
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned se z dalšího útočného manévru Děčína Medvědi prosazují. DANIEL VOLRÁB se dostal k odraženému puku a tečoval ho za bezmocného Michajlova. Děčínští se tak dostávají do čtyřbrankového náskoku. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    31:06
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se do šance dostali Medvědi a tu zúročili další brankou ve vlastním oslabení. A znovu u toho byl jako v předchozích utkáních ŠTĚPÁN KUCHYNKA, jenž dorazil do branky hostí střelu Oliveriuse. Asistence: Michal Oliverius, Radomír Vaněk.
     
    15:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další akce Medvědů už ale končí brankou. Třetí formace Děčína roztáhla akci v pásmu Bíliny, kde přihrávku na svoji hokejku dostal ONDŘEJ CHLÁDEK a střelou z prostoru levého kruhu nedal žabičkou Michajlovovi vůbec žádnou šanci. Ten tak musel poprvé lovit kotouč ze své sítě. Asistence: Aleš Chamrád, Tomáš Drnec.
     
    05:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediného gólu. Z rychlého protiútoku se do šance dostal JIŘÍ BRANDEJSKÝ, jenž zužitkoval přesnou přihrávku Václava Racka, jenž taktéž působil v dresu Děčína. Asistence: Václav Racek.
     
    03:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další akce Medvědů končí brankou. Děčínští se drželi delší dobu v pásmu Bíliny až poté na poslední chvíli vystřelil RADOMÍR VANĚK a poslal tak Medvědy do dvoubrankového náskoku. Asistence: Michal Oliverius.
     
    02:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se ujímají vedení. Po akci v pásmu se k puku dostal DANIEL VOLRÁB, který osamocen poslal lehkou střelu na Škubala a tomu kotouč prošel za záda. Děčín se tak brzy ujímá vedení. Asistence: Jan Filipovský.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Volráb (Filipovský), 4. Vaněk (Oliverius), 16. Chládek (Chamrád, Drnec), 32. Kuchynka (Oliverius, Vaněk), 39. Volráb (Hašek), 51. Kuchynka (Oliverius, Faigl), 51. Volráb (Hašek) – 6. Brandejský (Racek), 42. Procházka (Zika), 53. Sekerka (TS)


    HC Děčín: Volke (Šticha) – Filipovský, Molnár, Kaltenböck, Vaněk, Málek, Zdvořáček, Klement – Vacek, Volráb, Hašek – Faigl, Oliverius, Kuchynka – Drnec, Chládek, Chamrád – Chovanec, Fojt, Kment
    HC Draci Bílina: Škubal (Michajlov) – Jirkovský, Machač, Brettschneider, Polák, Veselý, Zeman – Kýhos, Přeučil, Salač – Procházka, Racek, Zika – Štěpánek, Sekerka, Petráš – Kotov, Brandejský, Fučík

    Rozhodčí: Battěk – Kilian, Střelka

    Diváci: 496
    bahis siteleri