Mountfield HK – Třebíč 8:1 (kon.) | PZ Kladno – Karlovy Vary B 3:4 (0:1 po s.n.) | Havířov – Vsetín 6:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
PZ Kladno
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - -:-)
HC Energie Karlovy Vary B
Pátek 27.02.2015, 16:45 • ČEZ stadion, Kladno • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Energie Karlovy Vary "B".
    Vítězný gól dal ve druhé sérii Petr Krejsa!
     
    58:36
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Zaslouženě dochází k vyrovnání stavu dnešního duelu, který tak směřuje do prodloužení! Bednár přiklepl kotouč Veselému, který ještě vylepšil pozici pasem do strany na MATĚJE ČERNÉHO, který se neostýchal v důležitém momentně vymést tvrdou bombou horní roh Frčkovy brány! Asistence: Petr Veselý, Jakub Bednár.
     
    38:51
    HC Energie Karlovy Vary "B" právě vstřelily branku!
    Co jsme to tu právě viděli? To bylo vskutku neuvěřitelné a být to v některé z vyšších soutěží, má se youtube ještě další měsíc čím bavit! ŠTĚPÁN CSAMANGO se z ničeho nic rozhodl, že vezme spravedlnost do svých rukou a postupně všech pět hráčů PZ vyzval na tanec, který ani jeden z nich neustál a když následně dal hráč Energie jesle i gólmanovi, geniální dílo bylo dokonáno! Bez asistence.
     
    34:37
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A celkem nezaslouženě je srovnáno! Už když to vypadalo, že se Vary v pohodě ubrání a naopak možná samy udeří, přišel knock-out na straně druhé. Jabůrek vnikl do třetiny a naznačil střelu, což dokonale zmátlo celou obranu, která už nedokázala reagovat na pas na volného DOMINIKA HIMLA! Ten nastalé situace plně využil srovnal běh dnešního zápasu! Asistence: Roman Jabůrek.
     
    28:54
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Snížení nakonec přichází, i když tlak Kladna nebyl rozhodně nijak drtivý. Veselý s velkým štěstím posunul puk do strany na obklíčeného RICHARDA LACHMANA, který vyslal skrz clonící beky ukrytou střelu na niž nemohl Frček nikterak reagovat a poprvé dnes kapituluje. Asistence: Petr Veselý.
     
    21:02
    HC Energie Karlovy Vary "B" právě vstřelily branku!
    Nakonec se dá říci, že toho Kladno z bully vymyslelo skutečně hodně zásadního, protože po prohraném vhazování domácí neskutečně propadli ve středu hracího pole, čehož využil k samostatnému úniku MILAN NOVÁK a svoji tvrdou ranou pod vingl nedal Melančinovi nárok. Bez asistence.
     
    18:12
    HC Energie Karlovy Vary "B" právě vstřelily branku!
    Nakonec to ovšem přišlo a domácí jsou za svoji chvilkovou pasivitu řádně vytrestáni! Sus posunul puk na Hubáčka, jeho střelu sice ještě obránci zablokovali, tím ale pouze nabídli puk před prázdnou branku VÁCLAVU JURÁNKOVI, který se nemýlil poslal hosty do vedení! Asistence: Pavel Hubáček, Michal Sus.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 29. Lachman (Veselý), 35. Himl (Jabůrek), 59. Černý (Veselý, Bednár) – 19. Juránek (Hubáček, Sus), 22. M. Novák, 39. Csamango, rozh. náj. Krejsa

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Csamango (KVB)
    0:0   Hliml (KLP)
    2. série:
    0:1   Krejsa (KVB)
    0:1   Veselý (KLP)
    3. série:
    0:1   Novák (KVB)
    0:1   Novák (KLP)


    PZ Kladno: Melančin – Libecajt, Vostárek, Dolejší, Procházka, Švec, Veselý, Novák – Černý, Jizba, Keller, Lachman, Bednár, Pliml, Srpek, Jabůrek, Krejčík, Hliml, Fikáček
    HC Energie Karlovy Vary B: Frček (Šmídl) – Binias, Kovka, Priškin, Truhlář, Veverka, Pastier – Vávra, Klíma, Krejsa, Pfister, J. Novák, M. Novák, Csamango, Sus, Juránek, Hubáček
    bahis siteleri