Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:3 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Pardubice – K. Vary 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Mountfield HK
Úterý 24.02.2015, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín (7 000) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin MATĚJÍČEK - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    42:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se znovu dostávají do vedení, na 3:2 dává MARTIN MATĚJÍČEK! Köhler vyhrál buly pro Žižku, jenž posunul právě na zmiňované beka domácích a ten poté nechytatelnou dělovkou rozradostnil ochozy na zdejším stadionu. Asistence: Tomáš Žižka a Bedřich Köhler.
     
    35:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    A dokonce se jim daří vyrovnat! Pláňkovu střelu z pravého kruhu Štůrala vyrazil před sebe a RUDOLF ČERVENÝ už poté pohodlně uklidil kotouč do vrchní části branky. Asistence: Martin Pláněk a Collin Valcourt.
    Tomáš ŽIŽKA - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    20:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Stejný start jako v předchozí třetině Mountfield nyní zažívá Zlín! TOMÁŠ ŽIŽKA vypálil od obranné modré čáry a Kantor se teď musí červenat, neboť propustil jeho dalekonosnou střelu. Asistence: Martin Matějíček.
    Oldrich KOTVAN - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    04:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    A už se můžou radovat! Leška vyhrál buly pro OLDRICHA KOTVANA, jenž parádní ranou z první překonal Kantora a začínáme tedy od znova. Asistence: Petr Leška.
    Tomáš KNOTEK - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    01:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Odehráno dvaašedesát sekund a hostující celek se dostává do vedení! Čáp projel s kotoučem do útočného pásma, dokázal bruslí přihrát doleva Pospíšilovi, jehož následnou střelu do tyče dorazil za bezmocného Štůralu TOMÁŠ KNOTEK! Asistence: Tomáš Pospíšil a Zdeněk Čáp.
    Marken.cz

    Marek Janoš

    Tomáš Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Kotvan (Leška), 21. Žižka (Matějíček), 43. Matějíček (Žižka, Köhler) – 2. Knotek (Pospíšil, Čáp), 36. Červený (Pláněk, Valcourt)


    Berani Zlín: Štůrala (Kašík) – Marušák "A", Valenta, Matějíček, Žižka, Kotvan, Řezníček, Stuchlík – Svoboda, Čajánek "C", Veselý, Holík, Vlach, Říčka, Okál, Leška "A", Kubiš, Ondráček, Sedláček, Köhler
    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Jank, Dietz, Plášil, Čáp, Piegl, Pláněk "A", Hronek, Pavlík – Červený, Kukumberg "C", Valcourt, Pospíšil, Knotek, Dej, Beránek, Troliga, Vantuch, Švagrovský, Nedvídek, Tvrdík "A"

    Rozhodčí: Fraňo, Polák – Lhotský, Svoboda
    bahis siteleri