Obří slalom - muži, 2. kolo, Vail/Beaver Creek Vítěz: T. Ligety (USA) (kon.) | Slalom - ženy, 1. kolo, Vail/Beaver Creek Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.)
Slalom - ženy, 2. kolo, Vail/Beaver Creek Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.)
konec
Slalom - ženy, 2. kolo, Vail/Beaver Creek

Vítěz: M. Shiffrinová (USA)

Sobota 14.02.2015, 22:15MS v alpském lyžování
    Deset let dělí dvě bronzové medaile Šárky Strachové z MS

     
    Přece jenom se Česko dočkalo medaile na tomto mistrovství světa. Ačkoli se to nepodařilo Ondřejovi Bankovi, zvládla to nakonec Šárka Strachová, která získala bronz. Rozhodně parádní výsledek pro ní i pro celé české lyžování.
    Gabriela Capová bohužel daleko nedojela
     
    53
    Gabriela Capová (CZE) udělala chybu a do cíle nedojela. Určitě škoda, mohla si připsat ve svém mladém věku úspěšný výsledek.
    Fragmenty bronzové jízdy Šárky Strachové
    Šárka Strachová zajela druhé kolo perfektně
     
    28
    Šárka Strachová (CZE) to dokázala! I když sice postupně malinko zpomalovala, nakonec do cíle dojela s náskokem 17 setin sekundy. Jela uvolněně, malinko možná brzdila, ale jinak jela naprosto čistě. Velká paráda, bude z toho minimálně bronz!
     
    Čeští fanoušci se určitě mají ve 2. kole na co těšit. Šárka Strachová totiž pojede o medaili! Na první Shiffrinovou ztratila 44 setin sekundy, na druhou Hansdotterovou dokonce jen 4 setiny! Uvidíme, jak si zkrátka povede v kole druhém, které navíc bude stavět Slovák Zozula, trenér Veroniky Velez-Zuzulové.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri